Είπαμε, στα καλοκαιρινά φεστιβάλ θα “παιχτεί” και η Ελλάδα, δηλαδή rockwave…
Παιδιά έχω κλείσει Βαρκελώνη 31 Μαρτίου.
Υπάρχει κανένας άλλος εδω μέσα???
Πάντως αυτό τον ξεσηκωμό για συναυλίες εκτός Ελλάδος δεν τον έχω ξαναδεί με άλλο συγκρότημα…
Αν δεις και στο αντίστοιχο topic με του queen αρκετός κόσμος πήγε έξω …
απλά δεν έγινε τέτοιο μπάχαλο με τα εισιτήρια …
σωστός…
παιδια νομιζω οτι ειναι η τελευταια τουσ tour.για αυτο το λογο νομιζω οτι γινεται πανικοσ και πολλα παιδια πηγαινουμε ευρωπη.παντωσ αν κατεβουν στην Γαυδο εμεισ θα ειμαστε εκει μαζι ολουσ τουσ τρελαμενουσ
προστεθηκε μια λισαβονα στισ 25 απριλιου στο site της wikipedia… 
Με τι τιμές??? Υπάρχουν ακόμη? Σκέφτομαι κι εγω…
άστο φίλε μην ψάχνεις τιμές, με μαυραγορίτες έκλεισα…
Απο το Worldticketshop.com…
Koίταξε το, νομίζω έχει βγάλει γιά Παρίσι…
παιδες εγω δεν θελω να μπω σε τετοια διαδικασια γιατι πιστευω οτι θα ερθουν και ελλαδα…το ελπιζω δηλαδη…οσο για το αν θα ειναι το τελευταιο τους tour…εχω να πω πως και οι sabbath το 97 τα ιδια μας ελεγαν και ευτυχως για μας τους ειδαμε…το 2005…:D:D:D
Ναι το έβλεπα χθές και σε καλές τιμές σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Σε τι τιμή το πήρες αν επιτρέπεται ???
Έτσι ακούγεται αλλά φοβάμαι οτι το μέγεθος των ACDC θα θελήσουν πολύ ακριβά εισιτήρια πράγμα που θα αρνηθεί ο κάθε promoter εδω.Στο εξωτερικό είναι αλλιώς.μακάρι ομως…
Οι AC/DC πουθενά δεν είπαν ότι είναι η τελευταία τους περιοδεία. Προφανώς ούτε αυτοί δεν ξέρουν. Επειδή όμως δεν είναι μικροί σε ηλικία τα πάντα είναι πιθανα.
Αnd it could be the very last time … I could be in a Rock N Roll Dream!!!
Νομίζω ότι όποιος πέρνει από μαυραγορ κάνει μαλακία.Μιλάω για τα καλοκαιρινά tour.Δλδ θα δώσεις 150Ευρώ και εγώ με λίγη υπομονή και ταχύτητα (δεν την ξαναπατάμε) θα το πάρω 60.
εχεισ δικιο wylde ποτε μην λεσ ποτε για την tour των ac/dc, μακαρι να κανουν περιοδειεσ για αλλα 10χρονια.Ευτυχωσ για μασ και εκαναν tour η sabbath και ζησαμε εκεινη την καταπληκτικη βραδια στισ 25 ιουνιου στη μαλακασα που θα μου μενει αξεχαστη κυριωσ συναισθηματικα διοτι οι sabs ειναι το κατι αλλο σε ολη αυτη την τρελλα που εχουμε.Ειδα το2006 στην πραγα OZZY και αμεσωσ τη αλλη μερα Heaven and Hell ωραια εμπειρια αλλα η τρελλα τισ μαλακασασ θα μεινει αξεχαστη αν και εχω δει παρα πολλα grup.Sorry αμα σασ κουρασα
Λαθοσ Heaven and Hell 25-6-2007 και Οzzy 26-6-2007 Sorry αλλα τα χρονια περνανε μαλλον γερασα χα χα
επειδή δε βλέπω να ανακοινώνεται κάτι για 6 Απρίλη,σκέφτομαι να πάρω για 25 Μάρτη Φρανκφούρτη…
θέλω βοήθεια…από ποιόν μαυραγορίτη προτείνετε να πάρω??? :-k :-k
το να είναι φτηνός το αποκλείω…τουλάχιστον να είναι αξιόπιστος και να έχω σίγουρα τα εισιτήρια…σκέφτομαι από εδώ…
http://www.ventic.de/catalog/index.php?language=en
έχει πάρει κανείς???
Ρε συ δεν το γαμ#ς και να πάρεις για ανοιχτό σε 2-3 μήνες από τότε που θες; Γιατί να δώσεις 3πλάσια;
θα πάρω και σε ανοιχτό κατά 90% καλά να είμαστε…

απλά 30 Μαρτίου θα είμαι rotterdam για metallica και θέλω να το συνδυάσω και με ac/dc… 8)
Χθεσινο ονειρο
Ηρθαν οι AC/DC Μαλακασα, περασαμε ομορφα, αλλα γκρινιαζαμε γιατι ειχαν ερθει με φτωχα σκηνικα/show σε αντιθεση με αλλες χωρες…
Θα μπορουσε να ειναι πραγματικοτητα φανταζομαι…:lol: