NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI :!:
Mr whats:( μην μου στεναχωριέσαι θα τους δούμε σε φεστιβάλ το καλοκαιρι…
Πήρα είσητήρια 8)
NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI :!:
Mr whats:( μην μου στεναχωριέσαι θα τους δούμε σε φεστιβάλ το καλοκαιρι…
Πήρα είσητήρια 8)
εγω παλι πηρα πριν 5 λεπτα μεσω φαν κλαμπ για λονδινο και απο οτι βλεπω τωρα ειναι θεσεις στο κατω διαζωμα διπλα ακριβως στη σκηνη.η χαρα που εχω τωρα δεν λεγεται
Μωρε εγω ξεκινησα 9:55 και πηρα τα 3. Να πανε στο διαολο. Δεν τα κωλοπαιρνω ακομα γιατι ειναι σιγουρο οτι θα βγαλουν και αλλη ημερομηνια για Λονδινο.
Βασικα σε μια στιγμη πετυχα 2 εισητηρια αλλα για το 4 διαζωμα…
Fan CLub και παλι fan club…
skata! ke go se mia fasi petixa diazoma…
τρεξτεεεεε!!!
ΠΗΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ:!!!
και κει πουλο
θα κλαψω ρεεεε
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Φιλος δοκιμασε 60 δευτερολεπτα μετα απο μενα και πηρε το πουλι.
Απο την μια ειμαι κωλοχαρουμενος που πηρα ενα ζευγαρι αλλα απο την αλλη κριμα που δεν βρηκε και ο φιλος μου…
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 1-2 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.
Απάτη και γαμπίπ τις εταιρίες και τις ticketmaster. 10 δεύτερα μετά δεν έμαπινε, και ένα λεπτό μετά δεν έβγαζε τίποτα. Σε δέκα λεπτά προστέθηκε και η συναυλία στις 16 Απριλίου, την οποία δεν έχει ακόμη το site των ACDC!!! Όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν: ρε δεν π…όμαστε λέω εγώ…
Ποτε? Που? και γιατι σε μενα θεεεεεε μου? 
Kαλα ναι αυτο με το δευτερο date ηταν μεγαλη πουστια. Αντε μου στο διαολο
Ημουν σιγουρος οτι θα συμβει… 
βρε ουστ:lightsabre:
Τιποτα. Σε κανενα μαθημα δεν παω. Εδω. Να σας γκρινιαζω.
Όχι, ότι θα μας ακούσει κανείς, αλλά χώστε, χώστε…
ρε απιδιά μάλλον είμαι από τουσ τυχερούς και πήρα σε ενα ποθ γραφει lower tier,πλαγίωσ στη σκηνή,να κάνω μια ερώτησησ αυτά τα εισητρήρια μετά από πόσες μέρεσ έρχονται?επίσης αυτό το pdf που εκτύπωσα γραφει μόνο το όνομά μου και την διέρυθυνση μου δεν αναγράφεται κάπου Ελλάδα.γιατι?μην τοσ τείλουν κανένα κουρδιστάν και έχουμε μπλεξίματα.
Εντάξει, εσύ μη χώσεις. Πάρα πολλά κλείστηκαν τηλεφωνικά, αλλά η π…στιά παραμένει…
τι να πώ ρε φίλε χώνω και εγώ γιατί οι παπάρεσ βγάλανε μετά για λονδίνο ενώ δεν το έιχαν ανακοινώσει καν,οι ερωτήσεισ όμως παραμένουν οι ίδιρες μετά απ΄΄ο ΄πόσο καιρό θα έρθουν τα εισητ΄ρηρια καιγιατί δεν αναγράφεται η χώρα παρα μόνο το όνομα κια η διεύθυνση?ευχαριοστώ.
Ωραία και αφού έχουν κλείσει γιατί δεν το ανακοινώνουν; Το κρατούν μυστικό; Εγώ πάντα θυμόμουν ότι μόλις κλείνεται μια συναυλία ανακοινώνεται αμέσως, τουλάχιστον στο σάιτ του οργανωτή.
Ο μόνος λόγος να μην ανακοινώνεται είναι αν δεν έχει κλειστεί 100%.
μην ανησυχεις αν πας στις πληροφοριες του λογαριασμου σου την διευθυνση την εχει ολοκληρη
molis petixa TORA ena isitirio gia 2ri mera londino… upper tier alla nio8o ligo apogoitevmenos;/
ναι αλλά δεν γρα΄φει ελλάδα,κλαι ψιλοανησυχώ λιγάκι,επίσησ μήπως ξέρεις΄πόσες μέρεσ κάνει να έρθει το εισητήριο?