ρε παιδιά τι διάολο με τους ρυθούς που πάνε αν είμαστε μέσα θα ανακοινώσουν και για μας αργά ή γρήγορα…
απλά εμείς στο ελλάντα έχουμε συνηθήσει να μαθαίνουμε για συναυλίες ένα μήνα πριν…
ρε παιδιά δεν βλέπω Άμστερντμα και ανησυχω μόνο ροτερνταμ εχει κανενασ καμια ενημέρωση για άμσταερντμα ,σασ παρακαλω παιδιά όποιοσ γνωρίζει κάτι για άμσταερνταμ ας μου στείελει μήνυμα,να ειμαι έτοιμοσ.ευχαριστώ.
Παιδια εκοψα για Ιταλια.Εσεις που κοψατε για Ιταλια ποια ηταν η τελευταια σελιδα που σα εβγαζε στο ιταλιko site.? Τα στοιχεια σας και το που θα παραδοθουν τα εισητηρια?Ελπιζω να μην εκανα γκαφα.
Φιλαρακι προσπαθει απο τις 11 να κλεισει για Βουδαπεστη για 10 ατομα παρεα αλλα εχει κολλησει το συστημα!!! Σχεδιαζουν να νοικιασου βαν και να πανε ολοι μαζι απο Αθηνα.
geokrules είσαι ΟΚ.
Παίδες απ’ότι έμαθα τα εισητήρια για Βουδαπέστη έχουν 200Ευρώπουλα.Τώρα μην σας πάρω στο λαιμό μου αλλά έτσι μου είπαν. Το λέω μην πάτε στο Fan club και βγάλετε κωδικό και μετά σας έρθει το 200ρη στο κεφάλι.
Guardian_of_the_blind αν δεν πας μέσω fan club μάλλον θα πάρεις ένα @, sorry κιόλας.
Α, εκτός από Βουραπέστη που με 200Ε δεν βλέπω να φεύγουν και γρήγορα.Αν φτιάξει το σύστημα κλπ κλπ.
Σιγά μωρέ τους φανάτικ ACDCάδες στην Ελλάδα. Ούτε 1 αεροπλάνο δε γεμίζουν. Μιλάω γ’αυτούς που θα πάνε έξω να τους δούνε. Άσε που αρκετοί λόγο οικονομικών δεν θα πάνε.
Λοιπόν εμένα με βλέπω να αλλάζω σχέδια και να πηγαίνω μόνο στη Βούδα και στην Πέστη. Έχω και τσαμπέ ολέ σπιτάκι…Το καλοκαίρι βέβαια Γερμανία η Γαλλία για τα περαιτέρω.