Αυτο το εχω σιγουρο…Οσοι δεν προλαβαν τις υπολοιπες ημερομηνιες θα τρεξουν για της Αθηνας και τις καινουριες…
Γι’αυτο οσοι ειναι να παρουν να παρουν γρηγορα γιατι θα τα παρουν οι ξενοι…Και ναι οι ξενοι μονο μεσω του νετ μπορουν αλλα δεν θα ειναι ολα τα εισητηρια στο τικετ χαουζ…Οποτε ας αφησει ο Ελληνας για μια συναυλια τη νοοτροπια…’‘Ελα μωρε θα παρω αργοτερα…’’
Ρε παιδια συγνωμη αλλα δεν ειναι λιγο περιεργο που λιγες μερες πριν βγει η προπωληση στην επισημη σελιδα των AC/DC δεν εχει ανακοινωθει ακομα ;;; Λεω εγω … Σαν καχυποπτος που ειμαι … Γιατι μας εχουν συνηθησει στις π…ιες στο Ελλαντα … Και αν θυμαμαι καλα τα τελευταια χρονια εχουν “ακυρωθει” πολλες μεγαλες συναυλιες , ειδικα οταν γινονται ΟΑΚΑ … Λεω …
Καμμιά από τις συναυλίες τους δεν είχε ανακοινωθεί 20 και πλέον μέρες πριν βγουν τα εισητήρια στην αγορά. Έτσι και αυτή. Μεγάλη πιθανότητα επίσης είναι να παίξουν Βελιγράδι στις 26!!!
απο σημερα εχω στα χερακια μου τα εισητηρια για την συναυλια στην ο2 .καλα αυτοι στην τικετμαστερ πρεπει να ειναι πολυ μαλακες.πριν δυο βδομαδες εστειλαν μειλ που ελεγαν οτι τα εισητηρια θα τα στειλουν μια βδομαδα πριν τη συναυλια και τα ελαβα σημερα χωρις να με εχουν ειδοποιησει.τελως παντων αφου τα εχω στα χερια μου τιποτα δεν με νοιαζει
Παιδια γεια σας.Θελω την βοηθεια καποιου που να ξερει.Θα παω ACDC στις 21/3 στο Μιλανο.Προσγειωνομαι στην Malpensa και απο εκει το Datchforum ειναι περιπου 40 χλμ.Ξερει κανεις πως θα παω απο εκει στο Datchforum? Δηλαδη ποια λεωφορεια,τρενα πρεπει να παρω και απο ποιες στασεις?