Χθές που μπήκα στο site των AC/DC είδα ότι είχαν ανακοινώσει ότι αύριο ξεκινάει η προπώληση για τα εισιτήρια και είχαν ορίσει και ώρα για την προπώληση των εισιτηρίων του fan club.Σήμερα το πρωί είδα ότι η προπώληση για τα public tickets έγινε ξανά coning soon ενώ για τα εισιτήρια του fan club ισχύει για αύριο αλλά γράφει TBA.
Ενας φιλος τους ειδε στον Σαν Αντονιο πριν 4 μερες. Αντιγραφω τις εντυπωσεις του.
Loipon ta spasane tin Paraskeui oi AC/DC. Den paiksane to pio megalo show ever (1hr 45min) alla oso paiksane itane kiriolektika san ton palio kalo kairo. Sa na min perase mia mera apo to Donnigton. Foveri energeia pano sti skini, entasi na sou lionei ta aftia kai fisika i anamenomeni parelasi apo anthems. Korifaies stigmes gia mena: The Jack, Shoot to Thrill, Let There Be Rock kai Whole Lotta Rosie. Itan kalo pou tous eida konta me tous Metallica gia na kano kai ti sxetiki (axreiasti) sigkrisi. Otan milame gia rock milame gia AC/DC. Terma i plaka. Paidia otoaspides kaneis?
Αν δεν πάω μέσω fan club αλλά κανονικά υπάρχει περιορισμός στο πόσα εισιτήρια μπορώ να αγοράσω ??:-k:-k
Εχουν περιορισμο μεχρι 2 tickets…Το θεμα ειναι αν θα ειναι πιο φθηνα η οχι γιατι θελουν και 40$ για την εγραφη…Ξερει κανενας τι γινετε με τις τιμες ?
Αυτό είναι από το fan club εγώ λέω να πάω κανονικά … :-k:-k
φιλε μου και εγω για κανονικα λεω αλλα για amsterdam που σκευτομαι τα tickets το πιο φθηνο εχει 129 euro…Υπαρχει περιπτωση μεσα απο το fun club να τα εχουν πιο φθηνα…??
o θεος του μεταλ πιστευω οτι θα φερει και στην ελλαδα τους ac-dc:D:D:D…
Αύριο βγαίνουν τα εισιτήρια για Αγγλία … 8)8)
έκλεισα τελικά για frankfurt 25 Μάρτη και 30 θα δω και metallica στο rotterdam και θα κάνω την ίδια σύγκριση…αν και δεν χρειάζεται…και τα δύο θα είναι τέλεια!!!
θα είναι το πιο τέλειο 10 ήμερο!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Έπρεπε να έβρισκες για Μόναχο ρε να είχαμε μεγάλη ελληνική εκπροσώπηση!!!
Βασικά είδα οτι η Φρανκφούρτη είναι 4 ώρες από Ολλανδία και επειδή είχα ήδη κλείσει για metallica δεν κοίταξα για Μόναχο…και θα είμαστε μόνο 2 εκεί…γμτ…θα κάναμε δυνατή αρένα!!! 
Eλπιζω αυτη τη φορα να προλαβω…θα μαι μπροστα στο πισι με την πιστωτικη ανα χειρας …αντε να δουμε.
ώρα δεν ξέρουμε ακόμα ???
You purchased 2 tickets to:
AC/DC - Standing and Level 1 Unreserved Seats
Wembley Stadium, Middlesex,
Fri 26 Jun 2009, 16:00
ναι ρε πούστη μου …
ναι γαμώ ac/dc ρεεεεε !!!
ο θεός του rock υπάρχει !!! 8)
:band::band::band:\:D/\:D/\:D/
=D>
Παλι πουλο πηρα. 
κανείς άλλος από εδώ ???
hokam >>>???
ξαναδοκίμασε και αργότερα γιατί όλο και κάποιος δεν θα πάρει και μπορεί να ανοίξει κάνα εισιτήριο … 
BTW έχει πάλι για όρθιους … 

To ιδιο!!!
[SIZE=“6”]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤ!!!ACDC ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE]
Εγώ θα κλείσω αύριο για Βιέννη.Ας ελπίσουμε ότι δεν θα φάω καμμιά νίλα.
'Οχι ρε π@υστη μου.Sold out.
Και στη μαύρη…2 εισιτήρια 620 ευρώ!!!
Δεν σας γ@*%ώ καλύτερα?