αν πεσει μια τρελη προοθηση(οπως πχ στην μαντονα)ανετα θα περασουν τις 50000…(στη μαντονα οι ενδιαφερονεμοι ηταν πανω απο 70000,πολλοι δεν βρηκαν εισητιριο)…ισως και παραπανω…στα καραισκακι σιγουρα θα μεινει κοσμος απ εξω…οτι και να γινει μακαρι να μην τους δουμε στο χωραφι…θα ειναι καταστροφη…
Λαααθος! Νομιζω οτι το 2006 με τα φιδια σπασανε το φραγμα των 30.000 εισητηριων. 
ευχαριστω πιαδιά για την ενημέρωση,έχω φορτώσει την κάρτα και αναμένω για άμστερνταμ,μήπως γνωρίζει κανένας πότε θα βγούν τα εισητήρρια για άμσταερνταμ και γενικά για ολλανδία?τα αεροπορικά για εκεί είναι ακριβά?τέλος θα πέξουν εκεί σε κλειστ’ο χώρο η σε ανοικτό ,σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθειά σας.
Ρε παιδια μιλαμε για Ελλαδα τωρα. Οι AC/DC μεχρι 30,000 και αυτο γιατι θα ειναι η μοναδικη φορα που θα ερθουνε
Εγώ προτείνω να πετάξουν καμιά μινέρβα. Θα τους έρθει πιο οικονομικά από τα κανόνια.
Μπορεί τους ACDC στην Ελλάδα να τους ακούνε και να τους ξέρουν 50.000 και τους REM 100.000 (τελείως μπακαλίστικος υπολογισμος). Η διαφορά ειναι πως αυτοί που ακούν ACDC θα σκοτώσουν για ενα εισητήριο οπουδήποτε στην ευρώπη, θα πληρώσουν αεροπορικά,ξενοδοχεία, θα παρουν άδεια απτη δουλεια και ισως τους δουν και 2η και 3η φορά ενώ οι φαν των REM? Απο θεσσαλονίκη ουτέ που κατέβηκαν αθηνα να τους δουν σε τζαμπα συναυλία. Σύγκριση δεν υφίσταται.
Εμένα όταν τους λέω θα πάω ευρώπη να δω τους ACDC μου λένε οκ αν έχεις τα λεφτα κάντο. Και τα λεφτά να μην είχα ρε θα πούλαγα το αυτοκινητο για να παω να τους δω. ΑΥΤΟΙΝΗΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΑΓΟΡΑΣΩ, ΤΟΥΣ ACDC ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΩ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ TOUR.
Γι αυτό μάγκες βουρ στον πατσά.
υ.γ. για 4/4 δεν λεει το σαιτ τιποτα για αμστερνταμ…
Έτσι είναι…
Πάντως 30.000 κόσμος για ACDC στην Ελλάδα ακούγεται λογικό νούμερο…
Καλως ηρθες φιλε Markotik4. Και εχεις απολυτο δικιο. Δειτε μονο ποσοι απο αυτο το φορουμ θα πανε να τους δουνε εξω ενω ξερουν οτι ειναι πολυ πιθανο να ανακοινωθει και Αθηνα. Φυσικα δεν τιθεται θεμα συγρισης των συναυλιων εξω με εδω
Σοφα μιλας φιλε. Kαλωσηρθες παρεπιπτοντως. 
Επειδή το firewall στη δουλειά δεν με αφήνει να δω το site, ανεβάζετε Please τις έως τώρα ημερομηνίες?
