AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Davinian Θα εχει για Milano για Fan Club μεχρι τις 10 το πρωι?Ξερεισ?και αν ναι πουτ υπαρχουν διαθεσημα?γιατι βγαζω αυριο χρεωστικη.

παιδιά μήπως έχεισ κανέανς καμιά ενημέρωση η έστω φήμη για πότεθα κυκλοφορήσουν τα εισητ΄γηρια για άμστερνταμ?εννοώ πότε θα βγούν στο σίτε τουσ?καμιάπληροφορία η κάνα νέο σχετικό με ολλανδία?περιμένω πως ια πως και είδα ότι μέχρικαι αγγλία έχουν βγεί μέχρι και σήμερα.ευχαριστώ.

Mεχρι αργά το απόγευμα είχε παντως…

Ευχαριστω.Για Ποια σημεια? και κατι αλοο.Αν δηλωσω για Μιλανο και μου βγαλει sold out δεν θα μπορω να δηλωσω για αλλου?

Δεν ξέρω αν είδες στο site παντως τα εισητήρια βγαίνουν για Λονδίνο στις 17/10 Στην ίδια σελίδα σύντομα θα λέει και την ακριβής ώρα που θα διατεθούν τα Fan Club tickets. Οπότε γράψου στο Fan Club και περίμενε. Αν δεν θες να γραφτείς τότε παρακολούθα το site μπας και ανακοινωθεί και η ώρα που θα βγουν τα public tickets. :wink:

Μετά κοιτας σε ποια πολη υπαρχουν διαθέσιμα…Θα ανακοινωθούν και αλλες πόλεις οποτε εχε τον νου σου…Τα εισητηρια από το fan club βγαινουν επι τον πλείστων για ορθίους αλλα εξω δεν εχει ελληνικές πατεντες τύπου pl οποτε πας οπου γουστάρεις…

Οχι ειναι το οτι θελω Μιλανο γιατι πεφτει παρασκευη και τοτε θα μπορει και η παρεα για αυτο.Ελπιζω μεχρι αυριο να εχει.Ολα τα εισητηρια σου ερχονται σε pdf και το εκτυπωνεις και πας με αυτο στην συναυλια??

Μιλανο δεν εχει Παρασκευη…

19/3 Πεμπτη
21/3 Σαββατο

Nai δικο μου λαθος.Να ρωτησω κατ:ιοι περισσοτεροι απο εδω θα εχουν τα εισητηρια σε pdf θα πανε τσι στην συναυλία?Και αν σου βγαλει για την επιλογη σου οτι τελειωσαν δεν μπορεισ να παρεισ για αλλου?

Κρυος ιδρωτας μ’ελουσε.

Να κάνω και εγώ την ερωτησή μου παιδιά και όποιος θέλει απαντάει:

Μόλις έγινα μέλος στο fan club. Αν κατάλαβα καλά από προηγούμενα posts, με το που πατήσω σε όποια πόλη θέλω για fan club tickets, με χρεώνει αμέσως το ένα εισιτήριο τουλάχιστον οπότε δεν μπορώ να πάρω σε άλλη; Ρωτάω γιατί θέλω να πειραματιστώ λίγο πρώτα μέχρι να διαλέξω πόλη. Επίσης ξέρετε πόση ώρα κάνει να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου;

Κι εμένα

και για δεν μου λες μπρος πίσω Λονδίνο πόσο πάει περίπου ???
(η easyjet δεν έχει ποιο μετά τον Μάρτιο και έβαλα 2 ημερομηνίες για Μάρτιο δοκιμαστικά και βγήκε ?103.60)

Τοσο περιπου, 80-100 ευρω με επιστροφη αν τα κλεισεις νωρις.
Δεν ξερω που να τους δω τωρα…

Manchester

Birmingham

Δεν βολεύει ε ???

Δεν ξερω ρε γμτ…
Πωωωωω, πανικος μ’επιασε, που να εβγαιναν μπαμ απροειδοποιητα οπως αυτα τις Γερμανικης περιοδειας. #-o

Φαντάζομαι τα Δελτία Ειδήσεων το Μάρτιο: “Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται για την εποχή στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος!” :lol:

Τι πανικός είναι αυτός ρε;!!!

Και η καμερα να δειχνει ολο μαλλιαδες στα αεροδρομια. :stuck_out_tongue:

Πανικος διχως προηγουμενο!

Ο λογαριασμός σου φίλε μου ενεργοποιείται άμεσα.Μπορείς από το επόμενο λεπτό να κάνεις login!

Μόλις αγόρασα εισητήρια για Μιλάνο 21/3!!!Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

Αυριο (15/10) το πρωι στις 11 ωρα Ελλαδος βγαινουν τα εισητηρια για το Δουβλινο μονο για τα μελη του ticketmaster.co.uk
Ειμαι (τσαμπα ειναι) και ψηνομαι να παρω απο την ανυπομονησια και μονο και επειδη στο κοινο θα βγουνε δυο μερες μετα αλλα ας περιμενω για εντος εδρας…