AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Ρε παιδία τι λέτε;
Καταρχάς πλήρωσα 30 λύρες fedex οπότε δεν είναι ticketless. Κατά δεύτερο τα πήρα από το ticketmaster site που είχε μόνο με + συνδομή αλλά δεν μπήκα στο acdc.com να ενεργοποιήσω την συνδρομή, οπότε πως έχουν τα στοιχεία μου; Τέσπα είδα ότι έχουν χώρα τουλάχιστον.Αν είναι τόσο ζώα και το στείλουν θα πάρω τηλ την fedex να τις πω νούμερο παραγγελίας και διεύθυνση.
Τώρα στο Mόναχο τους ρώτησα αν είναι σε κερκίδα και περιμένω. Κάποιο από τα “Χωριά” δεν θα το τιμήσω και θα πουλήσω τα ticketια.

Aν έχεις ξανακάνει αγορά στο site ίσως έχουν τη διεύθυνση σου. Σε διαφορετική περίπτωση είναι τελείως κουλό…

…στην πιάτσα ακούγονται μεγάλα νούμερα για την αμοιβή που ζητάνε οι ACDC για το rockwave 09… Μάλλον φυσικό ακούγεται, αφού παντού οι συναυλίες τους είναι sold out… Πάντως ακόμα και αν το 1,5000,000 που ακούγεται είναι αληθές, με αλμυρό εισιτήριο και πολλούς σπόνσορες και διαφήμιση η συναυλία βγαίνει. Το θέμα είναι αν το κέρδος ινακοποιεί το διοργανωτή…

Να θυμίσω ότι από αυτά που είχαν ακουστεί οι Kiss πήραν 600.000 και λίγα παραπάνω οι B.Sabbath, ενώ οι Bon Jovi βρίσκονται ίσως και παραπάνω από τους ACDC…

Εβαλες ενα μηδενικο παραπανω ή να αρχισω να κλαιω απο τωρα;;; :-s

τα μηδενικά είναι καλά μετρημένα, αλλά μην κλαις… Θεωρώ ότι θα τους φέρουν στο rockwave…

Με δικαιολογημένα ακριβό εισιτήριο φυσικα υποθέτω.Δεν καλύπτεται εύκολα το 1.500.000 ? .
Να μου πείς εδω στην Αγγλιά και θέλουν 76,50 ? το εισιτηριο σε μάς δεν θα έχει παραπάνω.
Το μόνο κακό για μένα είναι η Μαλακάσα.Θα προτιμούσα Καραισκάκη ή καποιο γήπεδο αλλα τι να κάνεις.
Θα δω AC/DC κατα πάσα πιθανότητα αυτό μου φτάνει.
Αρκεί να μην αποδειχτεί μούφα η ιστορία και φάμε άκυρο μεγάλο.
ΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΕ DIDI ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!

δηλαδη 15.000.000 € ??? 8O

τι να πω, όποιος βιάζεται σκοντάφτει…#-o
φυσικά μιλάμε για 1,5 μύριο …και οχι 15…

χαχα…το τσιμπισα και εγώ…Όσοι θελετε για ολλανδια…Σήμερα βγήκαν προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε!!!

Amsterdam ArenA
ArenA Boulevard 1
1101 Amsterdam Z.O.

AC/DC + support acts
Black Ice Tour
Ingang J
Staanplaatsen Veld

Dinsdag
23-jun-09
19:00 uur

Τα σταδια δεν κλανουν μια μπροστα στις αρενες οποτε αφου ειμαι καλλυμενος για Απριλη δεν μπηκα στον κοπο και για τωρα! Αλλα εννοειται οτι αν δεν ειχα βρει για αρενες, θα ειχα ξεσκιστει για να βρω για το καλοκαιρι!

Ελλαδα αν ερθουν θα ειναι τουλαχιστον φαρσα να παιξουν στην Μαλακασα.

Kαλυτερα να μην ερθουν απο να το να ερθου Μαλακασα

ε όχι και να μην έρθουν… ας έρθουν και στον …Λαρισινό κάμπο :slight_smile:

arena θέλετε?

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΑ

Υ.Γ. πάντως νομίζω ότι αν οι ξένοι μπορούν να ωγάλουν τα έξοδα των ac/dc νομίζω ότι και οι δικοί μας μπορούν γιατί ευτυχώς χώρους πολλούς για τέτοια lives υπάρχουν

Καταφεραμε και πηραμε και εμεις τα δικα μας για Amsterdam…!!!:yahoo::yahoo:

Και μακαρι να ερθουν και Ελλαδα να τους ξαναδουμε…!!:slight_smile:

:hippy::hippy::hippy:

Παρεπιπτοντως πριν απο λιγες μερες μου ηρθε e-mail apo Ticketmaster που λεει οτι τα εισητηρια για Απριλη θα σταλουν γυρω στην μια εβδομαδα πριν την συναυλια…

πφφφ δεν θα με αγγλία τότε, και θα γυρίσω μόνο να τους δω…τεσπά θα τους πω την κατάσταση δεν μπορεί κάποια λύση θα υπάρχει:p

τεσπα θα δω AC/DC o κόσμος να χαλάσει8)

Ουτε 'γω θα ειμαι και θα ανεβω για 2 μερες μεσα στην μεγαλη βδομαδα γαμωωωωω! Αλλα ετσι ειναι τα πραγματα, θρησκευτικη εβδομαδα και 'γω θα παω να προσκυνησω. 8)

Και η άνευ προηγουμένου έξοδος των Ελλήνων για μία μπάντα και μόνο συνεχίζεται 8)
Αυτά είναι!

Eτσι! Αλλοι Μεγαλη Εβδομαδα θα πηγαινουν στα Ιεροσολυμα και αλλοι στο Λονδινο! Ο καθεις με τον δικο του λατρευτικο τοπο! :smiley:

δεν μίλαμε για μια απλή μπάντα όμως…8)

εγώ θα πάω στο birmingham :stuck_out_tongue: δεν περνάνε οι μέρες λέμεεε:!: