AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Γράφω αυτό το post βαθύτατα εξοργισμένος.Σήμερα πήρα ένα mail από το oeticket.com στου οποίου το mailing list γράφτηκα για να ειδοποιηθώ αν κάποιος ακύρωνε το εισιτήριο του να το αγόραζα εγώ(κάτι σαν λίστα αναμονής).Μού ήρθε λοιπόν ένα mail που είχε προσφορές για εισιτήρια ac/dc ΑΛΛΑ σε πακέτα.Δλδ με ticket+hotel,ticket+λεωφορεία απο πόλεις της γερμανιάς κτλ. με τιμές 220-300 ευρώ.Τι νταβατζιλίκια είναι αυτά ρε παιδιά;Δηλαδή δίνουν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στην προπώληση και μετά τα χτυπάνε σε εξωφρενικές τιμές με αυτα τα ηλίθια πακέτα;Την τετάρτη που ξεκίνησε η προπώληση έγινε sold out και σήμερα δλδ βγάζουν ξαφνικά εισιτήρια σε τριπλάσιες και τετραπλάσιες τιμές;'Εχω ξαναπάει σε live στο εξωτερικό και σε Ευρώπη και σε Αμερική.Αυτή την αηδία πρώτη φορά τη βλέπω.

Σε όποιν φαίνονται μαλακίες αυτά που λέω,έδω είναι και τα link:

Mεταξυ μας ειναι λιγο (εως πολυ) να λετε μερικοι “απο το να 'ρθουν μαλακασα, ας μην ερθουν καθολου”.

Νταξ, εσεις μπορειτε να κανετε το ταξιδι.

Σεβαστειτε τους αλλους που δεν μπορουν και “λιωνουν”. :slight_smile:

Εγώ ξέρεις πότε θα είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα έρθουν;
Όταν βγουν οι ημερομηνίες από 25 Απριλίου μέχρι 11 Μάη. Αλλά τα ποσά είναι μεγάλα και δεν ξέρουν και οι ίδιοι ακόμα, οπότε δεν το βλέπω.
Τεσπά εγώ Stade de france τελικά gold arena μπροστά από την σκηνή :smiley:
Αλλά έρθουν δεν έρθουν…1-2-3 στα ραδίκια μουυυυυυυυυυυυ!50 συναυλίες βγήκαν όποιος μάζεβε 150-300 ευρώ θα τους έβλεπε σίγουρα.Και έχει ακόμα ΣΕ ΟΛΑ τα στάδια εισητήρια μέσω fan club.Οκ δίνεις + 25 ευρώ.Σιγά τα αυγά.
Stade de france και Μιλάνο ή Βουδαπέστη. Καλά είναι :roll:

Να πας Βουδαπέστη που είναι πανέμορφη, σε αντίθεση με το Μιλάνο :wink:

η συναυλια τους στην Νεα Υορκη στις 12/11/2008

http://acdc-videos.com/acdc-videos-bootlegs.php?year=2008&sid=1888&angle=329

Video Shoot Type: 2 Cam Amateur
Quality of this Recording: Very Good
Complete Recording: Complete
Length: 104 minutes
Source Format: N/A --> DVD
Track List for this Recording: Location of Camera
Disc 1

1. Cartoon Intro
  2. Rock n Roll Train
  3. Hell Ain’t a Bad Place to Be
  4. Back in Black
  5. Big Jack
  6. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
  7. Thunderstruck
  8. Black Ice
  9. The Jack
  10. Hells Bells
  11. Shoot to Thrill
  12. War Machine
  13. Anything Goes
  14. You Shook Me All Night Long
  15. TNT
  16. Whole Lotta Rosie
  17. Let There Be Rock
  18. Highway to Hell
  19. For Those About to Rock
    Notes for this Recording:
    2 cam mix, ameteur shot from stage left, upper deck and slight stage left, upper deck of the arena.
    Video is very good, audio is good/very good.
    The cartoon intro is the actual video used and is not shot from the video screen. When the train crashes through the screen, it fades into a live shot.
    Very steady, almost no interference in either angle.
    Rosie did not want to inflate to start with for this show.
    During the encore break, there is an animation of an SG playing ‘Asteroids’ on the big video screen, with the studio version of Rock n Roll Train over the top.
    NYC Bitch Committee, Cheech and Chung production.
    Short clip from a Cheech and Chong movie at the very end.
    3.94 gb.

οσοι πιστοι προσελθετε

Cozy δεν εξαρτάτ από εμένα αν θα πάω Βουδαπέ, αλλά αν θα μου βρει εισητήριο η ξαδέλφη μου.Πάντως δεν το βλέπω για να μην τις έχουν πει κάτι ακόμα…

28/5 OAKA.

8O Που το ειδες αυτο ?

