AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

ευχαριστώ ,απλώς μια ερώτηση ακόμα,μήπως γνωρίζεις αν κάνει χρεωστική κάρτα,έχω μια visa electron από την τραπεζα αττικής thn gift card ισωσ την ξέρεισ?δεν έχω πιστωτική μόνο αυτή την χρεωστική,την ε΄χω δοκιμάσιε για αγορές μέσω ιντερνετ και κανει για να γραφτώ μέλος μήπως ξέρεις αν κανει?

http://www.acdcpower.net/phorum/phorum/read.php?f=1&i=150844&t=150844

6ο ποστ…

Αυτο ισως ειναι αποδειξη οτι θα ειναι Ευρωπη καλοκαιρι και στα φεστιβαλ…

Εκανα μια βλακεια…Επελεξα για δοκιμη να δω πως παει τη συναυλια του Μιλανου στις 19/3 και αυτο μου εδωσε κωδικο…

Τωρα πλεον δεν με αφηνει να παρω κωδικο για κανενα απο τα αλλα ή για καποιο μελλοντικο και μου δινει ως τις 19/10 να κλεισω 1 ή 2 εισητηρια για Μιλανο…

Αν εγω θελω να παρω κωδικο για αλλη συναυλια τι μπορω να κανω…??

Ρε συ πρέπει να διαβάζεις τους κανόνες πριν κάνεις οτιδήποτε!!! Νομίζω πια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Α και απ’ ότι φαίνεται 13 Μαρτίου θα παίξουν Ροτερνταμ και όχι Βερολίνο

http://www.livenation.nl/acdc

Δεν πιστευα οτι με ενα κλικ θα μου εδινε κωδικο και ειπα να το δοκιμασω ωστε να ειμαι ετοιμος…Μαλακια…

Ωραια Ροτερνταμ λοιπον…Αρα παπαριες ελεγε ο Γερμανος…

Λοιπον να υποθεσω το Start voorverkoop za, 18/10 om 10:00 σημαινει η προπωληση αρχιζει στις 18/10 στισ 10.00…
Για επιβεβαιωστε με γιατι δεν μπορω να βρω μεταφραση οσοι ξερετε…Και οταν εννοει 10.00 στην Ολλανδια (προφανως πρωι) εδω τι ωρα ειναι…??

Αντε θα ειμαι ετοιμος…

Για δωστε απαντησεις να ετοιμαζομαι…εν τω με ταξυ παω να ψαξω αεροπορικα…

οσον αφορα τις γερμανικες…

απο το φαν κλαμπ μονο για κερκιδες μπορεις να παρεις εισιτηρια…?

γιατι για το φαν κλαμπ στις γερμανικες ημερομηνιες μονο σοτ μοναχο λεει σολντ αουτ…

Λοιπον αναμονες τελος…4 εισητηρια αναμενουν αυριο να κλειστουν απο μενα και την παρεα μου για Μιλανο 21/3…

Πεφτει και Σαββατο…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ AC DC PEEEEEEEEEE…!!!

Τα εισιτήρια του αεροπλάνου τα είδες ??? :roll::roll::roll:

εδιτ:
επειδή σκέφτομαι για την περίοδο του Πάσχα υποθέτω όμως ότι λόγω της ζήτησης στα εισιτήρια (διακοπές κ.λ.π.) οι τιμές θα είναι ποιο πάνω, το τσέκαρα και φέτος το πάσχα των καθολικών είναι μια βδομάδα πρίν από το ορθόδοξο
ΟΡΘ
Κυριακή των Βαίων 12 Απρ
ΠΑΣΧΑ 19 Απρ
Του Θωμά 26 Απρ
ΚΑΘ
Κυριακή των Βαίων 5 Απρ
ΠΑΣΧΑ 12 Απρ
Του Θωμά 19 Απρ

Οπότε με αυτή την λογική την βδομάδα 19 με 26 θα πρέπει να είναι κανονικά οι τιμές

οπότε ερώτηση:
για 19 - 26 (αλλά και γενικά 12 - 26 Απριλίου πάντα) έχει ακουστεί κάποια φήμη ???

75 euro πηγαινε-ελα…

Αυριο θα κλειστουν ομως ολα με σιγουρια…

thank u για τις διευκρινίσεις!!!
αγχώθηκα πάντως…αν είναι ticketless δεν μπορώ να τα πάρω με την κάρτα του φίλου μου γιατί θα βγουν στο όνομά του…αν μου τα στείλουν έχει καλώς…οοοοουυυυυυφφφφφφφφφ :frowning:

Για 19-26 οτι εχει ανακοινωθει ως τωρα…Εχουμε νεα ως και τις 4/4 (Αμστρενταμ)…

Για μετα δεν ξερουμε ακομα…

Mην τρελαίνεσαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν έχεις ταυτότητα μαζί σου!!!

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αυτό:

http://eventful.com/demand/D0-001-000172674-2/join

Αλλά και κατά 0,00001% να αυξήσει τις πιθανότητες πιστεύω αξίζει τον κόπο.

Πότε περίπου θα ανακοινωθεί???

Πιο ρε μεγάλε;Το ελλάντα;Θα μας τρελάνεται.
Rasputin μια χαρά σε βρίσκω. Αν και εγώ θα έβγαζα για τις 19 επειδή θα έχει σίγουρα πιο φανατικό κοινό. Μην ξεχνάς ότι οι λυσασμένοι δεν ξέραν ότι θα μπει και στις 21 συναυλία και τρέξαν να πάρουν. Εγώ αν όλα πάνε καλά θα το κάνω 19 Μιλάνο και 23 Βουδαπέστη.Για 21 δεν πέρνω γιατί με βλέπω να πεθαίνω στο πάτωμα.3 show AC/DC σε 5 μέρες!!Θα μου φύγει το κεφάλι for sure…

Όποιος θέλει να γλυτώσει τα 30Ε συνδρομή στο fan club να μπει ticketone.it ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ.

Τέλος.ΑΑΑντε γειά!Μαλάκα φύγανε μέσα σε 25 λεπτα!!Απίστευτο!

Αυριο θα παρω μεσω φαν κλαμπ για Μιλανο 21/3…

Δεν παιρνω για 2η συναυλια Μαρτιο…Οι υπολοιπες 3 φορες καλοκαιρι…

Εκανα μλκ εκει π ζηταγα στοιχεια κ ζητησα να ερθουνε στην Πατρα!#-o#-o

Αλλη καυλα ο Ανγκους να κοπανιεται στο γηπεδο της Παναχαικης,παντως!:stuck_out_tongue:

Καλά κάτσε να έρθουν πρώτα γιατί πολύ σίγουρο το έχουμε. Να θυμηθήτε ότι AC/DC χωρίς κανόνια σε μεγάλη συναυλια δεν παίζει, οπότε άμα τους πουν να μην τα φέρουν λόγο φωτιάς θα πάρουμε τα @@ μας. Δεν είναι KISS λιγούρια και δεν θα δεχτούν, στάνταρ όμως.