Χαχα. Δίκιο έχεις, σόρυ αλλά δε κρατήθηκα. Ο άλλος θέλει να ξέρει και αν θα είναι μέσα στην εξεταστική. Καλά θα το πω στο management να δούμε τι θα κάνουμε
.Έλα πλάκα κάνουμε paul δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες.
Θα έρθουν το καλοκαίρι όπως έχουμε πει 100 φορές, είναι 99% σγουρο αλλά δεν το άκουσες από εμένα ή τους άλλους που το ξέρουν κλπ κλπ. Αν είναι μέσα στην εξεταστική κάντε μια κατάληψη και όλα καλά.ΟΚ;
Ποια εξεταστική ρε Paul, τώρα; Εδώ σκεφτόμαστε να παρατήσουμε δουλειές και σπίτια, να πάρουμε αναρρωτικές, να δηλώσουμε… εξαφάνιση, ό,τι μπορεί ο καθένας για να μην έχουμε εμπόδια για μια συναυλία είτε στο εξωτερικό είτε (περισσότερο) στην Ελλάδα. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες. Μακάρι μέχρι την άνοιξη να ξέρουμε σίγουρα και αξιόπιστα ότι θα έρθουν και όλα τα άλλα βολεύονται…:):)
Αυτο ακριβως ελεγα και εγω πριν αρκετες σελιδες και μου ελεγαν οτι υπαρχουν προτεραιοτητες, εξαναγκασμοι και αλλα…
Εγω ξερω οτι αν θες να δεις καποιο συγκροτημα μονο αν εισαι στην αλλη ακρη του κοσμου οπως εγω το καλοκαιρι δεν μπορεις να το δεις…Υπαρχουν 1002 δικαιολογιες, αδειες, αναρρωτικες για αυτους που δουλευουν και για τους φοιτητες δεν το συζητω…Εγω για να παω να δω Μεταλλικα εκαψα μαθημα που αν το ειχα περασει τοτε, τωρα πιθανον να ειχα πτυχιο και ναι το εχω ακομα…Και φυσικα δεν το μετανιωνω καθολου…
Βεβαια ολοι κανουν τις επιλογες τους…Αυτο το αναγνωριζω…Αλλα αν επιλεγεις να δωσεις μαθημα αντι να πας στη συναυλια μην λες μετα ποτε το εβαλαν και αλλα κλαψομουνικα…
Ο μανατζερ μονο την εξεταστικη δεν κοιταει…
Τα παραπανω δεν ειναι προσωπικα για κανεναν ε…
καλημερα σας…λοιπον,καταρχας ειμαι 17 χρονων και ειμαι και απο βεροια… οποτε δεν εχω του χεριου μου να κατεβω αθηνα…στο χερι του πατερα μου ειναι ο οποιος αν ειναι μεσα στις εξετασεις οσο και να του αρεσουν οι ac/dc με την μανα μου απο πισω δεν παω με καμια παναγια…αν ειναι 29 του μηνος θα εχω τελειωσει standar…ας ειναι μετα τις 22 και ειμαι καλημενος εχω φυγει αθηνα με τα χιλια!!!τωρα δεν παρεξηγηθηκα οχι ρε σεις…σιγα τωρα…απλα κανω προσευχες να μην ειναι μεσα στις εξετασεις γιατι θελει 6 ωρες δρομο να πας αθηνα και ετσι εχασα τους kiss και τον mark knopfler και τους blue oyster cult…παιδια αν μπορειτε κατι να κανετε για να ειναι μετα τις 25 ιουνιου θα σας αναψω κερι στην εκκλησια και οτι αλλο θελετε απο μενα…τωρα παλι αν θελετε να πω ατομα να μπουνε στο forum μπορω μιας και εχω και εγω δικο μου forum οπως βλεπετε στην υπογραφη μου!!!ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟ FORUM ΣΑΣ ΕΤΣΙ…ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ 82 ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ…
Paul το .tk δεν έχει καταργηθεί;Πως το πήρες ρε τρελε γιατί με ενδιαφέρει.