[SIZE=“7”]Ετοιμαστήτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

28/5/09 οι AC/DC στο Ο.Α.Κ.Α !!![/SIZE]

ποιος τι που ποτε μιλατε γαμω ε αντε
μιλατε
τωρα
ΠΕΙΤΕ

ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η DIDI!
ΝΑΙ ΓΑΜΩ!!

Επιτέλους οι AC/DC στην Ελλάδα!

Υποδεχόμαστε τους AC/DC στις 28 Μαϊου, στο Ολυμπιακό Στάδιο, της Αθήνας, ακριβώς 7 μήνες μετά την έναρξη της “Black Ice World Tour” που έγινε στις 28 Οκτωβρίου στην αρένα Wachovia στο Wilkes-Barre της Πενσυλβανίας.

Το ηλεκτρικό κύμα των AC/DC ξεκίνησε!

Οι AC/DC, γνωστοί παγκοσμίως για τα μοναδικά shows τους και τις sold out εμφανίσεις τους που ξεσηκώνουν μεγάλα στάδια ανά τον κόσμο καταφτάνουν με την Black Ice World Tour! Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Chicago Tribune, το show της Black Ice World Tour είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε ό,τι κάνει το Rock ‘N’ Roll μοναδικό!
Η εντυπωσιακή παραγωγή που σφραγίζει ένα από τα μοναδικά και πιο απολαυστικά shows στον κόσμο, θα ταξιδέψει αυτούσια μέχρι την Ελλάδα.

Back In Black, Hell’s Bell, Highway to Hell, For Those About To Rock… μερικά από τα μουσικά αριστουργήματα του σημαντικότερου κιθαριστικού διδύμου, των αδελφών Young, της ιστορίας της ροκ. Χαρακτηριστικά τους η μοναδική τους ενέργεια και η εκκεντρικά rock n roll σκηνική παρουσία τους!

Τεράστιες καμπάνες, η φουσκωτή Rosie, τα ηχηρά κανόνια και φυσικά …μην ξεχνάμε το trade mark της μπάντας, την κολεγιακή στολή του αεικίνητου Angus Young !!!

Αυτή τη στιγμή, όλα τα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης είναι ήδη sold out!
Τα μόνα εισιτήρια που θα μπορείτε να βρείτε σε όλη την Ευρώπη είναι αυτά του Αθηναϊκού show.

Η προπώληση ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου 2009.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

90e καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα
70e καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.
60e καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.
80e όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.

Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως 4 εισιτήρια ανά άτομο.

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House:
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00 Σάββατο: 10:30-16:00

Online Sales: www.ticketpro.gr

80 ευρω ορθιων γενικη εισοδος.
Εχμ.
Καριοληδες.

δεν μαρεσουν οι ACDC αλλα μαλλον θα πρεπει εσεις που σας αρεσουν να αρχισετε να χαιρεστε…:smiley:

το συγκεκριμενο ατομο που εκανε το ποστ , αν μπεις και δεις το προφιλ του…ειχε να ποσταρει πανω απο χρονο

και εχει στο παρελθον δωσει σωστες πληροφοριες για συναυλιες που δεν ειχαν ανακοινωθε…ι βλ. περλ τζαμ , τουλ κτλ

ΟΠΟΤΕ…

κατι σε μεταλλικα αδερφε ομως εχεις?

Μωρε ουτε εγω ειμαι τρελος φαν,αλλα εδω μιλαμε για AC/DC !!!

καλα ναι νταξ

αφου ειναι κ ΟΑΚΑ μπορει να παω κιολας

πωπωπωπωπωπω

ρε 3 φεβρουαριου ξεκινα η προπωληση?!?!

Αγγλία 75 + έξοδα

καλά να λέμε :stuck_out_tongue:

ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ…ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΓΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ…:D:D:D:D

milame den thn xanw ne tipota auth th synaulia perimena tosa xronia 8a perimenw 5 wres prin na anoi3oun ta ekdothriagia na parw eishtirio

Αμστερνταμ αρενα απο 75 με 65 Ε…Πάλι τα τσιμπίσανε οι πούστιδες…αλλά μάλλον δεν έχει και πολύ σημασία…

αν αγωρασω απο AC/DC Fan Club εισιτηρια ξερει καποιος τι παιζει?δλδ αν ερχονται ταχυδρομικα στο σπιτι και σε νορμαλ χρονο.

Tα εισητηρια που πηρα απο το φαν κλαμπ ηταν μονο ηλεκτρονικα δηλαδη σε pdf. Αρα τα παιρνεις αμεσα και τα εκτυπωνεις, Δεν υπηρχε δυνατοτητα νομιζω να στα στειλουν. Καποια που πηρα εκτος φαν κλαμπ μου ηρθαν ταχυδρομικως σε νορμαλ χρονικο διαστημα.