AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Τι λέει ο τύπος?
Ρε φιλαράκο το καλοκαίρι δεν θα πας δηλαδή να τους δεις σε κανα στάδιο;
Άσε που Ελλάδα όλοι όσοι έχουμε πληροφορίες από μέσα ξέρουμε ότι έχουν κλείσει. Μη κοιτάς που δεν το λέει κανείς εδώ γιατί μπορεί να στραβώσει τελευταία στιγμή (Ελλάδα γαρ) αλλά είναι σχεδόν,τι σχεδόν δηλαδή, σίγουρο είναι…Α! Αλλά εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω τίποτα,ε; Για όλους που θα ρωτάνε μετά το λέω :roll:
Ούτε ότι αρχικά θα παίξουν Μαλακάσα αλλά αν έχει μεγάλη προπώληση θα πάνε ΟΑΚΑ. Απ’το μυαλό μου τα βγάζω ρε μην ψαρώνετε (:wink:)

Ειπαμε.Ιουνιο στο Terra Malakasa Χωραφι.
Αλλα δεν ξερουμε τιποτα:p Φυλαγε τα ρουχα σου…

καλά… επειδή τα τελευταία χρόνια όλο κάτι ακούγεται για τους ACDC και την Ελλάδα, προτίμησα τα σίγουρα… ΙΤΑΛΙΑ!!!
σπίτι έχουμε… φιλαράκια έχουμε… λεφτά δεν έχουμε άλλά δεν πειράζει (να’ναι καλά το επίδομα ΟΑΕΔ) καλή διάθεση ΕΧΟΥΜΕ!!! 65 ευρά από δισκοπωλείο στην ιταλία και 69 ευρά από το ίντερνετ… χαλάλι τους!!!

Φίλε τα αξίζουν, πίστεψε με…

Επισημως πλεον ολεσ οι συναυλιες εκτος των 2 στην Ισπανια,σε Μαδριτη και Βαρκελωνη ειναι sold out…

Επειδη σημερα βγηκαν και τα Ισπανικα σε πολυ λιγη ωρα θα ειναι και αυτα off…

AC DC PEEEEEEEE…!!!

Sold out κι αυτές.

Επίσης: …a spokesperson for Live Nation told The Metal Circus. When asked about a possible stadium tour in the works for next summer, the spokesperson replied, “It might happen, but nothing has yet been confirmed.”

Κοινώς, τίποτα δεν είναι σίγουρο για το καλοκαίρι (και επομένως και για την Ελλάδα).

Οσοι/ες θα πανε Μιλάνο (21 Μαρτη),να σηκώσουν χέρι…(για να μαζευόμαστε σιγά σιγά…)

Καλημερα παιδια ειμαι new στο forum k εγω τρελαμενος με τους AC/DC. Εγω θα ηθελα πολυ να παω ισπανια αλλα ειδα κατι τιμεσ στα εισιτηρια κ φρηκαρα ευχομαι κ λεω να παω να κανω κ ενα ταμα στην τινο μπας κ ερθουν στην Ελλαδα.

Sold out κι αυτές.

Επίσης: …a spokesperson for Live Nation told The Metal Circus. When asked about a possible stadium tour in the works for next summer, the spokesperson replied, “It might happen, but nothing has yet been confirmed.”

Κοινώς, τίποτα δεν είναι σίγουρο για το καλοκαίρι (και επομένως και για την Ελλάδα).

Έλα ρε, υπάρχει κανείς λογικός άνθρωπος που να πιστεύει ότι δεν θα κάνουν stadium tour το καλοκαίρι;
Τεσπά εγώ ξέρω ότι έχουν κλείσει και 1 Ελάδα για τα καλοκαιρινά tours.Αν δεν γίνει αυτό το καλοκαίρι τότε θα κανουμε υπομονή για το επόμενο.Πάντως όταν κάνουν καλοκαιρινό tour θα περάσουν και από εδώ.Α, και πάλι δεν ξέρω τίποτα μην ρωτάτε κλπ. :slight_smile: (απλά τους έχω πρήξει τους “inside” για να μη σας λέω βλακείες και είναι confirmed).
Τέλος πάντων δεν ξαναναφέρω το θέμα γιατί είναι κουραστικό να λες θα έρθουν και να σου λένε “μη μήπως αυτό;”, “όχι θα έρθουν”, “μα μήπως εκείνο” :?

Α ναι, ξέχασα. Και μία φίλη μου είναι στο ξενοδοχείο που συνήθως μένου οι ξένοι μουσικοί. Τώρα δεν θυμάμε πιο αλλά ρωτάω το άλλο Σ/Κ αν είναι. Να τεσπά οπότε αν δουμε κράτηση γιά management κλπ τότε… :wink:

Καλη φαση, μ αρεσει που υπαρχει οργανωση στο να μαθουμε ποτε θα ρθουν ελλαδα γιατι αμα περιμενα να παω ισπανια κ να δωσω κ 300 ευρω αστα να πανε.

Παιδια εχω κλεισει για Ιταλια για 21/3 me easyjet.Ξερει κανεισ απο εσας πως θα παω απο την Malpensa που ειναι το αεροδρομιο μεχρι το σταδιο οπου η περιοχη λεγεται Assago?Ειναι περιπου 40 χλμ.Εχετε υποψιν σας κανα ξενοδοχειο?

Λογικά, αν είναι να έρθουν, θα έρθουν σε ανοιχτό χώρο από Μαιο έως Ιούλιο. Άρα Μαλακάσα, Καραισκάκη ή ΟΑΚΑ οι πιθανοί χώροι. Το θέμα είναι να έρθουν !!!

Καραϊσκάκη δεν διοργανώνει η DIDI.

ε καλύτερα εκεί τότε :stuck_out_tongue:

απο malpensa εχει λεωφορειο για τον κεντρικο σταθμο του μιλανου.απο εκει με την γραμμη 2 του μετρο για farmagosta και απο εκει εχει λεωφορειο και απο τους διοργανωτες αλλα και αστικο για το γηπεδο.για ξενοδοχεια δεν εχω ιδεα .εγω περασα την νυχτα στο αεροδρομειο

Ευχαριστω πολυ φιλε.Τα εισητηρια που κοψαμε για το σταδιο Datchforum (εμενα λεεi posto unico intero)ειναι για καρεκλα και αν ειναι ,ειναι αριθμημενα ;

Α,φίλε,είσαι πολύ τυχερός.Α,α, έχεις είσοδο σε backstage με αυτό το ticketo και θα σου κάνουν και φίπες όλοι οι AC/DC αν θες…
Ε μα τι θες νάνε βρε ανάθεμασε και συ;Όρθιοι είναι. :roll:

Ετσι γνωριζω και εγω.Οτι εχουν ηδη κλεισει.Αλλα δεν ξερω τπτ.
Πιστευετε οτι δεν θα κανουν καλοκαιρινη περιοδεια???Εδω οι Μεταλλιρα καθε καλοκαιρι παρατανε στουντιο, ηχογραφησεισ τα παντα και πανε τουρ.

Αρχίζω να φοβάμαι πως δεν θα βάλουν άλλες ημέρες για Απρίλιο … :?:?:?:?:?