PE ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΧΑΖΕΥΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓαλη τρελλα.ενασ φιλοσ εκανε πασο για πραγα και αμεσωσ ειχαμε10 ατομα που ειναι μαζι μασ.εδω και τωρα με παρακαλανε4 ατομα αλλα το θεμα ειναι οτ1 μονο ενασ μπορει να παει και ειναι ο μακησ σαν να επιασεσ το JOKER
Αμφιβαλλεις οτι αυτο θα γινει…??
Προφητικο και αληθινο το ονειρο σου…
Τα σκηνικά και το show θα είναι το ίδιο. Απλα θα γίνει σε χωράφι με τόνους σκόνη και χάλια κατανομή ήχου.
Αν θα γινει… Το λεω γιατι μολις ανακοινωθηκε η καλοκαιρινη περιοδεια τους σε σταδια και Ελλαδα γιοκ. Βεβαια υπαρχουν καποιες κενες ημερομηνιες αρχες Ιουνιου οποτε ελπιζουμε ακομα.
[B]13 May 2009 Leipzig DE Zentralstadium
15 May 2009 Munich DE Olympic Stadium
17 May 2009 Gelsenkirchen DE Veltins Arena
19 May 2009 Cologne DE Stadion
22 May 2009 Hockenheimring DE Formula 1 Racing Track
24 May 2009 Vienna AT Ernst-Happel Stadium
12 Jun 2009 Paris FR Stadt de France
15 Jun 2009 Oslo NO Valle Hovin
17 Jun 2009 Helsinki FI Olympic Stadium
19 Jun 2009 Copenhagen DK Parken
21 Jun 2009 Gothenberg SE Ullevi Stadium
23 Jun 2009 Amsterdam NL Amsterdam Arena
26 Jun 2009 London GB Wembley Stadium
28 Jun 2009 Dublin IE Punchestown Racetrack
30 Jun 2009 Glasgow GB Hampden Park
[/B]
Aυτα ειναι… Παρα πολυς κοσμος εχει ηδη μεινει ηδη στην απεξω απο την τουρνε στις αρενες οποτε η καλοκαιρινη περιοδεια θα δωσει χαρα σε πολλους φουκαραδες.
Παντως παλι πολυ λιγες μου φαινονται οι ημερομηνιες που κλεισανε για το καλοκαιρι να και σιγουρα θα προσθεσουν και αλλες.
Οντως.Εκει μεταξυ τελη Μαϊου και αρχες Ιουνιου εχει μεγαλο κενο που ελπιζω να συμπληρωθει,γιατι οσο περισσοτερες ημερομηνιες βγουν,τοσο λιγοτερα προβληματα θα χουμε για να βρουμε εισιτηρια.
Προσωπικα ελπιζω σε 2 πραγματα…
Να ανακοινωθουν ως headliners στο Sweden Rock.Tαιριαζουν και οι ημερομηνιες…
Nα βρω εισιτηριο για Wembley.
Αντε να δουμε.
μάλλον θα είναι στο Sweden Rock και είθε και από τα μέρη μας (rockwave ή πάντα στη μαλακάσα)…
Ρε παμε καλα???
11 συναυλιες μεσα σε 2μισι μηνες στην Γερμανια???
Να ενας καλος λογος να τα καψεις ολα στην Ελλαδα!!!:lol:
Δεν θέλω να σας την χαλάσω αλλά πριν λίγο έμαθα ότι έχουν αυξήσει το συμφωνηθέν κασέ τους, λόγο τις ζήτησης και υπάρχει, πρόβλημα. Μακάρι για όσους δεν πάνε έξω να έρθουν τελικά γιατί εμένα στην καραπου##ακλάρα μου αν πατήσουν εδώ ή όχι.
Α,ναι.Και…Paris σου έρχομαιιιιιιι!
Ευχαριστούμε, μας υποχρέωσες
Εγώ φταίω ρε μεγάλε;
Κάτσε δεν είναι τπτ σίγουρο ακόμα.
Πάντως όντως υπάρχει ένα μεγάλο κενό αρχές Ιουνίου. Λογικά εκεί μέσα θα χωθεί και μια Ιταλία που παραδόξως δεν υπάρχει ακόμα. Αν είναι εκεί μέσα θα χωθούμε κι εμείς - υποθέτω. Αλλά είναι πολύ πιθανό να έχουν τα πράγματα όπως τα λέει ο loko, με αποτέλεσμα να πάρουμε τελικά from the 3 the longest… οπότε προβλέπω νέα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας!!!
Λιγες ειναι για καλοκαιρινη περιοδεια σε σταδια παιδια…Χαλαρωστε θα βγουν κι αλλες…
Το μονο που με χαλασε ειναι οτι τις ημερομηνιες του Graspop παιζουν αλλου…Ελπιζουμε στο Sweden Rock…
Μπορεί να μου θυμήσει κάποιος αν στο τελευταίο tour τους είχαν παίξει σε ανοιχτά στάδια 2 φορές στην Ευρώπη. Γιατί θυμάμαι μεν ότι καλοκαίρι 2001 είχαν παίξει σε Ευρωπαϊκα στάδια (άλλωστε είχα πάει) αλλά δεν θυμάμαι αν παίξαν και πιό πριν. Γιατί τότε το tour σε μεγάλα ευρωπαϊκά στάδια…Κάτσε να δω την μπλούζα μου…15 στάδια και τα 6 στην Γερμανία…Και τώρα…Oh fuck!!Oh fuck my friends! :bye:
2001:

Όντως… το τσέκαρα στη wiki. Και τώρα είναι ακριβώς 15!!! Αλλά επαναλαμβάνω πως το κενό των 18 ημερών είναι “ύποπτο”. Λογικά κάτι θα μπει εκεί μέσα.
Εκτός αν το χρησιμοποιήσουν για “διάλειμμα” και γυρίσουν Αυστραλία :-s
Θα μπουν αλλά δεν νομίζω πολλά. 5-6 Βλέπω.
Τεσπά σε λίγες μέρες θα ξέρουμε…
Ας το δούμε λογικά: Είναι 18 μέρες. Στην υπόλοιπη περιοδεία παίζουν μέρα παρά μέρα και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δύο μέρες κενό. Οπότε ας πούμε ότι χωράνε 7 ή 8 ημερομηνίες.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ημερομηνίες για: Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, όπου μαζεύουν χαλαρά περισσότερο κόσμο από εδώ.
Αν είναι να έρθουν Ελλάδα θα πρέπει σίγουρα να χάσουν κάποιες παραπάνω μέρες λόγω του χρόνου που απαιτείται για τις μεταφορές. Και από τη στιγμή που η περιοδεία δύσκολα θα αρχίσει η θα τελειώσει εδώ, ο χρόνος θα χαθεί και στο πήγαινε και στο έλα.
Αν τα λεφτά επίσης έχουν όντως αυξηθεί, υπάρχουν κι άλλες χώρες που φαντάζομαι θα προτίθενται να τα “σκάσουν”, όπως: Βέλγιο, Ελβετία…
Κοινώς: Ή έρχονται και θα πρέπει να πληρώσουμε τον κούκο αηδόνι, ή… :bye:
Let us pray!!!
Δύσκολα τα πράγματα φαίνονται για Ελλάδα