Σε ευχαριστω xxxloko.Απλα οταν τα εκοβα ειχα την εντυπωση οτι ηταν για θεση.Ποσοι απο το forum μασ θα πανε Ιταλια στισ 21/3 ?
Εγω, ο Davidian, o Maiden1979, o Karja Kurunen και αλλοι που δεν ξερω ή δεν ειναι στο φορουμ…
Και γω…
Στον υπνο μου… :lol: #-o
παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτησ για όσοι είναι γραμμένοι στο fun club των acdc και έχουν πάρεο εισητήρια για αγγλία μήπως γνωρίζετε ρε απαιδιάσας εκλιπαρώ δηλαδή αν ξέρεισ κανένας πότε θα τα στείκλουν αυτά τα εισητήρια σπίτι?εδ’ω λένε από την ticketmaster οτι θα τα στείλουν μπορεί και την ίδια μέρα που θα γίνει το γεγονός,μα τι λένε οι άνθρωποι πάνε καλά?εγώ θέλω να κλείσω για να φύγω 3 ημέρεσ πρίν γίεν ι η συναυλία ,ανησυχώ ότι θα έχω φύγει και τα εισητήρια θα μου έρθουν σπίτι όταν θα πετάω,σας παρακαλώ όποιοσ ξερει κάτι ή έχει ήδη πάρειεισητήρια απότοfun club να μοθ επι αν μπρεόι σε πόσες ημέρς του τα έστειλαν σπίι από την στιγμμή που τα παρήγγειλε,σας ευχαριστώ παιδίά,ειλικρινά αρχίζω τώρα και ανησυχώ.
Αφού με κλειδώνει ο Cozy 
Ποστάρω λοιπόν εδώ, αυτό που ήθελα να σας πω. Δεν θέλω να σας σπάσω τα νεύρα, ξέρω ότι με το συγκεκριμένο θέμα δεν παίζουμε και γνωρίζω τι σημαίνει για τους περισσότερους.
Πριν λίγες ημέρες ένας φίλος μου που είναι μέσα στα συναυλιακά πράγματα και έχει έγκυρες πηγές και άκρες μου είπε ότι μάλλον για Ιούνιο (μάλλον για μήνα συναυλίας και όχι ότι θα ανακοινωθεί τότε), θα έρθει στην Ελλάδα τεράστιο όνομα πού δεν έχει ξανάρθει και όταν το κάνει θα γίνει επί λέξει της πόρνης.
Το μυαλό μου πήγε σε AC-DC και BJ (όποιος πεινάει καρβέλια ονειρεύεται).
Μου είπε ότι θα με ενημέρωνε όταν ήξερε σίγουρα το όνομα. Και το έκανε.
Οι AC-DC μου είπε είναι.:papas::bow2:
Δεν ξέρω παιδιά κάτι περισσότερο και δεν έχω λόγο να λέω ψέμματα (ούτε ο ίδιος), ίσα ίσα γουστάρω να γίνει γιατί ξέρω ότι τους περιμένει χρόνια πολύς λαός. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Μην με βρίσετε που καλοπροαίρετα σας ξεσηκώνω. Δεν έπρεπε να σας το πω από την στιγμή που ξέρω ότι είναι καλή πηγή;
Α, άσχετο παρεπιμπτόντως μου είπε και για άλλο μεγάλο pop όνομα που θα έρθει, επειδή θα κάνει tour- Robbie Williams.
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ…ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΣΤΗΣ 13-03-09:!:
Έλα μωρέ που μας ξεσήκωσες, αν διαβάσεις πιο πριν αρκετοί το ξέρουμε ότι θα έρθουν και το έχουμε πει (ανεπίσημα).
Ρε τον Αργύρη ξέρεις;
sephiroth τι ακριβώς θα κάνεις 13-3 στο Μιλάνο;
Eδω ρε θα ερθει ο Ρομπι Γουλιαμας…
Ποιος τους χεζει τους ΑccaDacca; ;p
Εκει θα γινει το ενα απο τα δυο live των AC/DC…Το συζηταμε με κατι φιλους να παμε Ιταλια
μιας και ειναι σχετικα κοντα…
Σχετικά κοντά είναι… το θέμα είναι πως τα εισιτήρια στη μαύρη είναι σχετικά ακριβά!!
