AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Να ρωτήσω. Ξέρει κανείς που πήρε για Γαλλία αν ήταν ticketless τα εισητήρια?
Ρε γαμώτο άντε να βγει καμία Ρώμη πριν τις 18 γιατί οι Γάλλοι είναι γτπ.

Αυτά τα εισιτήρια δεν παίζει να φύγουν όπως τα άλλα έτσι γρήγορα ε ???:-s:-s:-s

Έχω λίγες ελπίδες.

Παντως απο οτι φαινεται αληθευει αυτο περι αυξησης του κασε τους καθοτι τα εισητηρια για τις αρενες στην Αγγλια εκαναν 45 λιρες χωρις τις υπολοιπες χρεωσεις και τωρα για τα σταδια θα κανουν 55 και 60 λιρες.

Ε,SONY είναι αυτή.
Α, τα εισητήρια λογικά θα φύγουν λίγο πιο αργά…Οπότε έχεις μια μέρα καιρό :slight_smile:

8O

Πιο ακριβά στα στάδια από ό,τι στις αρένες;;; [-X

Προσωπική εκτίμηση: Αν με αυτά τα δεδομένα έρθουν, θα μιλάμε για θαύμα!

Tι εννοεις???

Πραγματι…! Απογοητευτικο να εχουν αρκετα ακριβοτερο εισητηριο για το Wembley stadium που στις συναυλιες εχει τετραπλασια χωρητικοτητα απο την O2 Arena…

Tι εννοεις???

Εννοώ ότι τους έχουν στύψει τους καημένους για τα λεφτά. Δεν βλέπεις; 4πλα άλμπουμς, boxsets, ticket prices, walmart,συναυλίες κάθε 2 μέρες κλπ κλπ.
Και για τα εισητήρια έννοω ότι αν φεύγαν στα κλειστά σε 1-2 ώρες, ε, στα ανοιχτά θα πάρει και μία μέρα ώσπου να δεις το αγαπημένο SOLD OUT.

P.S. Κανένας που πήρε Γαλλία να μου πει για το ticketless???

Καλησπερα σε ολους…!!
Απο που αγοραζουμε εισιτηρια ρε παιδια για αυτες τις ημερομηνιες που βγηκαν…πχ για Amsterdam απο που???Δωστε κανενα site !!

Και αν μπορει καποιος ας μου πει τι ειναι αυτο ticketless ???:-k

Μόνο από μαύρη αγορά, σε τιμή πολλαπλάσια της κανονικής. Αν δεν καίγεσαι, περίμενε το καλοκαίρι που θα κάνουν μεγάλη τουρνέ σε ανοιχτούς χώρους. Αν σου περισσεύουν 200-300 ευρώ, δώστα για εισιτήριο τώρα.

Βγήκαν οι καινούριες ημερομηνίες!!!Θα παίξουν σε ανοιχτά στάδια!!!24 μαίου θα τους δω ΒΙΕΝΝΗ!!!

βγεικαν τα tickets για βιεννη?

Πληροφορίες για την κυκλοφορία των εισιτηρίων της καλοκαιρινής περιοδείας εδώ:
https://tickets.acdc.com/

Θα ήταν ασφαλές συμπέρασμα να υποθέσω ότι θα βγουν και για Ιούλιο ημερομηνίες ???
:-k:-k

Λίγο δύσκολο κατά τη γνώμη μου, η περιοδεία που ανακοινώθηκε διαρκεί πάνω από ενάμιση μήνα. Καλύτερα κλείσε για μία από αυτές τις ημερομηνίες που βγήκανε εισιτήρια.

^%#%$^#εξεταστική … #$^@$^@

χέστηκα για την εξεταστική :p:p…

Μεταξύ 24/5 και 12/6 έχει ένα μεγάλο κενό όπου λογικά θα προστεθούν κι άλλες συναυλίες.

83.5 Ευρω τα τικετ για τη Γερμανια?Θα μας τρελανουν ρε οι Γεροντες!

Καλά νέα αλλά επειδή γίνονται μαλακίες δεν λέω τπτ.

Αν είναι να κάνουν κάποια ανακοίνωση ας την κάνουν τουλάχιστο πριν από την τετάρτη που ανοίγουν τα εισιτήρια για Αγγλία … :-s:-s:-s