Φίλε μην περιμένεις να το κάνουν όλοι αυτό. Έστω και ένας θα ξεχάσει να βάλει σποιλερ. Απλά από τις 26 του μηνός μην μπαίνεις σε τέτοια threads!!!
telika re filaraki tha prepei na xanagraftw san melos tou fuvnclub me thn idia xrewstikh kaerta gia na parw ala dyo eishthria h mporw kai me thn egrafh pou exw kanei?exw hdhd parei eishthria kai thelw na xanaparw auth th fira gia alh synaulia ,enhmerwse me se parakalw re fiolaraki,se parakalw,se exw prhxei to xerw ala einai h teleutaia fora to orkizomai,eyxaristw,perimenw na mnou peis.
Δεν ξερω ρε Crab αν θα το αντεξω μεχρι τις 21/3…
Πραγματικα ειναι το μονο συγκροτημα που θελω τοσο πολυ να το πρασπαθησω αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω…
Ετσι να το εχω μπροστα μου και να μην το βλεπω…Ψιλοβασανο η συγκεκριμενη αναμονη…
Καταραμένο ιντερνετ:p
Οτι δούμε εκτός σπόιλερ θα μπει εντός πάντως.
Νιόνιο, τα επόμενα ποστ μην είναι με greeklish.
Εγώ θα μάθω πάντως. Από το να κρύβομαι καλύτερα να μάθω γιατί όλο και κάπου θα ακούσω πως παίζουν το τάδε τραγούδι και τότε θα με φάει η περιέργεια. Φαντάσου να παίξουν κανα squealer!! Άσε που θέλω να ξέρω αν θα κρατήσω ενέργεια για να κοπανηθώ σε κανένα σπάνιο. Κανα Riff Raff π.χ. Βέβαια το αγαπημένο μου το night prowler δεν βλέπω να το λένε (καλά ούτε το squealer αλλά λέμε). Εγώ βλέπω What’s next ή Gonne shootin’ και ένα if you want blood.
Εντάξει δύσκολο το Squealer και το Night Prowler αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Θα υπάρξουν μια-δυο εκπλήξεις. Κανείς δεν περίμενε π.χ. να παίξουν στις 2 τελευταίες περιοδείες τα Down Payment Blues, Whats Next to the Moon, Up to My Neck In You, Dog Eat Dog, Gone Shooting, Get It Hot αλλά τα παίξανε. Εδώ παίξανε στο Παρίσι μετά το For Those about to Rock το Ride On που δεν το είχε πει ούτε ο Bon live!!!
Υ.Γ: Και το δικό μου απωθημένο είναι το Riff Raff και μάλιστα στην εισαγωγή αλλά χλωμό… Πάντως όταν το παίξαν τελευταία φορά στο vh1 tτο 1996 ήταν τρομερό!!!
Εγω παρακαλαω καθε μερα να ειναι το ενα σπανιο που παιζουν το Inject The Venom…Το αγαπημενο μου…
Αλλα χλωμο το βλεπω…Αυτο ναι θα ηθελα να το πρωτοδω στην συναυλια σαν εκπληξη…
ωπσυγνώμη για τα greeklish μου ξέφυγε,αλλα ρε παιδιά σασ παρακαλώ ανα μπορείασ κάποιοσ να απαντήσει στην ερώτησησ που τσασ έχω κάνει γιατί είναι εμγάλη ανάγκη,σασ παρακαλώ.ευχαριστώ.