Κοίτα το θέμα με τους CDCδες είναι αν στο καλοκαιρινό tour θα αρχίσουν από πάνω και θα κατέβουν ή από κάτω και θα ανέβουν. Μόλις δούμε πρώτη ημερομηνία θα ξέρουμε. Αν δεις π.χ. 15 Ιουνίου Όσλο θα ξέρεις ότι εδώ θα έρθουν το νωρίτερο μέσα Ιούλιου.Αν δες όμως Ρόμη 15 Ιουνίου τότε γάμησε τα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι.
ε,ειχα τον τροπο μου…εσυ εγραφτηκες???..για τους ac/dc ακομα ελπιζω…η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια…
Όχι μωρέ δν γράφτηκα.Αφού δεν θα γράφω.
AC/DC είπαμε.Ε-Ε-Ερχονται 
ναι οντως…μακαρι…τωρα το γιατι δεν θα γραφεις…αλλο φρουτο:p:p:p:D:D:D:D
Κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωώ!!!
Kαι εγωωωωωω
Νομίζω είναι φώτο από το Αργεντίνικο φαν κλαμπ.Παιδιά να ξέρετε ότι στην αρχή κάνουν κάποια πειραματάκια στο setlist και το αρχικό πιθανώς να είναι διαφορετικό απ’ότι θα παιχτεί στην συνέχεια της περιοδείας.Δεν πιστεύω ότι σε ανοιχτό στάδιο και θέλοντας να βγάλουν DVD θα παίξουν 4 κομμάτια από το νέο album.Οι “τυχεροί” θα είναι αυτοί που θα τους δουν σε κλειστό.
Πάντως τα κλασικά κομμάτια θα είναι 200% μέσα.Και 100% το RnRoll train γιατί γίνεται τις πό…πης πριν μπει και δεν λέω τι γίνεται για να μην με βρίζουν αυτοί που δεν θέλουν να ξέρουν και με λένε ροθφιάνο των AC/DC 
Την καμπανούλα που θα είναι κρεμασμένη στην Ελλάδα και το greek flag σωβράκιο του Angus κ μόνο να δω και θα τα έχω δει όλα :lol:
We salute you Malakasa #-o
Έχουν βγει και κάποια εισητήρια για το f club για γερμανία.Όσοι πστοι…
αμαν, το μυαλό μου…
φερτε τους ρε γαμωτο…μη μεινουμε παλι στην απεξω …
Το χτεσινο σετλιστ παντως ειναι αυτο
[SPOILER]01. Rock 'N Roll Train
02. Hell Ain’t A Bad Place To Be
03. Back In Black
04. Big Jack
05. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
06. Thunderstruck
07. Black Ice
08. The Jack
09. Hells Bells
10. War Machine
11. Anything Goes
12. You Shook Me All Night Long
13. TNT
14. Whole Lotta Rosie
15. Let There Be Rock
- Highway To Hell
- For Those About To Rock[/SPOILER]

Aμα αλλαξουν κ το rnr dream με το Anything goes θα ναι αψογο.
Ξαναλέω μην πιάνεστε από αυτό το setlist, θα αλλάξει.
Εκτός πια και αν παίξουν τα ίδια για πρώτη φορά αλλά δεν το βλέπω για τα καλοκαιρινά shows.
Αφού σχεδόν όλες οι εδώ εταιρίες έχουν μιλήσει με το management της μπάντας γιατί κάποιος δεν τους ανακοινώνει που να πάρι ο δίας…
Εννοειται δεν αντεξα και τα ειδα ολα. Παντως το σετλιστ ισως αλλαξει αλλα ελαχιστα.
Αν λαβουμε υποψη μας οτι τα εχουν πια τα χρονακια τους τοτε δεν πρεπει να απογοητευομαστε απο τη διαρκεια του σετ. Αυτο που με χαλαει λιγο ειναι οτι παιζουν αρκετα κομματια απο το καινουριο και ολα τα υπολοιπα ειναι τα κλασσικα που παιζουν παντα χωρις ουτε μια εκπληξη. Ουτε καν επαναφερουν καποια κλασσικα που εχουν καιρο να παιξουν οπως Sin City, High Voltage, Heatseeker, Who Made Who, Rock N Roll Damnation, Jailbreak κτλ κτλ Βεβαια για καποιον μη οπαδο η καποιον που θα τους δει πρωτη φορα αυτο ισως να ειναι και θετικο