Παιδια γεια σας.Θελω την βοηθεια καποιου που να ξερει.Θα παω ACDC στις 21/3 στο Μιλανο.Προσγειωνομαι στην Malpensa και απο εκει το Datchforum ειναι περιπου 40 χλμ.Ξερει κανεις πως θα παω απο εκει στο Datchforum? Δηλαδη ποια λεωφορεια,τρενα πρεπει να παρω και απο ποιες στασεις?
Θα πάρεις το metro την πράσινη γραμμή γραμμή για Famagosta και θα πας στο τέρμα.Εκεί θα πάρεις το λεωφορείο που λέει Forum di Assago.
Το πρόβλημα είναι να γυρίσεις για θα γίνεται χαμός. Δεν ξέρω αν θα βάλουν xtra transports…
Εγώ θα είμαι εκεί 2 μέρες πριν και θα το έχω φάει το αγγουράκι πάντως :lol:
Ότι είπε ο φίλος xxxloco και να προσθέσω ότι από το Malpensa παίρνεις λεωφορείο του οποίου το τέρμα είναι στο Milano Centrale στον κεντρικό σταθμό τρένων του Μιλάνου δηλαδή. Από εκεί θα πάρεις το μετρό και καλύτερα να βγάλεις το ημερήσιο εισητήριο που κοστίζει 3 ευρώ, για να μην μπλέκεις κάθε φορά με εισητήρια. Άσε που ανάλογα με την ώρα που θα ακυρώσεις το εισητήριο, μπορεί να σου χρησιμεύσει και την επόμενη μέρα αν πετάς το μεσημέρι για Αθήνα.
εγω οταν ειχα παει για queen ειχαν παντως εξτρα λεωφορεια απο τους διοργανωτες απο το μετρο ως το γηπεδο.και ενταξει δεν γινεται και ο τρελος χαμος γιατι η χωριτικοτητα ειναι γυρω στις 13000
Παρακαλώ
H μλκια είναι πως ο ξάδελφος ενός φίλου μου μένει μόνιμα στη Ρώμη και θα μπορούσε να με βοηθήσει.Λογικά, θα παίξουν εκεί.Αλλά δεν έχουν βγει ακόμα ανακοινώσεις, ε και δε μπορώ να σκάσω και άλλα,έλεος!Τον είχε φιλοξενήσει στους Queen και λογικά θα μπορούσε, τουλάχιστον να με γυρίσει από την συναυλία.
Το καλό είναι στο Παρίσι.Θυμάμαι ότι ενώ θα είχε καμιά 80000 πήρα το metro μετά από 5 λεπτά 8O
Εδώ στο ΟΑΚΑ όποιος δεν έχει αυτοκίνητο, απλά την γάμ…
εδς μετα από κάθε ντέρμπυ που γεμίζει 70Κ αν βιαστείς η αργήσεις λιγο πασ ανετα …
ενω και το στρίμωγμα δεν είναι τραγικό …(χειρότερα είναι στις 3 το μεσημέρι π.χ.)
Πας άνετα.Πως γυρίζεις όμως αν δεν έχεις αμάξι.
Και για το Milano δεν ξέρω άλλα στο Παρίσι το γήπεδο είναι σε άλλη γη άλλα μέρη αλλά και πάλι εχεις μπει στο metro σε 5 λεπτά και εγώ είχα καθήσει και άνετος.Άσε, σκέψου μόνο πως είναι το metro εδώ όταν φεύγεις, με 70000 που λες.