AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Eδώ:

http://www.shnflac.net/details.php?id=f4a22a8ba983de61a9d0ff3431e4ab329ab69dfa

μπορείτε να βρέιτε το προχθεσινό live στην Φιλαδέλφεια. 8)

(πρέπει να εγγραφείτε στο site -δωρεάν είναι- για να το κατεβάσετε :wink:)

και εγώ δεν πολυσυμφωνώ με την επιλογή της μαλακάσας, θέλω ΟΑΚΑ ή καραισκάκη, αλλά μάλλον δεν θέλουν οι διοργανωτές να πληρώσουν υπέρογκη αμοιβή στα στάδια.

Ας έρθουν και όπου νάναι που να πάρει ο Δίας!!!

Ναι δες που το σωβράκι με την Ελληνική του Angus μερικά ζώα δημοσιογράφοι θα το πουν προσβολη σε εθνικό σύμβολο.
Ε τότε οι βάζελοι να βάλουν γαυροσώβρακα και το αντίθετο :roll:

ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ !!!
ΓΑΥΡΟΣΩΒΡΑΚΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΤΥΡΟΣ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
ΝΑ’ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ !!!

εχω κατεβει πολλεσ φορεσ μαλακασα και δεν λεει παιδια μπααααα.φετοσ κατεβηκα για def στο καραισκακι ωραιο παλατακι οτι πρεπει για 30000 τρελαμενουσ ac/dcαρεσ θα δημιουργηθει ωραια ατμοσφαιρα.αν ερθουν μακαρι .εγω παντωσ 17 μαρτιου χαχαχαχαχ

ναι οντως,στους leppard kai whitesnake ημουνα και εγω…πολυ καλο σταδιο για συναυλιες…μου αρεσε πολυ!!!

Να το ξαναπώ.Δεν κάνει συναυλίες η didi στο Καραϊσκάκη. Μάλλον είναι ΠΑΟ.

Οπου και να ερθουν δεν νομιζω οτι θα εμποδισει καποιον που θελει να παει…

Ακομα και στον Αχλαδοκαμπο να παιξουν οσοι ειναι να πανε θα πανε…

Σωστά, επειδή η οικογένεια Κόκαλη έχει αν δεν κάνω λάθος κομμάτι της εταιρίας που διοργανώνει συναυλίες στο Καραισκάκη. Αμέ, με δικό σου γήπεδο, να δεις πως βγαίνουν οικονομικά οι συναυλίες.
Δεν σας έχουν κάνει εντύπωση οι φτηνές - λογικές τιμές συναυλιών που γίνονται στο Καραισκάκη??? (Off topic - Sorry)

Ας έρθει ο Angus και όπου και αν γίνει θα είμαστε εκεί…

σε site με εισιτήρια έχουν αρχίσει να πουλάνε εισιτήρια για
bilbao 4/4
και
paris 13/6 σε ανοιχτό…το πρώτο καλοκαιρινό που “ανακοινώθηκε”…

άντε να βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις να κλείσουμε και έξω…με έχει τρελάνει η αναμονή…μπαίνω κάθε μέρα 4-5 φορές να δω κανα νεο για τα κενά του Απριλίου… :x :x :x

Ποσταρε και κανα λινκ για να δουμε και εμεις…Πως και πως περιμενουμε ΚΑΙ τα καλοκαιρινα…

…Ναι αλλα μας προκαλει εντυπωση και το πως εχει κανει μακροχρονια ενοικιαση το χωραφι της η Didi για ψιχουλα και παρολαυτα μας ξεσκιζει στις τιμες και στις συναυλιες εκει.

ορίστε…αλλά μάλλον πρέπει να είναι λίγο μαυραγορίτες οι τύποι σε αυτό το site… :-k :-k

http://www.worldticketshop.com/concerts/acdc_tickets/35743_acdc_paris

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τα γραφόμενα σου… η Didi βγάζει τα λεφτάκια της και με το παραπάνω

Τουλάχιστον το καλό με τα στάδια είναι ότι δεν θα γίνει sold out από την πρώτη μέρα.
Καλά Παρίσι θα πατήσω με τα 1000.

Ας ήταν πιο διαδεδομένη η αγορά εισιτηρίων μέσω Internet στην Ελλάδα και θα σου έλεγα αν θα γινόταν sold out σε 1 ώρα. Μετά, άντε τρέχα να τα αγοράζεις στην μάυρη από τους επιτήδειους…

Α καλά για Ελλάδα λες?
Ευτυχώς οι cdcδες είναι σχετικά άγνωστοι και δεν θα γίνει τίποτα τέτοιο(δλδ τους ξέρουν 50000 στα 10millions.Ενώ τον Ρουβά :? ).Αλλά στην madonna,ε; 500Εουρα το μαύρο εισητήριο για να δεις την madonna να τραγουδά playback. Αθάνατη Ελληνική μαλάκια…Φφφφ, όπα όπα όπα εηηηηη.

αναρωτιέμαι πως δεν έχει σκεφτεί η didi να αγοράζει η ίδια τα εισιτήριά της για να τα πουλήσει στην μαύρη …

:-k:-k:-k:-k:-k

Ρε μην δίνεις ιδέες και μας παρακολουθούν εδώ…
Εεε AC/DC χαχαχα για το πέουληνγκ δεν πατά κανείς. Ούστ riffακια του κόλου,όλο τα ίδια, κολόγεροι :-s
Ακούτε?Είπαμε δεν πατά κανείς δεν θα πουληθούν εισητήρια, εκτός αν είναι πιο χαμηλά οι τιμές :?

σύμφωνα με αυτό το site οι ac dc θα δώσουν άλλες 7 συναυλίες το καλοκαίρι στη Γερμανία…

http://www.ventic.com/catalog/index.php?cPath=1925