AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Η αγγλια ειναι 2 ωρες πισω αδερφε…οποτε 12 το μεσημερακι σε σας

Εισητήρια Μιλάνο ΤΕΛΟΣ. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Εγώ αν τελικά δεν πάω Μιλάνο και πάω Βουδαπέστη πουλάω το δικό μου για 200Ευρώ. Μαυραγόρ Rulez!! :smiley:
Λοιπόν ας πει ο καθένας που θα πάει να μας μετρήσω, πόσοι AC/DCάκιδες θα τους δούνε έξω πριν την Μαλακασιανή.
Εγώ ή Μιλάνο ή Βουδαπέστη ή και τα 2 (αλλά μάλλον Βουδαπέστροφα).

ΗΡΘΑΝΕ,
[SIZE=“4”]ΗΡΘΑΝΕ[/SIZE]
[SIZE=“7”]ΗΡΘΑΝΕ!!![/SIZE]

Υ.Γ τα εισητήρια για 21/3 στο Μιλάνο!!!

Πλάκα πλάκα χρειάζεται μια καταμέτρηση γιατί έχει χαθεί η μπάλα. Εμένα μέτρα με για Dusseldorf και Οberhausen.

Υ.Γ: Πάντως μου αρέσει που έχουμε δέσει και τον ερχομό τους στην Ελλάδα :slight_smile: Είμαστε αισιόδοξος λαός

Γτ τοση σιγουρια;

Χωρις να θελω να το παιξω προφητης η εξυπνος απλα μεταφερω λογια ανθρωπου που εχει επαφες με γραφεια παραγωγης λογω επαγγελματος. Μου ειπε λοιπον πως εχουν κλεισει οι ACDC για Ελλαδα (οπως επισης και οι Bon Jovi). Εγω προσωπικα αν δε δω επισημη ανακοινωση δεν πιστευω τιποτα. Απλα μεταφερω τις πληροφοριες!

Εγω παντως το πιστευω γιατι ειναι σιγουρα λεφτα για οποιον το διοργανωσει. Αφου με 15.000 εισητηρια ρε παιδια θα εχει βγαλει ολα τα εξοδα και τις πληρωμες ο διοργανωτης. Ειναι δεδομενο οτι θα εχουν πανω απο 20.000 κοσμου (και λιγο λεω).

Αντε να ερθει το πρωι, να χτυπησω τα εισητηριακια!!! :smiley:

Τώρα ήδη ότι το Μιλάνο για τις 21 το δείχνουνε για sold out. Εγώ έχω από χθες το βράδυ κωδικό και προσπαθώ να πάρω αλλά μου έβγαζε ,και ακόμα αυτό βγάζει, το “Waiting for New Availability”. Υποτίθεται ότι από τη στιγμή που πάρεις κωδικό έχεις και κλεισμένο εισιτήριο. Απλά έχεις κάποιες μέρες για να το επιβεβαιώσεις.Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση;

8 ωρες ρε!~

Xαχαχαχα! Συμπασχοντα! Και 'γω τις μετραω! Σκεφτομαι να μην κοιμηθω βασικα. :stuck_out_tongue:

Μην κανεις τιποτα το λαθος και παρεις μονο 1 εισητηριο!!!

hahaha τα ιδια διλημμτα εχω. Σιγα, engineering mathematics χανω πφφ :stuck_out_tongue:

Oxι, εχω αναλαβει χρεη και για τον φιλτατο ks9 :smiley:

Το θεμα μου ειναι αλλο, πηγα να κανω μια δοκιμη σημερα με το τικετμαστερ (γιατι δεν τοχω ξαναχρησιμοποιησει) για να δω που βαζω τον κωδικο του 02 και δεν βρηκα τιποτα… Μη μου στραβωσει τιποτα και πεσω απο τον όγδοο αυριο

Mπαααα, ετσι ειναι το εχω δει και 'γω. Αυριο ομως μετα τις 10 μια χαρα θα 'χει κουτακι για τον κωδικο… Αρκει να πας στην σελιδα που ελεγε στο λινκ που σου εδωσα και να μην γινει της πουτανας!

Toχω βαλει Homepage :stuck_out_tongue:

Kαι εχω γραψει καπου διευθυνση κλπ για να τα κανω paste να μη χανω χρονο :stuck_out_tongue:

Όλοι οι άρρωστοι είναι ξύπνιοι…φιλοδοξό να παρω και για εδώ αλλα και Λονδίνο αλλά και με το ένα βολεύομαι…μην είμαστε και πλεονέκτες:p Άιντε να δουμε:D

Φίλε μου μακάρι να είναι έτσι, αλλά επειδή εδώ είναι Ελλάντα, ας περιμένουμε… Πάντως τα 30.000 μπιλλιετάκια τα έχει από χέρι όποιος φέρει τον Ancus και την παρέα του.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ακυρώσεις τη συνδρομή σου μέσα σε 90 μέρες και θα σου επιστρέψουν τα λεφτά σου μετά από 30 μέρες το νωρίτερο για να τσεκάρουν ότι δεν πήρες όντως εισιτήρια. Τώρα αν θες να έχεισ καινούριο passcode για άλλη συναυλία, παίρνεις καινούρια συνδρομή και ελπίζεις ότι ούτε αυτή θα πάει στράφι.

