AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Εχω γλυκοπικρη γευση βασικα. Πηρα 2 αλλα χρειαζομουν 4 συνολικα για την παρεα… Κριμα ρε γμτ, αλλα 2 ρε θεε ριξε μου!

Δυστυχως για οσους απο μας δεν ηταν 12 η ωρα στις επαλξεις μαλλον ειναι αργα…προσπαθω εδω και ποση ωρα να βρω κατι μεσω ticketmaster αλλα τιποτα,παρολο που δειχνει οτι δεν ειναι sold out.(ακομα).Μαλλον λογω υπερφορτωσης site υποθετω.

section 101 row T…

Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες. Γιατί δεν πέρνατε για Ιταλία; Δεν έχει καθίσματα και παπαριές. Όλα για όρθιους ήταν.
Και είχε εισητήρια μέχρι προχθες.Αν δεν είστε φοιτητές ή τίποτα τέτοιο, μια μαμακία είναι η Αγγλία.

Βασικα ειναι sold-out εδω και πολυ ωρα. Δεν το εχουν ανανεωσει ακομα. Αν και κατα τις 1μιση βγηκε αλλη μια μικρη φουρνια και για τις δυο ημερομηνιες. Ποτε δεν ξερεις αν και ποτε μπορει να ελευθερωσουν και αλλα εισητηρια για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες.

Ουφ, τοσο αγχος σημερα ουτε να ειχα μετοχες στην JP Morgan.

Ρε, ετρεμα.

ιταλία μιλάνο έχει ακόμα εισιτήρια ξέρει κανείς??

Στο ebay υπαρχουν ηδη γυρω στα 700 εισητηρια μονο για τις συναυλιες του Λονδινου. Δεν γινεται να πανε ολοι αυτοι στον ΔΙΑΟΛΟ να ησυχασουμε απο την μαλακια τους???

Δεν νομιζω να 'χουν μεινει εισητηρια για το Μιλανο.

Μιλάνο δεν έχει μείνει κουκούτσι.
Ebay τώρα (μακριάααα).
Αρχίσανε οι μαυραγορίες.Τι βλέπουν τα μάτια μου :-s
Από 200$ και πάνω τα tickets…[-X

Υπαρχει καποιο haters thread να παω να χωσω τα μπινελικια του αιωνα? εε? ε?

Toυς μαυραγοριτες πολλοι εμισησαν,το χρημα ουδεις οποτε…

Δεν πειραζει μωρε,καλοκαιρακι θα ρθει,θα ανακοινωθουν λογικα κι αλλες εθρωπαικες ημερομηνιες και θα τους δουμε οσοι δεν θα προλαβουμε τωρα.Ολα καλα.Δε μασαμε.:slight_smile:

Χώστε, χώστε. Άντε μην αρχίσουμε τα … Σούπερ επαγγελματική φάση, αντάξια του ονόματος και του management τους, βεβαίως, βεβαίως. Μην ακούσω καμία λακαμία για τους Kiss, πχ… Anyway, μπράβο σε όσους τα κατάφεραν…

Ρε γαμώ την τρέλα μου μέσα καλά η μια ημερομηνία το ήξερα και περίμενα κάποια από τις άλλες 3 αλλά αυτοί οι μλκες πως στο διάολο βάζουν και δεύτερη ημερομηνία έτσι στο άσχετο …

τα έχω πάρει λέμε … :blow::blow::blow::blow::blow::blow:

Άστο καλύτερα να μην το συζητάμε, γιατί θα δικαιολογήσουμε την επαναφορά της πλήρους λογοκρισίας. Βάλε μπιπ στο πλήρους…

Όλοι θα κάθονται…Στην Αγγλία θα είσαι,όχι στην Ελλάδα… :stuck_out_tongue:

δεν παίζει κάτι τέτοιο να κάθεσαι σιγάμην κάθονται όλοι οι άγγλοι μόνο σε αγωνες ποδοσφαίρου γίνονται αυτά,να κάνω μια ερώτηση αν θέσνα ξαναπάρεισ εισητήρια εφόσον έχεισ έξαντλήσει το όριο των δύο εισητηρίων μέσω fun club θα πρέπει να ξαναγραφτείς για να πάρεισ άλλο ένα εισητήριο ?μήπως ξέρεσι κανένασ για αυτό το πράγμα?είναι επίγον σασ παρακαλώ κάπιοσ να με βοηθήσει ,θα πρέπεινα ξανασκάσω πάλι 30 ευρά να γ΄νω ξανά μέλοσ και να ξαναπάρω δύο εισητήρισ?σασ παρακαλώ καίγομαι και πρέπει να μάθω επιγόντωσ σας ευχαριστώ.

Δυστυχως πρεπει να ξαναγραφτεια

Εν τω μεταξυ συνεντευξη με τον Brian χτεσινη…Αναφερει οτι εκτος απο τα κλασικα θα παιχτουν και μαλλον 5 κομματια απο το νεο δισκο στην περιοδεια αυτη…

Και μιλησε και για τα 1-2 σπανια που παιζουν σε καθε τουρ…εκανε κουβεντα για το ‘‘What’s Next to The Moon’’…Τετοια λεγε μου αρχοντα να χ…σω τωρα…

Αλλα υπομονη 28/10 που αρχιζει το αμερικανικο σκελος θα ξερουμε αρκετα…

Στο Whats Next to the Moon αναφέρθηκε σαν ποιό κομμάτι θα γούσταρε να παίξουν. Πάντως συμβουλή μου είναι να μην μάθετε το σετλιστ ούτε το stageshow (στη συνέντευξη λέει ότι θα είναι το πιο ακριβό και εντυπωσιακό που κάναν ποτέ). Εγώ θα σταματήσω να μπαίνω στο thread από 26 Οκτωμβρίου γιατί ξέρω ότι όλο και κάποιος θα ξεχάσει να βάλει spoiler. Θα προσπαθήσω να μην μάθω τίποτα. Άλλο να ξέρεις ότι π.χ. θα παίξουν το Gone Shootin και άλλο να το ακούσεις στη συναυλία εκεί που δεν το περιμένεις!!!

Υ.Γ: Λέω στις 26 και όχι στις 28 γιατί τότε θα κάνουν μια συναυλία πρόβα την οποία θα παρακολουθήσουν μόνο fans που έχουν κερδίσει σε διαγωνισμούς.

Θα ήθελα να παρακαλέσω ό’τι πληροφορία για setlist και τραγούδια υπάρχει,να μπαίνει ως spoiler γιατί θέλω να έχω το στοιχείο της έκπληξης όταν τους δω!Ευχαριστώ!!!