'Οπως είπα δεν ξέρω κάτι περισσότερο από αυτό που έγραψα. Μόνο ότι θα τους φέρουν. Sorry δεν ξέρω κάτι άλλο. Και δεν ξέρω επίσης αν είναι και σίγουρο.
Οποιος εχει facebook ας γραφτει στο γκρουπ
Μέχρι να μπουν οι υπογραφές θα μας φάει η αγωνία… Πάντως αν δεν τους δούμε του χρόνου το καλοκαίρι, μάλλον δεν θα τους δούμε στην Ελλάδα ποτέ…
Ρε ξεκολλάτε. Θα έρθουν λέμε.Σταματήστε τα παρακάλια.Αμαν πια.
Ρε φίλε μην μας βάζεις τις φωνές!:pΑφού βλέπεις ότι όλοι είμαστε τρελαμένοι με ton Angus και την μπάντα του και θέλουμε εδώ και τώρα να τους δούμε!!
Θα προσπαθησω να μην μαθω σετλιστ και τετοια. (Αν και χλωμο να κρατηθω). Οποτε δεν με βλεπω να μπαινω στο thread για μεγαλο χρονικο διαστημα. Χθες πρεπει να εγινε το secret show οποτε ηδη θα εχει διαρευσει καποιο σετλιστ.
Και εγώ θα κρατηθώ σίγουρα δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά θα το κάνω.
Το setlist λοιπον από το secret show…:roll:
1) Rock Ν Roll Train
2) Hell Ain’t a Bad Place To Be
3) Back in Black
4) Dirty Deeds Done Dirt Cheap
5) Thunderstruck
6) Hells Bells
7) You Shook Me All Night Long
8 TNT
9) Black Ice
10) Whole Lotta Rosie
11) Let There Be Rock
12) Highway to Hell
13) For Those About to Rock
Εχει αρκετα κλασσικα… αλλα ειναι ΠΟΛΥ μικρο… μονο 13 τραγουδια8O8O??? μπορω να λεω για ωρα κομματια που θα θελα οπωσδηποτε να ακουσω και δεν συμπεριλαμβανονται… τουλαχιστον το new album πιανει μικρο χωρο (2/13) (οχι οτι δεν μου αρεσει αλλα ελεος σε μια συναυλια περιμενω να ακουσω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το μισο Back in Black…)
Ελπιζω οτι αυτο ηταν μονο για το secret show και στη συνεχεια θα τραβανε κανα 3ωρο:lol:
ΥΓ:Μα ειναι δυνατον να μην παιξανε τα The Jack και Shoot to Thrill???#-o#-o#-o[-X
Αυτο. 
…mono afta…?
Βρεεε καμένα μην σας πω τίποτα.Warm up show είναι.Άντε έφυγε ο crab και πρέπει να σας τα εξηγώ εγώ όλα. 
Φυσικά και θα έχει και άλλα.20-21 θα είναι λογικά.
Πω μαλάκα, πω μαλάκα, πω μαλάκααααααα!
Είδα και άκουσα λίγο το show.
Πω μαλακάααααα.Ρε crab άσε τις βλακίες και έλα δω και φέρε και τον raspoutin. Εδώ γίνεται τις πόρνης. 8O
Excuse my french 
XAXA…τώρα το πρόσεξα…Καλά είναι sold out όλες οι ευρωπαικές συναυλίες…Πότε προλαβαν?!
Βασικά για να το ξεκαθαρσουμε.Τοπικά εισητήρια υπάρχουν.Ότι είχε στο internet έφυγε.Α και τοπικά εισητήρια όχι σε όλες τις πόλεις φυσικά.
Όποιος δεν είναι crabsodας δηλαδή θέλει να δει υλικό ας ψάξει λίγο youtube γιατί αρχίζει ο χαμός σιγά σιγά.
Κρατιεμαι ακομα…Δεν το εχω ανοιξει το σποιλερ…Αλλα τι νοημα εχει το σποιλερ οταν τα περιγραφετε απο κατω…??8)
Τεσπα αν θελησω να μην το μαθω δεν θα μπαινω εδω…
Το υπερτατο τεστ θα γινει μεθαυριο οπου και θα βγει το πρωτο σετλιστ απο την επισημη περιοδεια…Αν τα καταφερω εκει πιθανον να τα καταφερω και μεχρι τισ 21/3…Ανυπομονο ατομο γαρ δεν ξερω κατα ποσο η προσπαθεια θα ειναι επιτυχης…Ειδωμεν…
Παααατα τοοοοο!Παααατααα τοοοοοο!! :lol:
Που να σου πω και τι γίνεται στο stage δηλαδή.
Καλά τώρα έχω καυλώσει τρελά!Θέλω να περάσουν οι μέρες να τα σπάσω όλα στις ΜιλανοΒουδαπεστεεεες.
παιδια επειδη γραφτηκα στο site πριν 2 μερες και βαριεμαι αφανταστα να διαβασω ολο αυτο το τοπικ μπορει κανενας να μου πει ενολιγης τι γινεται???καταλαβα πως λετε πως οι αγαπημενοι μου ac/dc θα ερθουνε…πειτε μου κατι μονο…θα ειναι μεσα στις εξετασεις και ποσο περιπου θα εχει το εισητηριο???
Εισητήριο 65Ευρώ γενική είσοδος.Το live στην Μαλακάσα στις 29 Ιουνίου 2009 και ώρα 9.
Εισητήρια προπώληση στο ticket house από τις 27 Απριλίου.Support οι Βιοθφσ.
Τελικά θα φέρουν όλο το stage show αν και το τραινάκι σπέρνει φωτιές παντού (μη κοιτά rasputin
)
Εεε.Τι άλλο θες να μάθεις φιλαράκι για πες μας μιας και βαριέσαι.Εδώ εμείς θα στα πούμε όλα.
Ρε μην τρελαινεις τον κοσμο…Καπως ετσι βγαινουν οι φημες μουφα…
Αυριο αυτος θα παει να πει…’‘Εμαθα απο αξιοπιστο φορουμ οτι θα ερθουν κλπ…’’
Και μετα με την τακτικη χαλασμενο τηλεφωνο θα γραφτει ενας αλλος εδω να μας πει οτι ακουσε για 29/6 απο αξιοπιστο ατομο κλπ…
Χαλαρα…Οτι ειναι να ανακοινωθει θα ανακοινωθει…