AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Ρε dr4κλπ τι λες;;Eχει tickets παντού, αλλά + 45$ fan club.Ναι μην ακούσω τώρα καμία μαλακία για τα εξτρα 45$, εδώ ο dr4 λέει πρέπει να δώσει 600Ευρώ.
Και όλοι οι άλλοι.Wembley έχει tickets 100 Λύρες το 1 συνολικά, γιατί σου χρεώνει και 23 λύρες fan club.

Να ρωτήσω,όταν λέει για Παρίσι 8am τοπική ώρα δηλαδή τι ώρα θα είναι για Ελλάδα το πρωϊ;
Και κάτι άλλο.Εσείς που πήρατε το πρωϊ τα πήρατε μέσω fan club ή προλάβατε τα κανονικά;Ticketless;

Τα κανονικά πρόλαβα …

και θα τα στείλουν σπίτι :stuck_out_tongue: :wink:

Kάτι άλλο για όποιον έχει πάρει για μόναχο.Έχει κατηγορία για μπροστά στην σκηνή διαφορετική απο ΟΟΟΛΗ την αρένα, γιατί stade de france κάνουν τα καλά της didi και έχουν golden stage για μπροστά, οπότε αν δεν το προλάβω θα πάω μόναχο.
Ρε guardian τι ώρα είναι για Παρίσι ξέρεις;

Ναι ρε φίλε.Στο fan club.Εγώ δεν είμαι στο fan club.'Ασε που εμένα με βολεύει για Βιέννη και όχι για Λονδίνο.Εξάλλου ποιός μου λέει ότι αν τώρα γραφτώ στο fan club ότι θα βρώ εισιτήρια.Εδώ τα public έφυγαν εν ριπεί οφθαλμού.

Η να πάρω wembley να έρθουμε μαζί σας :-k

Ρε dr να πούμε. Έχει στο fan club. Δλδ προτιμάς να δώσεις 600Ευρώ ή 100;

Guardian για wembley όταν λέει general admission είναι αρένα, έτσι;

Οκ.Θα το τσεκάρω.

Δες και πες.
Ρε πούστη μου με τα gold sections.Γαμώ το κερατο μου δλδ.Καλά αν δε βρω για μπροστά πατάω μόναχο η wembl.
Ξέρει κανείς για wembl αν πας άνετα με τραίνο κλπ γιατί πρέπει να είναι αρκετά έξω από την πόλη.

Είναι σα να λέμε κέντρο-ΟΑΚΑ. Είναι μακριά αλλά όχι κάτι φοβερό. Εννοείται πως πάει μετρό και από εκεί έχει λεωφορεία για το γήπεδο :wink:

Ψάχνω να δω αν στο μόναχο έχει golden stage και μαλακίες αλλιώς η σειρά είναι Παρίσι-Μόναχο-Λονδίνο.

Τι είναι αυτό; Χώρος μπροστά στη σκηνή σε στυλ U2 / Bon Jovi;

Το έχουν κόψει μωρέ οι μαλάκες σε μία φέτα μπροστά και μετά οι άλλοι πιο πίσω.
Δεν ξέρω καν αν θα έχει εισητήρια για εκεί. Πάντως το 2001 δεν είχε τέτοιες παπαριές.
Τεσπά το πολύ πολύ πατάω σε ένα από τα άλλα.

Για Αγγλία είχε 2 επιλογές η μια ήταν για κερκίδες όπου διάλεγες ποια από όλες και η άλλη ήταν για όρθιους + μη ταξινομημένες θέσεις …
(έλεγε κάτι standing etc …)
εκεί που βγάζει για εισιτήρια θα δεις λέει 2 για wembley πάτα αυτό που λέει όρθιοι …
και στο σχεδιάγραμμα δεν λέει τπτ για golden κάτι … :stuck_out_tongue:

Ρε συ δεν ειναι και τοσο μακρια το γηπεδο απο κει που σ αφηνει το τρενο.Κανα 10λεπτο περπατημα το πολυ ειναι αν θυμαμαι καλα.:-k

Εγώ είχα πάρει λεωφορείο πάντως. Έχουν περάσει και 4 χρόνια, μπορεί και ήταν περιττό, δε θυμάμαι :stuck_out_tongue:

Tεμπελαρε!:lol::stuck_out_tongue:

Ρε γαμώ το μόναχο και το μ^%νι που το πέταγε γαμώ!

Πήρα εισητήρια και λέει
Normalpreis
Block Y 6 Reihe: 9 Platz: 21

Τι στο διάολο; Είναι για καθιστούς; Τι μαλακίες λένε ρε, αφού δεν είχε αλλού!
Μαλάκες όλο το site στα γερμανικά και μου βγήκε ο κόλος να μεταφράζω και στο τέλος πήρα για θέσεις;!
Καλά τα πουλάω και πάω webley…

Και εδώ το καλύτερο! Οκ πήρα τα εισητήρια αλλά δεν μου ζήτησε διεύθυνση!!!Που στο πούτσο θα μου το στείλουν!!;
Καλά τον πέρνουν όλοι τελικά.Άντε μην κάτσω σπιτάκι μου.Έτσι και αλλιώς θα τους έγω δει.Ψωφαατεεεεε!

Προφανως πηρες ηλεκτρονικα εισητηρια οποτε πηγαινε και τυπωσε τα pdf απο το site

Αν τα πήρες μέσω fan club λογικό να μη σου ζητάει στοιχεία.