AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΡΟΚΑΣ 40 ΕΤΩΝ .Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ
Ο RORY GALLAGHER TO 1981 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ .ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕ 8 ΑΤΟΜΩΝ
ΠΑΜΕ ΠΡΑΓΑ. ΟΝΕΙΡΟ 30 ΕΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ
ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ AC/DC FOR EVER

Δηλαδή τους έχασες στο (άσε τα άλλα) Ballbreaker tour!!?Το καλύτερο tour κατ εμέ.Αν και ήμουν μικρόυλης για να πάω.

Νο1 και στην Ελλάδα!
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=108863

Αν δεν έρθουν Ελλάδα… Μια Σόφια ή μια Κων/πολη μετά τις Πανελλαδικές… Ω ΔΙΑ, φέρε τον συνάδελφο κεραβνοκράτωρ ¶νγκους και την μπάντα του κάπου κοντά μας

Α ρε μεγάλε, δεν με άφησε ο πατέρας μου ναπάω τότε… Έχω να το λέω. Θα περάσετε εκπληκτικά στους AC/DC, trust me :slight_smile:

Ειμαι σιγουρος πριν ακομα παω…

Για μενα ειναι ονειρο 9 χρονων που θα πραγματοποιηθει…Δεν παιζει να μην περασω καλα…8)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ nder δεν πειραζει για τον rory ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ EIMAI APO ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΑΜΑΞΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ AC/DC ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΚΑΝ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΩ .ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ 40000 ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, ΤΟ ΠΟΛΥ 25000, ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΗΓΑΜΕ 1 ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ SOFIA ΓΙΑ KISS ΕΙΧΕ15000 ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΘΗΝΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΑΜΕ METALLICA 450000 ΑΛΛΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ 270000 ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η XΩΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ

Τα κεφαλαία κουράζουν, γράφε με μικρά σε παρακαλώ.

450000>???
270000???-δεν νομιζω…

Δυσκολευομαι να πιστεψω πως και δεν ανακοινωσαν και αλλες ημερομηνιες ιδιως στην Βρεταννια. Μα ουτε μια στην Σκωτια??

Άσε κι εγώ την ίδια ήτα έφαγα :(:(:?:?:?

Ενταξει χαλαρωστε…ακολουθει και περιοδεια σε ανοιχτα το καλοκαιρι…

Αλλωστε η συνολικη διαρκεια της περιοδειας θα ειναι 18 μηνες…

Δηλαδη θα τελειωσει Απριλη του 2010…Εεεεχουμε ακομα…

το μονο που δεν εχω δει εινε led zepellin ΚΑΙ SYSTEM OF DOWN 17 MARTIOY XAXAXAXAXXAXXAXXXAA
PRAGA KAI παρεξηγινεμενο grup ι οι ΝΑΖΑΡΕΤΗ ΤΟ 2003 ΣΤΗΝ YDROXEIO PERASEME FANNTASTIKA AN KAI EIMASTAN POLI LIGA ATOMA

τα λεει ομορφα

[QUOTE=rockmanspiros66;489304]ΓΕΙΑ ΣΟΥ nder δεν πειραζει για τον rory …

Πως δεν πειράζει ρε μεγάλε, τα events αυτά είναι once in a life time… Τον έχασα τότε τον Galagher, μετά μας άφησε χρόνους και παπαλα…(off topic)

Το έχω ξαναπει σε αυτό το thread ότι έχω δει 3 φορές AC/DC πριν 8-10 χρόνια σε Γαλλία, Γερμανία.Απλά φοβεροί, ένα ατελείωτο πάρτυ… Θα περάσετε σούπερ σε Πράγα:wink:

Μόνο που οι ξένοι είναι ξενερουα.
Εγώ Βουδαπέστη θα είμαι μοναχούλη και θα πρέπει να φτιάχνω μόνος μου ατμόσφαιρα.
Θυμάμαι έξω πριν 8 χρόνια που είχα πάει που χτυπιμουν σαν λυσσασμένο και με κοιτάγαν παράξενα.Στο ΠΟΥ^^Ο ΜΟΥ ΠΟΥ##Η ΞΕΝΕ!Αμα είσαι ξενέρωτος δεν σου φταίω εγώ.Θα τα ΓΑΜ^#Ω ΟΛΑ!Και στο the jack θα χτυπιέμαι. Θα τους διώξω όλους από μπροστά γαμώ το κερατό μου!
Πάλι καλά καλοκαίρι θα έχω παρέα και εδώ και έξω.

αν εξαιρεσεις οτι παιζουν τα ιδια 3 ακορντα εδω και 30 χρονια , ειναι μεγαλη μπαντα …κατα τα αλλα ειναι μια χαρα για να περασεις ενα ωραιο ,fun διωρο.

Awake μη ξεχνάμε και ότι όλα τα album του είναι ίδια. :metal:

Δεν είναι οι μόνοι που το κάνουν… Πάντως η ενέργεια τους στα live είναι απίστευτη. Αν όλα πάνε καλά, θα το δείτε στο Rockwave 09 :):):slight_smile:

Καλά θα πάνε όλα.
Βέβαια φιλάμε και τον κόλο μας λίγο και θα κλέισω αμέσως για ευρωπαϊκό στάδιο το καλοκαίρι.
Malakasa arena Athens #-o