AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Φαντάσου λέει να φέρουν μινι κανονάκια. For those about to rock, φτσιουυυφφφ, και να σκάει το κανονάκι :lol:

Πότε έφυγαν κιόλας και της δεύτερης του Μιλάνου γαμώτο…Κι έλεγα θα προλάβω να πάρω σε αυτή μιάς που είναι δέυτεη συνεχόμενη…Κανάς συνάδελφος που να έχει γίνει μέλος και να διατίθεται να μου πάρει 2 από τον φαν-κλαμπ;
Ή να περιμένω τη 2ή στο Παρίσι που coming soon; Που λέτε να είναι καλύτερα;

Ti λε ρε φιλαρακι;;;

Εδω ηρθε ολοκληρη θωδη τζαμπα πλατεια γεωργιου…

Να μας τρελανεις θες;;;

Ακου κει τι λεει…

Κανας μωλος και πολυ τους ειναι.

Μοιαζει και με τη σκηνη τους σαν σχημα. :smiley:

O Heatseeker έκλεισε για Ντύσελντορφ και κλαίει από χαρά / συγκίνηση ! ! ! Και επειδή έκλεισε είπε ότι θα κεράσει όλο το πάρτυ το Σάββατο :lol: :drunk:

Ότι λέμε δε ξελέμε:!:

Μην ακούω άλλα τότε:p

Καλά οκ, βασικά είπε ότι θα κεράσει εμένα, απλά τον έχω ικανό όπως τον άκουσα να κερνάει όλους μας :lol:

λοιπόν παιδιά εγώ θα κλεισω ένα εισητήριο για άμστερνταμ στισ 4/4 ,οπότε έχω άλλο ένα ανοικτό,οποιος ψήνεται μπορώ να του κάνω κράτηση ,στειλτε μήνυμα να είναι.

Οι Maiden το καλοκαίρι στο Terra Vibe είχαν αρκετή φωτιά. Σίγουρα δεν ήταν κανόνια αλλά ήμουν 40 μέτρα από τη σκηνή και όταν άναβαν οι φωτιές στο NOTB τις ένιωθα.

Στα κανόνια χρησιμοποιούν κανονικό μπαρούτι,άλλο οι φωτιές. Ελεγχόμενο μεν, αλλά ποιος μου λέει ότι δεν θα τρομάξει κανένας νομάρχης.
Τεσπά θα περιμένουμε να δούμε.

Ρε παιδιά πλάκα κάνουμε; Εδώ παίζουν σε 100 πόλεις σε κάθε περιοδεία. Αν θέλουν να έρθουν να είσαι σίγουρος ότι τα κανόνια δε θα είναι πρόβλημα.

29 Μαρτίου Ζυρίχη… εισιτήρια μεθαύριο. Κάρβου ετοιμάσου να φιλοξενήσεις κόσμο :stuck_out_tongue:

Ρε παιδιά πλάκα κάνουμε; Εδώ παίζουν σε 100 πόλεις σε κάθε περιοδεία. Αν θέλουν να έρθουν να είσαι σίγουρος ότι τα κανόνια δε θα είναι πρόβλημα.

Καλά μαάρι να μην γίνει καμία στραβή,αλλά, απλά να πω ότι στην Αυστραλία όπως είπα δεν πάνε χρόνια τώρα γιατί δεν τους αφήνουν να κάνουν το show όπως το θέλουν.Αν τους κόψουν τα κανόνια λοιπόν, απλώς, ξέχνα τους.

rasputin τι έγινε ρε με τα ticks στο Μιλάνο;
Εμένα μου είπαν ότι θα τα έχω σε 1 βδομάδα :slight_smile:

Παλλικάρια σε ποιό site βλέπετε τις ημέρες για την Ευρωπαική περιοδεία?

https://tickets.acdc.com/ :wink:

εγώ πάλι πιστεύω οτι το γεμίζουν το οακα…Και δεν πιστεύω οτι η σύγκριση με REM είναι πετυχημένη.Οι άνθρωποι είναι ανύπαρκτοι.Αν ρώταγες όλους όσους πήγανε θα ξέρανε μόνο το loosing my religion(όχι οτι έχουνε και πολλά άλλα κομμάτια),ή θα λέγανε οτι πήγανε για την τσάμπα φάση.AC/DC θα πάνε από 15χρονα μέχρι 60ρηδες!

Κάνει μια χαρά.Απο την στιγμή που έχει το σηματάκι visa πάνω δεν παίζει πρόβλημα.Κι εγώ την ίδια έχω και είμαι σε αναμονή για να περαστούν τα λεφτά από το σύστημα στην κάρτα για να προλάβω για μιλάνο 21/3.Αν και δεν το κόβω να προλαβαίνω…

Για Μιλάνο 21/3 ξέρει κανένας αν παίζουν θέσεις στην συναυλία?Εννοώ αν υπάρχει κάτι σαν pl1 pl2 που βάζουν εδώ τα καραγκιοζάκια της didi?Ή είναι ενιαίος ο χώρος?γιατί έχει μία τιμή μόνο…

Δεν έκανα καμία σύγκριση. Και ανύπαρκτοι οι REM δεν είναι. Αν θες βγες στο δρόμο και ρώτα τον κόσμο να σου πει ένα κομμάτι των REM και ένα των AC/DC, να δούμε για ποιους θα πάρεις περισσότερες απαντήσεις…
Η τελευταία Rock συναυλία που μάζεψε (με εισιτήριο) στην Ελλάδα πάνω από 30.000 κόσμο, ήταν οι Stones το '98. Metallica, Scorpions, Waters, Sabbath, Maiden, πάνω από 30-35.000 δεν μάζεψαν, και θα το κάνουν οι AC/DC; No way.

Και πάλι δεν ισχύει αυτό γιατί το loosing my religion το ξέρει και η γιαγιά μου.Ενώ αν κάποιος ξέρει τους ac/dc δεν θα ξέρει μόνο ένα κομμάτι.Γιατί οι rem μόνο αυτό έχουνε,άντε και το its the end of the world as we know it,κι αυτό γιατί έπαιζε σε διαφήμηση της greenpeace αν θυμάμαι καλά.Και είναι και πιο εύπεπτο συγκρότημα γενικώς οι rem.Ότι κάνανε το κάνανε μόνο λόγω προώθησης και διαφήμησης και όχι λόγω των μουσικών τους ικανοτήτων.Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας…:)Το θέμα μας είναι ένα : ΦΕΡΤΕ ΤΟΥς AC/DC!!!και όχι στην Μαλακάσσα!Έλεος!Αλλά και να μην τους φέρετε, στα παπ$%# μου!Θα τους δω κι έξω!