18 Feb 2009 Oslo NO Telenor Arena Sold Out SOLD OUT
20 Feb 2009 Stockholm SE The Globe Sold Out SOLD OUT
22 Feb 2009 Stockholm SE The Globe Sold Out SOLD OUT
25 Feb 2009 Paris FR Bercy Sold Out Get Tickets
27 Feb 2009 Paris FR Bercy Coming Soon Coming Soon
01 Mar 2009 Antwerp BE Sportpaleis 2008-10-15 October 16
05 Mar 2009 Leipzig DE Halle 1 Sold Out Get Tickets
07 Mar 2009 Dusseldorf DE ISS Dome Sold Out SOLD OUT
09 Mar 2009 Oberhausen DE KoPi Arena Sold Out Get Tickets
11 Mar 2009 Bremen DE AWD Dome Sold Out Get Tickets
15 Mar 2009 Dortmund DE Westfallenhalle Sold Out Get Tickets
17 Mar 2009 Prague CZ O2 Arena 2008-10-15 October 15
19 Mar 2009 Milan IT Datch Forum Sold Out Get Tickets
21 Mar 2009 Milan IT Datch Forum Buy Tickets Get Tickets
23 Mar 2009 Budapest HU Papp László Budapest Sportarena 2008-10-15 October 15
25 Mar 2009 Frankfurt DE Festhalle Sold Out SOLD OUT
27 Mar 2009 Munich DE Olympiahalle Sold Out SOLD OUT
29 Mar 2009 Zurich CH Hallenstadion 2008-10-16 October 16
[QUOTE=twisted_sister8;463376]18 Feb 2009 Oslo NO Telenor Arena Sold Out SOLD OUT
20 Feb 2009 Stockholm SE The Globe Sold Out SOLD OUT
Ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση!!!
twisted_sister8 για Μιλάνο προλαβαίνεις μέσω Fan club μόνο, αλλά ότι προλαβαίνεις,προλαβαίνεις. Και για 19 και για 21.
Ευχαριστώ.Μήπως ξέρεις κάτι γι’αυτό που ρώτησα πριν?Αν έχει δλδ αντίστοιχα Pl1/pl2,ή αν είναι ενιαίος χώρος?
Παρεμπίπτοντος όσοι έχουν δει AC/DC νομίζω ότι έχουν περισσότερη καύλα να τους δουν για ξέρουν τι γίνεται 
Τα κανόνια σε πατάνε πίσω ρε πούστη μου! Ο ήχος είναι ο καλύτερος που θα ακούσεις σε συναυλία…
Έτσι απλά για να επαναληφθώ και να σπαμμάρω…Υπάρχει κανένας συμφορουμίτης ποθ να είνα γραμμένος στο φαν κλαμπ και να διατίθεται να μου πάρει δύο εισιτήρια για την 2ή του Μιλάνου; Εννοείται εφόσον δεν θέλει για τον εαυτό του εκείνη τη μέρα κι είναι κομπλέ με τις δικές του συναυλίες. Το ζητάω επειφή δεν υπάρχει πιστωτική και για να γλιτώσω την όλη ταλαιπωρία σε τράπεζα να βγαλω έλεκτρον, συν τα 40 γιούρα της συνδρομής στο φαν κλαμπ (είναι μία συναυλιά στην Αθήνα αυτά τα 40…)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων…
Ευχαριστώ.Μήπως ξέρεις κάτι γι’αυτό που ρώτησα πριν?Αν έχει δλδ αντίστοιχα Pl1/pl2,ή αν είναι ενιαίος χώρος?
Όχι δεν έιχε pl1,pl2, τουλάχιστον τα εισητήρια του fan club.Θα πας και θα χωθεις μπροστά 
Εγώ μπορώ όσο έχει ακόμα να πάρω άλλο 1 ticket για 19 Μαρτίου.Αυτό.
file KonManwë.
1on h sindromh gia to fan club ine 40 dolarioa OXI 40 euro. 40 dolaria = peripou 29 euro.
