AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Απάντηση Off topic: πέρσυ είχαν κλείσει οι Bon Jovi (με αστρονομική αμοιβή) αλλά ακυρώθηκε όλο το σκέλος της περιοδείας τους για Ιούλιο… Ας περιμένουμε λίγο, τόσες δεκαετίες περιμένουμε να δούμε και τα 2 συγκροτήματα εδώ…

ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ!!! Θα κλες τα λεφτα σου εκει πανω. Ακου τι σου λεω.:wink:

Μπορω να εχω περισσοτερα uk dates? Ευχαριστω:|

Γλασκωβη μερια πχ

για lower tier είναι καλά ρε φίλε μήπως ξερεισ?παλγίως τησ σκηνής.

eklisa…skeftome na paro standin 200lires, ke na to pouliso meta to diko mou se ekviastikes times…

ΠΟΛΥ καλυτερα απο το πανω διαζωμα. Αλλα ενταξει, δεν ειναι και σαν να εισαι ορθιος. :wink:

Αυτο μου ακουγεται καλη λυση!:stuck_out_tongue:

αφού και εκέι όρθιοι θα έιμαστε νομίζεισ θα κάθεται κανένας?

https://www.stargreen.com/events?id=21640

Μυρίζομαι τεράστια κομπίνα. Εισητήριο δε βρισκαμε(εγώ και ενα φιλαράκι απ’το σπίτι του) πουθενά και είμασταν online απ΄τις 12 παρά. 12 και κατι δευτερολεπτα παταγαμε επι μισή ώρα και δε μας έβγαλε εισητήριο σε καμία απο τις 2 συναυλίες του Λονδίνου και αυτή του Μαντσεστερ. Είναι δυνατον;; Μετα απο 20 λεπτα δηλαδη στις 12.20 έγινε μέλος στο fan club και πήρε pass για 1 συναυλία (την πρώτη του Λονδίνου) αλλά και πάλι δε κατάφερε τίποτα.

Να προσθέσω το mail που αν και είδα σήμερα μου ειχε αποσταλεί στις Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2008, 5:17 από το acdc.com mailing list που είμαι γραμμένος και έλεγε :

"Hello Markos,

Most of the UK shows sold out quick but you can still get tickets to most sold out shows in the UK.

Visit this page for more info:

http://www.acdcbiography.com/acdc-tour-dates.htm"

Ρε παιδιά τι γινεται δηλαδη;; Σου λένε 2 μερες πριν οτι τα εισητήρια εξαντλήθηκαν 2 μέρες πριν κυκλοφορίσουν;;ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;; ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Aν πατε στο λινκ που μου γράψαν στο mail σε στελνει σε κατι ticket sites τα οποια πουλανε το εισητήριο των 57 ευρω 400 ΕΥΡΩ!!!

ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. 400 ΕΥΡΩ!! ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ

MIN EGKATAKIPETE ELPIDA!!!

MOLIS TORA APO TICKETMASTER PIRA STANDING!!! :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Πραγματι, βγηκαν μερικα εξτρα αλλα δεν προλαβα ρε γαμωτο να παρω αλλα δυο…
Για τις 14 ή τις 16 πηρες τα standing??

Παιδια σας εχω πει τι κανω με το φελεκι μου?

14 standing
16 upper tier

hehe min sou po oti mpori na pao ke stis 2 meres;p

THE THUNDER OF GUNS
TORE ME APART
YOUVE BEEN THUNDERSTRUCK!!!

Eλα μωρε, τι να το εκανες για τις 14/16?? Ειναι και μεγαλη εβδομαδα, θα 'σαι Ελλαδα… :-s

Σοβαρα τωρα, να περιμενεις να βγουν και για τις 25/26. Οσο μπορεις να εισαι σε ετοιμοτητα. Βεβαια για αυτες τις ημερομηνιες μπορει να μην βγουν σημερα οποτε δεν μπορεις να κανει και πολλα.

…e3alloupoli pi8ano ine na er8oun ke ellada;)

Κατσε να βρω τικετι και θα κανω ανασταση απο τωρα εγω :stuck_out_tongue:

Εσυ που τις ξερεις αυτες τις ημερομηνιες?

Καπου εδω μεσα βγηκε αυτην η βρωμα… Και οταν βγηκε ελεγε για 14,16,25,26. Το θεμα ειναι οτι τοτε η μονο επιβεβαιωμενη ηταν στις 14 και η 16 ηδη επιβεβαιωθηκε.

Μολις μου ηρθαν τα εισητηριακια!!! :band:

Εγώ ήμουν από τους τυχερούς!12 ακριβώς μπήκα και βρήκα 2 εισητήρια μέσω fan club!:yahoo::bounce::D!Κοίταξα μπας και βρω και για τις 16 αλλά τζίφος!Δεν πειράζει όμως, και η 1 φορά μια χαρά είναι!

gia pou vrikes?