Ειχα μιλησει με εναν πολυ γνωστο μουσικο παραγωγο και μου ειχε πει οτι για ACDC μενουν μονο να πεσουν οι υπογραφεσ…Εσενα οι πηγες σου nickiobj για ποιο μερος ακουγεται οτι θα τους βαλουν (ελπιζω οχι Μαλακασσα)?
Οπως επισης το θεμα ειναι οτι 13/3 δεν παιζουν Μιλανο…
Οι συναυλιες στο Μιλανο ειναι 19/3 και 21/3…
Λοιπόν επειδή είμαι ο καλύτερος ο πιο έγκυρος κλπ κλπ 
AC/DC λέμε Μαλακάσα και αν έχουν πολλές πωλήσεις ticks θα μεταφερθούν ΟΑΚΑ. Το θέμα έκλ(α)εισε, άλλη ερώτηση.
Λοιπόν εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά.Ως τώρα περιμένω ξαδέλφ για Βουδαπέστη αλλιώς 13/3…Εεε 19/3 Μιλάνο 
Πάντως η Ξαδέλφη μου, μου είπε ότι ξέρουν αυτόν που κάνει την συναυλία και αν είναι θα μπω και backstage να δω τον Ang και σια. Καλά όχι ότι με νοιάζει, έτσι και αλλιώς με το κοπάνημα και τον ιδρώτα που θα έχω ποιος beep την μπάντα τώρα…Καλά θα δούμε
(με κατάλαβες;)
Μαύρη αγορά και λίιιιγο ποιο επίσημα …
http://www.play.com/Tickets/TicketsEvent/4-/7855857/AC-DC-Apr-09/Product.html?cur=258
Λαμογια
Καλα ναι και 'γω το ειδα. Πρεπει να μπει επιτελους ενας φραγμος σε αυτο. Εχει παραγινει το κακο. Καθε χρονο και χειροτερα.
:yesmaster:παμε ιταλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιια!!! =D>
το ξανακάνω post σε περίπτωση που κάποιος δεν το είδε,σας ευχαριστώ
παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση για όσους είναι γραμμένοι στο fun club των acdc και έχουν πάρει εισητήρια για αγγλία μήπως γνωρίζετε ρε παιδιά σας εκλιπαρώ δηλαδή αν ξέρει κανένας πότε θα τα στείλουν αυτά τα εισητήρια σπίτι?εδ’ω λένε από την ticketmaster οτι θα τα στείλουν μπορεί και την ίδια μέρα που θα γίνει το γεγονός,μα τι λένε οι άνθρωποι πάνε καλά?εγώ θέλω να κλείσω για να φύγω 3 ημέρες πρίν γίνει η συναυλία ,ανησυχώ ότι θα έχω φύγει και τα εισητήρια θα μου έρθουν σπίτι όταν θα πετάω,σας παρακαλώ όποιος ξερει κάτι ή έχει ήδη πάρει εισητήρια από το fun club να μου πει αν μπορεί σε πόσες ημέρς του τα έστειλαν σπίι από την στιγμμή που τα παρήγγειλε,σας ευχαριστώ παιδίά,ειλικρινά αρχίζω τώρα και ανησυχώ.
Ρε μην ανησυχείτε! Προφανώς και δεν ξέρουμε πότε θα τα στείλουν τα εισιτήρια, αλλά γενικά ισχύουν τα εξής:
Αυτό το “μέχρι τρεις μέρες πριν τη συναυλία” το γράφουν για να είναι καλλυμένοι. Λογικά θα στα στείλουν αρκετές μέρες πριν.
Αλλά, σε περίπτωση που οι μέρες πλησιάζουν και δεν έχουν φτάσει, θα τους στείλεις ένα mail, και θα σου κρατήσουν τα εισιτήρια στην είσοδο της O2. Προσωπικά μου έχει συμβεί. Πήγα, έδειξα ταυτότητα και κάρτα, και μου έδωσαν ένα φάκελο με το όνομά μου και τα εισιτήρια!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις χωρίς εισιτήριο.