Πω αν μπει κανένα If You Want Blood θα γίνει της πόπης…Από τα πολύ αγαπημένα μου
Από εκπλήξεις θα ήθελα down payment blues,ride on,dog eat dog,jailbreak,fly on the wall,sink the pink,breaking the rules,night of the long knives,gone shootin,sin city και ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ
Πάντως και εγώ θα ήθελα να μην μάθω setlist αλλά δεν ξέρω πρώτον αν θα αντέξω και δεύτερον αν δεν μπει σε spoiler…Δεν μπορώ να σταματήσω να παρακολουθώ το thread διότι θα θέλω να μαθαίνω rumors για επόμενες συναυλίες…
Εγω θελω ενα who made who να φυγει ο σβέρκος μου…
εγω επειδη ειμαι απο την φυση μου σαν ανθρωπος απιστευτα ανυπομονος δεν νομιζω να αντισταθω και πολυ…
Μάλλον απο Powerage θα πουν αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το Ride on το παίξαν γιατί είχε πεθάνει 1 blues μούσικος δεν θυμάμε ποιός και ήταν στην μνήμη του.
Θα έχουμε λογικά δλδ 2-3 καινούργια 2-3 παλιά, εκπλήξεις, και τα κλασικά.
Λογικά δεν θα έχουν πάλι μέσα Problem child,What do you do for money honey,dog eat dog και shot down in flames.
Θέλω να κάνουν το κλασικό 20 τράγουδο setlist σε 22-23 τραγούδια και έτσι θα χωρέσουν τα πάντα,σε λογικά πλαίσια βέβαια.
Και λέει σκάνε με Live wire και μετά It’s a long way to the top με brian στις Πίπιζες 
Καλά το Live wire ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε ήταν starter πολλές φορές στην Bon εποχή,το έχει πει και μία φορά ο Brian αν δεν κάνω λάθος στο 80-81 tour, αν και έχουν πει οτί μερικά τραγούδια είναι Bon μέχρι κόκκαλο οπότε δεν θα τα που,αλλά…
A! Για να κλείσω θα πω ότι θέλω και το πιο παρεξηγημένο τραγούδι από το Back in Black. Μιλάω φυσικά για το Given the bone a dog…Όχι the dog a bone 
ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!! :yes::yes:
Αν εκοψες εισητηρια και θεσ και αλλα για την ιδια συναυλια ή για αλλη συναυλια πρεπει να ξαναγραφτεισ.Εαν εχει υπολοιπο η χρεωστικη σου τοτε δεν εχεις προβλημα.Σε περιπτωση που γραφτηκεσ και δεν βρηκεσ εισητηριο τουσ ζητασ εντοσ 90 ημερων να σου επιστρεψουν την συνδρομη
τι εγινε ρε παιδια? καμια φημη για αλλες ημερομηνιες παιζει? τιποτα για ελλαδα??? 
Αν εχει κλεισει αλλος απο δω για Παρισι στις 27/2 να το πει μπας και βρεθουμε εκει να ημαστε ολοι μαζι.Εμεις θα ημαστε 3 ατομα.
γεια σα ,υπάρχει ένα ενδεχόμενο μέχρι τέλος της εβδομάδας και αρχές της άλλης να έχω δύο εισητήρια ορθίων διαθέσιμα γαι το Λονδίνο στισ 14/4 ,όπιοσ ενδιαφέρεται ασ μου στείλει μήνυμα ,σε λογική τιμή,οχι μαύρη αγορά προς θεού,τηλέφωνο:6945855297,επαναλαμβάνω υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό δεν είναι σίγουρο ανα θα μου τα δώσουν τελικά ,αυτό θα το γνωρίζω ττην άλλη Δευτέρα με Τρίτη.
ρε παιδες ψαχνω να βρω εισητηρια για 21 μαρτιου στο μιλανο και το μονο που βρισκω ειναι κατι με 300+ ευρω…εχουν εξαντληθει και αυτα που βρηκα ειναι μαυρη η ψαχνω σε λαθος site?μπορει να με κατατοπισει καποιος? please…
Έχουν εξαντληθεί αρκετές μέρες.Τα κανονικά εισητήρια έκαναν 69ευρώ.Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε είναι αυτά που σου πουλάνε!
οχι ρε πουστη!!!και ειχα ψηθει ασχημα…τωρα η μονη ελπιδα ειναι να περασουν απο ελλαδα.χλωμο…