AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Ε εγώ σου βάζω και στοίχημα ότι το setlist θα αλλάξει και από τα 4 καινούργια εδώ θα παίξουν 2 το πολύ.
Κάτσε και θα δεις.
Ρε αφού είναι σίγουρο(νταξ όχι 100%) ότι θα μπουν Powerageιες. Κάτσε να περιμένουμε λίγο…

nice…

Δεν αντεξα ουτε εγω…Τα ειδα…

Για το σετλιστ δεν λεω ακομα τιποτα…Θα περιμενω να δω κι αλλα σοου και θα κρινω…

Για την αρχη της περιοδειας μικτα συναισθηματα…Πρεπει να το συνηδητοποιησω πρωτα…

Chicago 30/10/2008 (Εχουμε μια αλλαγη)

Rock and Roll Train
Hell Ain’t a Bad Place
Back in Black
Big Jack
Dirty Deeds
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bell
War Machine
Shoot to Thrill
Anything Goes
You Shook Me
TNT
Whole Lotta Rosie
Let There be Rock

Highway to Hell
For Those About to Rock

Αρα μπορει να προστεθουν κατα τη διαρκεια της περιοδειας και καποια απο τα Bad Boy Boogie, Stiff Upper Lip, Hard As A Rock

Αμαν, τι set list είναι αυτό… :band:

Φέρτε τους 8)

Με χάλασε η μειωτική αναφορά στους Scorpions… Λίαν απαράδεκτο.

+1 και σε εμένα…ειναι ζωντανή ιστορία οι scorpions

Ο καθε αγαμητος τωρα θα μιλησει για ενα απο τα πανμεγιστα συγκροτηματα της ροκ. Και αυτο θα το λεγα σιγουρα και αν μιλουσαν με τον ιδιο τροπο για οποιονδηπωτε απο τα μεγαθηρια της μουσικης μας.

+1 στο μεταλονόμο.

Το κείμενο είναι τουλάχιστον αστείο.

Ποιος το έγραψε το κείμενο??

To Γερμανοχουφταλα δεν ειναι και πολυ μειωτικο ρε σιγα.
Γερμανοι ειναι,παππουδες ειναι,ε νταξ :Ρ

Ο απαξιωτικος τονος ηταν απαραδεκτος. :slight_smile: Kαι μην το αναλυσουμε και το “χουφταλα” γιατι την ενεργεια και σκηνικη παρουσια του Ρουντι ζηλευουν πολλοι επιδοξοι 25αρηδες wannabe rock stars.

Παω να ανοίξω thread AC/DC vs Scorpions…:stuck_out_tongue:

Ρε παιδιά μην τα παίρνετε όλα σοβαρά. Χαβαλέ κάνει ο τύπος. Πάω στοίχημα ότι πηγαίνει σε όλες τις συναυλίες αυτές που αναφέρει. Πιο πολύ αναφέρεται στο πόσο συχνά έρχονται αυτές οι μπάντες.

METAL_LAWS o rudolf είναι τρομερός…έχεις δίκιο σε όλα

Προστέθηκε συναυλία στην Ισπανία. Στο Μπιλμπάο στις 4 Απριλίου

που το είδες???στο site δεν έχει κατί…
επειδή για 4/4 υπήρχε η φήμη για amsterdam…μη μου λες τέτοια!!! :frowning:

http://www.thinkspain.com/news-spain/15640/ac-dc-add-third-spanish-tour-date

Εντάξει δεν είναι επίσημο ακόμα αλλά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Πάντως δε νομίζω να αφήσουν το Άμστερνταμ απ’ έξω