Πρός τι ο πανικός?
Αφού θα τους δούμε στο Τερρα με εισητήρια που θα αγοράσουμε την ημέρα της συναυλίας. Και έστω ότι εξαντλούνται 20-25.000 σε 10 λεπτά οι αετονύχιδες Ντιντίδες θα βρούν τρόπο να απαλλοτριώσουν το δρόμο και να τους βλέπουμε απο τους πρόποδες του βουνού με παναραμική ορατότητα στην προνομιακή τιμή των 150 ευρώ και limitless χωρητικότητα για το pitch A…
Δεν θελω να φανταστώ AC/DC στο αμπελοχώραφο…Αυτο αποκαλείται εφιάλτης…
το θέμα είναι να τους δούμε…μέχει μπρηζώσει ο crabsody για έξψ να κλείσω αλλά δεν έχω παρέα…
Ρε συ crab. Αφού μόλις πηρα ticket για Μιλανο (ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΚΡΡΡΡΡ!!!) και μου βάλανε και έξοδα delivery (fedex) μέσα. Δε βλέπω να παίζει ticketless…
Καμία ιδέα;
Τα πηρες μεσω του φαν κλαμπ? Εβαλες passcode απο το φαν κλαμπ για να μπεις στο site με τα εισητηρια;
Ναι ακριβώς αυτό που λές.
Event information:
AC/DC on: 19/03/2009 time: 20:00 at: DatchForum (Milano)
Tickets quantity: 1 Type: Posto Unico Intero
Section: Posto Unico Intero Unit price: 69,00 EURO
Delivery options: Express Freight
Shipment details: With Express Freight you’ll receive the shipment in few days. It’s important you provide for a complete address where the delivery could be performed in normal business hours.
On line booking number:
SECTION : Posto Unico
ROW :
SEAT : 20031
Mαλλον για την Ιταλια τοτε δεν ισχυει αυτο. Ισως να υπηρχε σαν επιλογη αλλα να μην το προσεξες. Παντως στις συναυλιες της Αμερικης και της Γερμανιας ειναι η μονη επιλογη
Μάλιστα.
Ε,οκ να το έχω το tick και στα χέρια μην ψάχνω εκεί 
thanks.
Λοιπόν με ενημερώσανε ότι το εισητήριο θα έρθει μέσα σε μία εβδομάδα.Οπότε πια είναι σίγουρο ότι είναι κανονικό.
Ρε παιδια δηλαδη αν ερθουν Ελλαδα μονο απο Ιντερνετ θα μπορω να κοψω?δεν θα μπορω απο ταμειο?
Κάτσε να έρθουν Ελλάδα και βλέπουμε. Αν και πιθανότερα να μπορείς και από ταμείο.
Καλα ναι προφανως και απο ταμειο στην Ελλαδα. Αλλα περισσοτερες ειναι οι πιθανοτητες να κανουν online sell out οι ξενοι, παρα εμεις απο ταμειο…
Η καρτα ειναι Loaded και περιμενουμε UK dates 
come on come oooooooon T-in the Park
Όπως σου απάντησε ο Crab είναι 
Ναι, ναι, το έχω σε pdf! Κι εγώ δεν είμαι σίγουρος τι άλλο χρειάζεται να έχεις μαζί σου πάντως. Οι όροι είναι στα Γερμανικά, και τα Γερμανικά μου έχουν “σκουριάσει” λίγο! Θα το τσεκάρω όταν πρέπει.
Ρε Crab, μιας και πλέον είμαι και μέλος του fan club (όλε!), τι δώρο σου στέλνουν; Έχεις καμιά ιδέα;
Παιδια για Αγγλια τι ημερομηνιεσ εχουμε?και
ποτε τα εισητιρια?
Λοιπόν στην Ιταλία φύγαν μέσα σε 50 λεπτά τα εισητήρια, οπότε αν είσαι μέσα στα ticket houses την πρώτη ώρα , θα βρεις. Απλώς ήταν μαλακία των διοργανωτών που τα βγάλανε ξαφνικά.Αλλά τώρα που είμαστε οργανωμένοι δεν την ξαναπατάμε. Εγώ θα πάρω και για Βουδαπέστη και ας λέει η ξαδέλφη ότι θα βρει. Το πολύ πολύ το πουλάω.
Πάντως μου έφυγε ένα βάρος γιατί ήθελα να τους δω πριν τα big stadium κονσέρτα.Ε ρε τι έχει να γίνει!!! :twisted:
Πιστεύω να ξαναμπορώ να γραφτώ στο fan club με το όνομα μου για να πάρω και για Βουδαπέστη.???
Μπααα. Πιθανον να μην ξερουν ουτε κι αυτοι!!! Μην περιμενεις ομως και τιποτε σπουδαιο. Αν ειναι ομως κατι συλλεκτικο μονο για τα μελη αξιζει απο μονο του
Οκ λοιπόν. Θέλω να παίξουν Σάββατο σε κοντινή ευρωπαική πόλη στην οποία να μπορώ να κλείσω πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια. Ευχαριστώ…
Μιλανο μπηκε και δευτερη ημερομηνια
Καλά τι κόλλημα είναι αυτό με το Μιλάνο; Δεν έχει άλλες πόλεις η Ιταλία;
Και λέει βγαίνει καλοκαιρινή περιοδία σε στάδια…Σαν σιρο!
Καλά οι didiδες παίδες αν δούνε ότι Ελλάδα έχει πολύ κόσμο θα τους φέρουν ΟΑΚΑ γι’αυτό αγοράστε,ρε.
Από 10 εισητήρια ο καθένας να πάρει…Ε ρε κατάντια. AC/DC live in Malakasa. Το λες και γελάς.
Κρατήστε λεφτά για εξωτερικό.