Έτσι είναι,αν τους δούμε από τα μέρη μας σε ανοιχτό χώρο και καλοκαίρι
Detailed Report
Date Time Location Service Area Checkpoint Details
October 15, 2008 17:38 Bremen - Germany Shipment picked up
October 15, 2008 18:13 Bremen - Germany Departing origin
October 15, 2008 19:52 Bremen - Germany Departed from DHL facility in Bremen - Germany
October 16, 2008 04:41 Leipzig - Germany Departed from DHL facility in Leipzig - Germany
October 16, 2008 08:07 Sofia - Bulgaria Transferred through Sofia - Bulgaria
October 16, 2008 10:03 Sofia - Bulgaria Departed from DHL facility in Sofia - Bulgaria
October 16, 2008 10:03 Thessaloniki - Greece Arrived at DHL facility in Thessaloniki - Greece
October 16, 2008 10:10 Thessaloniki - Greece Arrived at DHL facility
October 16, 2008 10:28 Thessaloniki - Greece Arrived at DHL facility
October 16, 2008 11:27 Thessaloniki - Greece With delivery courier
October 16, 2008 11:36 Thessaloniki - Greece Delivery arranged no details expected
Τον γυρο του κοσμου κανουν τα εισητηρια μου. Ακομα περιμενω!!! 
Δεν είναι ticketless;
Eipame kata pasa pithanotita Iounio tha skasei o keravnos sto Malakasa Vibe Xwrafi :band:
Τον Cliff δεν έβαλες.Ντροπή 
Έλα μάθαμε όλοι ότι θα έρθουν και το λέμε. Καλά αν δεν έρθουν να δω τι θα κάνετε εσείς που έχετε λεφτά για να πάτε έξω.
Παιδια εκοψα για Ιταλια χθεσ το πρωι στισ 11:30 και σημερα το μεσημερι στις 2:30 μου ηρθαν σπιτι μου.Ησυχασα.Επειδη ομως δεν θα εχω ιντερνετ για τισ επομενεσ 2 βδομαδεσ με δυσκολια θα μπαινω στα forum.Αν ανακοινωθει τιποτα για Ελλαδα ή τιποτα για Βουλγαρια σας παρακαλω οποιος μπορεσει ας μου στειλει ενα e-mail στο geokrules@hotmail.com να ειμαι ετοιμος.
Χοχοχο, για το Λονδινο θα κρατηθουν ξεχωριστα 1000 εισητηρια για τους συνδρομητες της Ο2!!! Χοχο και ναι, εχω Ο2! 
Oποτε γλιτωνουμε και το 30αρι για το φαν κλαμπ! 
Εχω καρτα 02, δεν πιανει ε 
Νομιζω πιανει αλλα μονο για την συναυλια του Λονδινου. Τσεκαρε εδω: http://blueroom.o2.co.uk/the-o2/acdc-intro.jsp
hohohoooo ΥΕΑΗ! Eχω κωδικο…κριμα που θα χασω lecture αυριο να παρω τικετια :D:lol:
cheers mate
Tιποτα! 
Και 'γω κριμα που θα ξυπνησω απ’τα χαραματα στις 9 μιση!
Έλα για να γουστάρουμε σιγά σιγά.Ωραία που μυρίζειιιι. 

Οκ.Σορρυ/.
Ρε παιδιά τι παίζει με τα τικέτα για Μιλάνο; Ενώ στο acdc.com λέει ότι υπάρχουν για τα μέλη, οταν σε παει στη σελίδα της TicketOne για τη συναυλία λέει “Waiting for New Availability”. Ξέρουμε τίποτα; Μη γίνει καμιά μαλακία και βγουν και πουν ξαφνικά ότι τέλειωσαν…
Για να κλέινουμ και το σ/κ στο Μιλάνο σιγά-σιγά…Φαντάζομαι την πτήση της EasyJet για Μιλάνο της 21/3…Κλεισμένο για τη συναυλία πρέπει να γίνει…
Για τις άλλες 2 του Λονδίνου που είχαν βγει ως φήμη ακούστηκε τπτ ???
ρε απιδια μια ερώτηση να κ’ανω αύριο λεέι αρχιζει η διακίνηση εισητηρίων για αγγλία στολονδίνο στισ 10 το πρωί ώρα αγγλίας,δηαλαδή στην ελλάδα τι΄ώρα θα εινια?μήπως ξερει κανένας?ευχαρστώ πολλύ.
το ιδιο ακριβως προβλημα με τον konmanwe εχω κι εγω.ειμαστε 4 ατομα,οι 2 εχουμε εισητιρια και οι αλλοι 2 @@.τι πιθανοτητες παιζουν να φαμε ακυρο?
εγω τρωω το ιδιο προβλημα απο το πρωι,ενω ενας γνωστος πηρε κατα τις 5 το απογευμα.θα μας τρελανουν τελειως ρε οι μαφιοζοι?
αν παντως μεχρι αυριο δεν καταφερουμε να παρουμε τα εισητιρια που 8ελουμε για μιλανο μαλλον μας ωλεπω λονδινο.παλι καλα που εχουμε τα 2 εισητιρια.
ρε παιδιά μια ερώτηση να κ’ανω αύριο λεέι αρχιζει η διακίνηση εισητηρίων για αγγλία στολονδίνο στισ 10 το πρωί ώρα αγγλίας,δηαλαδή στην ελλάδα τι΄ώρα θα εινια?μήπως ξερει κανένας?ευχαρστώ πολλύ.μια βοήθεια ρε παιδιά,να δω τι ώρα θα μπω για να τα κλείσω.