Μπα, για ΟΑΚΑ δεν είναι. Καραϊσκάκη πιστεύω το γεμίζουν, αλλά ΟΑΚΑ θα είναι μισογεμάτο. Εδώ οι REM δωρεάν και μάζεψαν 50.000. Με εισιτήριο δύσκολο να πάει καλά στο ΟΑΚΑ. Αλλά στο ναό θα ήταν ό,τι πρέπει 8)
ΟΑΚΑ να γίνει πανικός 
re paidia, wraia leme osa leme gia tin ellada…
ALLA POTE EPITELOUS 8A EXOUME MIA EPISHMH ANAKOINWSI??? dioti egw (opws k alla xiliades paidia s ayti tin ilikia) logw panelliniwn den ginetai na trexoume sto ekswteriko, para mono meta tis 20 iouniou toulaxiston -kai milaw panta gia entos eyrwphs- !
opote, exoume idea pote 8a xoume epishmes plirofories? i toulaxiston pou tha periodeysoun tin kalokairinh periodo k meta? 
Ναι αλλά ξεχνάς ότι Καραϊσκάκη δεν διοργανώνει η didi.Οπότε ή Μαλακάσα ή ΟΑΚΑ, διάλεξε 
Liako έχει 5 μήνες ahead το ac.dc site οπότε θα ξέρεις από Φεβρουάριο-Μάρτη το πολύ.Καλά για Ελλάδα μπορεί και αργότερα.
Δύσκολα γεμίζει το ΟΑΚΑ, κακά τα ψέματα. Στάδιο μεγέθους Καραισκάκη είναι ιδανικό. Αντε να δούμε, θα τους δούμε? Το ένστικτό μου λέει πως ναι… 
liakos9171 γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα greeklish απαγορευονται.
Ευχαριστώ.
α καλα, δεν το ηξερα 
οπως και να χει,xxxloko πιστευεις οτι θα τους δουμε τελικα απο δω? ας μου δωσει καποιος μια ελπιδα, ενα οραμα

Οι ελπιδες μου κρατανε ακομα για Βερολινο 13/3…Μακαρι…
Αλλιως αν δεν ανακοινωθει κατι σχετικο μεχρι τελος του μηνα αναπροσδιοριζω σχεδια και πολεις…
Ενα ειναι το σιγουρο…Οντας ετοιμος απο φραγκα στην καρτα δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου να τους χασει σε κλειστο…Και αυτο ειναι δεσμευση…
99% θα έρθουν.
Πάντως για μεγαλεία AC/DC πρέπει να πας έξω κακά τα ψέματα.Αν και έχουν πει ότι αρνούντε να κάνουν συναυλία αν δεν έχουν όλα τα “εργαλεία” (κανόνια,καμπάνες,φωτιές κλπ). Τώρα που το σκέφτομαι λες να πάνε να τους απαγορεύσουν τα κανόνια μην μπει καμιά φωτιά,όπως κάνανε με τους KISS; Και δεν έρθουν;Ε ρε γέλια.
Ξέρεις στην Αυστραλία δεν τους αφήναν να κάνουν όλο το show και αυτοί έχουν να πατήσουν χροοονια και χρονια.Και καλά κάνουν κατέ,εμε.
Rasputin γράψου μέλος να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 11:05 μπήκα 11:06 είχα πάρει ticket.
H Πάρε Πράγα ή Βουδαπέστη ή Μιλάνο. Ειδικά Μιλάνο θα βρεις 200% γιατί όλοι πέσανε με τα μούτρα στην πρώτη συναυλία οπότε για την δεύτερη θα βρεις με τη μια.
που το ακουσες αυτο; εχει βγει φημη;
παιδιά γνωρίζετε αν όντως ελιναι 13/3 για Βερολίνο?
α και κάτι ακόμα αξίζει καλύτερα σε κλειστό χώρο η σε ανοικτό να τουσ δεισ?εσείς τι λε΄τε?στο βερολίνο θα πέξουν σε κλειστό?στο άμστερνταμ σετι?ευχαριστώ.
Κατι εμαθα απο ενα φορουμιτη του σαιτ τους αλλα και αυτος δεν ξερει σιγουρα…Ασε που ειναι και Γερμανος και δεν ξερει καλα Αγγλικα και συννενοησε δυσκολα…Του εστειλα ενα πμ και μου ειπε οτι ετσι εχει ακουσει απο πηγη κλπ…
Τωρα τι να σου πω δεν ξερω τι να πιστεψω παντως ελπιζω για λιγο καιρο ακομα…Αν δω και δεν θα κλεισω για την πρωτη πιο βολικη συναυλια και να πα να γαμηθουν και οι συνδυασμοι με αλλες και κουραφεξαλα…AC DC ειναι αυτοι…
Οσο για το φαν κλαμπ εχω καποιες ερωτησεις για να γραφτω…
1ον αν δεν κλεισεις εισητηριο σου επιστρεφεται η συνδρομη…??
2ον απο το φαν κλαμπ μπορεις να κλεισεις σε οποιαδηποτε συναυλια ανακοινωθει ακομα κι αν εχεις κλεισει πριν σε αλλη ή χρειαζεται νεα συνδρομη…??
3ον κλεινεις για οπου θες ή απαραιτητα καθιστους…??
4ον στο φαν κλαμπ ισχυει το οποιος προλαβε τον κυριο ειδε ή τηρηται σειρα προτεραιοτητας…??
Και 5ον μπορεις να κλεισεις και ως 3 ξερω γω εισητηρια ή μονο ενα…??
Αν μπορει να μου απαντησει καποιος στα παραπανω εφυγα για εγγραφη και σιγουρεμα συναυλιας κατα 50%…
Προφανώς είναι καλύτερα σε κλειστό χώρο. Πολύ πιο “καυτή” ατμόσφαιρα. Όσες συναυλίες βλέπεις για Φεβρουάριο / Μάρτιο, είναι σίγουρα σε κλειστό χώρο. Τέτοια εποχή στην Ευρώπη έχει τρελά κρύα!!
Από Μάιο / Ιούνιο είναι τα στάδια…
-
Ναι. Αλλά πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες. Έχει αναλυτικά τους κανόνες στο site τους

-
Νομίζω μπορείς για μία συναυλία μόνο.
-
Όπου θες.
-
Δεν ξέρω.
-
Έως 2!
Thnx mate…Παω να γραφτω και να περιμενω την επομενη χοτ ανακοινωση…
E ρε f5 που εχει να φαει το σαιτ τους…
Κωστη μην αγχωνεσαι το σαιτ το ξερω σαν να το εχω φτιαξει εγω…Τα βρηκα στο αψε σβησε…
Απλα δεν θελω να ειμαι βιαστικος…Γιατι μπορει να τρεχω να κλεισω τωρα αλλα μετα να βγει κατι καλυτερο και να τραβαω τα μαλλια μου…
Εχω ορισει deadline μεχρι τελος Οκτωβρη απο αυτα που θα εχουν ανακοινωθει να κλεισω…Φυσικα στα πρωτα λεπτα μετα την ανακοινωση των εισητηριων…
Ναι ρε οκ :lol:
Πάντως γράψου. Ως μέλος μπορείς να βρεις πολύ πιο εύκολα εισιτήριο και θα έχει λιγότερη “κίνηση” το site. ¶λλο να μπαίνουν 25.000 άτομα ταυτόχρονα, και άλλο 200-300 (όσα δηλαδή είναι -υποθέτω- τα μέλη που θα ενδιαφέρονται για κάθε πόλη!)