AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Ναι φίλε μου αλλά απο Fan Club τα εισητήρια εχουν κάποιο διακριτικό ή κάτι που αμα τα εκτιπώσεις δεν υπάρχει κινδυνος να περάσουν σαν μούφα.δλδ καποιο barcode έχουν?

Εννοειται οτι εχουν barcode. Οποιος παει πρωτος με το εισητηριο μπαινει.

Παιδιά εγώ που πήρα από φαν κλαμπ για Ιταλία μου τα στείλανε.Και ήρθανε αμέσως,σε 1-2 μέρες!

οποιος μάθει τι παίζει ακριβός ας μας πεί…θέλω να γραφτώ στο fan club αλλα δεν ξέρω με τα εισητιρια τι παίζει.

Μου ήρθε τώρα γράμμα από Γερμανία και λέει ότι τα εισιτήρια θα τα στείλουν μια εβδομάδα πριν τη συναυλία…να αρχίσω να αγχώνομαι???
μπορώ να τους πάρω τηλ και να κανονίσω να τα φέρουν στο ξενοδοχείο η να τα πάρω έξω απ’ τη συναυλία???

Για πείτε κάποιος που έχει ξαναπάει έξω και του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο… :? :?

μια χαρουλα…

θα ειναι και στην γερμανια σαπορτ οι the answer!!!

Είναι αναλόγως τη διοργάνωση. Αν είναι να στα στείλουν σπίτι, μπορεί να είσαι τυχερός και να είναι από αυτά που λένε και το όνομά σου πάνω στο εισιτήριο τυπωμένο (χλιδή).
Οι πιο πολλές, είναι που τα παίρνεις τη μέρα της συναυλίας από εκεί (υπάρχει ξεχωριστό ταμείο για αυτά).

με αυτη την λαλακια δεν μπορεις να φαντστεις τι αγχος εχω οτι θα φτασω εκει και κατι θα εχει παει στραβα…

Όχι, μην έχεις. Αν έχεις μαζί σου το confirmation, διαβατήριο είσαι άρχοντας.

Εγώ για Μόναχο τον Μάη που πήρα τα έχω σπίτι. :dunno:

Eπειδη στην Ελλαδα μας ψιλομαμισαν μπορειτε να πειτε ποιες συναυλιες εχουν ακομα εισητηρια για καλοκαιρι;

https://tickets.acdc.com/
Τι έννοείς σας μάμησαν?

Εννοει οτι ειναι μεσα στις εξετασεις…

Κι απο οσο θυμαμαι ο φιλος ειναι στην ιδια κατασταση με μενα… Πατρινος κ β’ λυκειου.

Και δυστυχως το αλλο πρωι εμεις γραφουμε και ειναι κ το ταξισι στη μεση.

Στο γράμμα που μου έστειλαν λένε ότι θα τα στείλουν σπίτι μια εβδομάδα πριν τη συναυλία…
Το άγχος και η απορία μου είναι η εξής…25 είναι η συναυλία και 21 θα πετάω για εκεί…
Θα έχουν έρθει ως τις 20 ή μήπως είναι καλύτερα να τους τηλ και να τους πω να τα παραλάβω από εκεί??? :-k :-k
για να μην βρίσκομαι εγώ Γερμανία και τα εισιτήρια Αθήνα!!! :lol: :lol: :lol:

υγ… θενκς για την απάντηση!!! :thumbup:

Λογικά θα στα στείλουν νωρίτερα, αλλά πάρε τηλ. καλύτερα ή στείλε fax

Να ρωτησω κατι και εγω…

Εχει παρει κανεις προιοντα απο το επισημο site στο store AC DC…???

Αν ναι θελω καποιες πληροφοριες…Για πειτε…

Οι The Answer θα είναι support και στην Ευρωπαική περιοδεία των ΑC/DC μέχρι τουλάχιστον τις 24 Απριλίου

Super, οπότε θα τους δω κι αυτούς :smiley:

Εχει αλλαξει κατι στο setlist της περιοδειας η ακομα παιζουν τα ιδια?

Η συναυλια στις 17 Ιανουαριου εχει κλεισει ολα τα ξενοδοχεια στη North Dakota!!!

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=112013

Θα γεμισει η Αθηνα τουριστες!!!