2on an kapios einai gramenos sto fan club dikaioute MONO 2 eisitiria MONO gia 1 sinvalia. Ara einai ligaki api8ano afto pou zitas, na ine kapios gramenos sto fan club mono gia thn gavla tou kai na mh 8elei na dei kamia apo tis sinavlies pou 8a kanoun…
elpizw na se kalipsa.
efxaristw ta paidia pou me kalosorisan kai gia tis plirofories pou postaran aptin prwth selida aftou tou topic. (nai ta exw diavasei ola apthn arxh)
signomh gia ta greeklish. ksexastika kai variemai na ta ksanagrapsw. de 8a ksanaepanalif8ei.
rwtisa kai pio panw giati den iparxh h imerominia 4/4 amsterdam sto site tous. den anakoinw8ike akomh official?
Επειδή τους έχω δει 3 φορές σε Γαλλία - Γερμανία, οφείλω να ομολογήσω ότι στο for those about to rock που βαράνε τα κανόνια σε πιάνει σύγκρυο… Μακάρι να βιώσουμε τέτοιο show και στο Ελλάντα…
Καλησπερα κι απο εμενα!
Κατ’αρχας ας παιξουν και στο σπορτινγκ αν ειναι να ερθουν ελλαδα (τροπος του λεγειν)! Σημασια για ολους μας εχει να ερ8ουν ετσι δεν ειναι?
Κατα 2ον συζηταμε για τον κοσμο που μπορουν να μαζεψουν… κατα την δικια μου αποψη οπως και αρκετων ακομη προφανως οι ac/dc εχουν την ικανοτητα εν Ελλαδι να μαζεψουν 50000 κοσμο. Αν οχι?Ε τοτε ο οποιος ειναι διοργανωτης ας προσπαθησει να προωθησει το "εμπορευμα"του και ας το διαφημισει και εκτος ελλαδος.
Κατα 3ον οσον αφορα το επιπεδο της διοργανωσης(βλεπε κανονια,αγαλματα,καμπανες κλπ) εφοσον δεχεσε να συνεργαστεις με ενα τετοιο συγκροτημα, πρεπει να ξερεις τι θελεις.Και τι εννοω? Αν θες να μαζεψεις κοσμο θα κανεις τη συναυλεια σε ενα χωρο οπως το ΟΑΚΑ και θα κοιταξεις να το γεμισεις.Εκει θα δωσεις και στο ιδιο το συγκροτημα να αποδωσει καλυτερα,αλλα και στον πελατη να πει “ναι αξιζε τον κοπο…”.Αν απο την αλλη επιλεξεις τη μαλακασ-α,οκ δεν σε καει να μαζεψεις απο εκτος ελλαδος κοσμο(για να μην πω εκτοσ αττικοβιοτιας) και σε εναν σχετικα καλο χωρο να βγαλεις το μεγαλυτερο δυνατο κερδος (η τη μικροτερη δυνατη χασουρα…).
κοιταω να το βλεπω οσο πιο ουδετερα γινετε.ΝΑΙ γνωριζω πως εδω στην Ελλαδα μας εχουν βρει μαλακες.Και ΝΑΙ γνωριζω πως μας πιανουν τον κωλο.ΑΛΛΑ οταν πας να παιξεις champion’s league(γιατι περι τουτου προκειτε οταν μιλαμε για μια τετοια συναυλεια) οσο απατεωνας και να εισαι κοιτας να εισαι και σοβαρος γτ θα σε παρουν με τις πετρες.Αν εβγαινε η Madona και εκραζε την διοργανωτρια εταιρια τοτε κανενα απο τα υπολοιπα ονοματα της live nation δεν θα ερχοταν ελλαδα.Tωρα ομως κανεις αυτο που θες εδω και χρονια σαν didi. Μπαινεις στη λιστα με τις εταιριες που εχουν την ικανοτητα να φερουν σε περας ενα τετοιο γεγονος.Και αυτο μετραει πολυ και για πολλα…
Καλα να περνατε μαγκες και οσοι τους δουμε/δειτε ευγε 
Υ.Γ: δεν πιστευω οτι οι διοργανωτες ειναι απατεωνες.απλα ασοβαροι…