Γενικά η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο. Βγάζουν τις ημερομηνίες κατά τμήματα (δεν μπορείς να προγραμματίσεις), βγάζουν τα εισιτήρια του φαν κλαμπ την ίδια μέρα με του κοινού, δεν ανανεώνουν το site τους για το ποιες συναυλίες είναι sold out με αποτέλεσμα κάποιοι όπως εγώ και εσύ που είναι αρκετοί να χάνουν τους κωδικούς τους και να πρέπει να κάνουν όλη την παραπάνω διαδικασία. Κοίτα να δεις τι θα γίνει σήμερα με το Λονδίνο…

Προσωπικά έχω ξενερώσει και αν θα πάω έξω θα είναι Λονδίνο σε αυτές που φημολογούνται. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω κωδικό, και αν δεν προλάβω πάλι; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Άσε που στην τελική μπορεί να ανακοινωθεί κ καμιά Αθήνα (φυσικά κ προτιμούσα να τους δω έξω αλλά αυτή η ανοργανωσιά με έχει εκνευρίσει αφάνταστα - αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με τους Manowar π.χ., το topic που θα τους έκραζαν και όχι μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι, θα είχε φτάσει 300 σελίδες).

Money talks…

[QUOTE=christaras;465699Προσωπικά έχω ξενερώσει και αν θα πάω έξω θα είναι Λονδίνο σε αυτές που φημολογούνται. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω κωδικό, και αν δεν προλάβω πάλι; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Άσε που στην τελική μπορεί να ανακοινωθεί κ καμιά Αθήνα (φυσικά κ προτιμούσα να τους δω έξω αλλά αυτή η ανοργανωσιά με έχει εκνευρίσει αφάνταστα - αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με τους Manowar π.χ., το topic που θα τους έκραζαν και όχι μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι, θα είχε φτάσει 300 σελίδες).

Money talks…[/QUOTE]

Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες. Ας όψεται η ανάγκη μας. Εγώ ψάχνω τώρα για το Λονδίνο τον Απρίλη. Σε λίγο ανοίγει το site της ticketmaster. Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε…

Έλα τι γινεται, δε βλέπω κίνηση!! Είμαστε ρέντυ για Λάνντον με την κρέντιτ καρντ στο χέρι και αναμένουμε. Σε ένα μισαωράκι ξεκινάει το πανιγύρι. Πολύ άγχος να προλάβουμε να εξυπηρετηθουμε όλοι, ήμαστε και παρέα 8-9 άτομα…

Παρατηρήσεις σο φαρ:

1. Η τιμή του Λονδίνου ειναι 45 πάουντς δηλαδη κοντά στα 57 ευρά αν δε κανει λάθος το ον λάιν εξτσέιντζερ. Πολύ καλή τιμή, 10 ευρώ πιο φτηνά απ΄το Δουβλίνο που έχουν 67 ευρώ.

2. Έχουν δώσει στο http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Ice_World_Tour ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ συναυλίες για Πορτογαλία:

7 April 2009 Flag of Portugal Lisbon, Portugal Pavilhão Atlântico Unconfirmed
30 April 2009 Flag of Portugal Sonim, Portugal Recinto ou na casa do povo Unconfirmed

Όπως θα παρατηρήσατε όμως είναι αν κορφιμντ μεχρι στιγμής. Ρε μάγκες 2 συναυλίες στη Πορτογαλία;;; Σιγά τη Πορτογαλία δηλαδή, 10 μύρια κόσμος όπως η Ελλαδίτσα μαςι. Και εχουν και την Ισπανία δίπλα που μπορούν να πάνε να τους δουν. Λέτε 2 φορές Πορτογαλία και να μη παίξουν τουλάχιστον 1 Ελλάδα;;; Εγώ λέω θα παίξουν 3 φορές, 1 παραπάνω απ΄τους κωλοΠορτογάλους. Ετσι για το γαμώ το κέρατο. 1 Αθήνα, 1 Θεσσαλονίκη, και 1 τον ιούλιο στη Μύκονο. Το Μύκονο θα το κάνουν για καθαρα προμόσιον λόγους, σκεφτήτε διαφήμιση θετική Η΄ αρνήτική που θα πέσει απτα μεσημεριανάδικα κους-κους. ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ. Σαν να το βλέπω μπροστά μου.

30/7 2009 Μykonos GR opening support Efi Thodi and Gianni Galati.

…Επανέρχομαι… (με εισητήριο αυτη τη φορά) 15 μινιτς του γκόου!

Mαγκες, πηρε κανενας για Λονδινο? Παπαρια εδω.

Πηρα πεο…

10:00:25 εκανα κλικ, και παλι δεν μου βρηκε τιποτα.
Ουτε λονδινο, ουτε μπερμινχαμ :frowning: