-
Tα περισσότερα εισητήρια βγήκαν paperless και ο ιδιοκτήτης τους πρέπει να προσέλθει με την πιστωτική κάρτα με την οποία τα αγόρασε. Άρα η μεταπώληση είναι ΑΔΥΝΑΤΗ
-
Δεν νομίζω ότι μόνο στους ΑC/DC δρουν οι μαυραγορίτες. Αναφέρουμε τα sold out γιατί σχεδόν καμμία άλλη μπάντα δεν το κάνει. Π.χ οι συναυλίες των Μetallica δεν έχουν γίνει sold out παρόλο που τα εισητήρια κυκλοφόρησαν εβδομάδες πριν
Απαντας με λαθος τροπο. Οταν ειπαμε οτι τα περισσοτερα εισητηρια τα παιρνουν οι μαυραγοριτες δεν το ειπαμε με σκοπο να μειωσουμε την αξια των AC/DC και το πανδαιμονιο που σιγουρα δημιουργηθηκε απο τους οπαδους τους για να παρουν ενα εισητηριο απο τα πρωτα δευτερολεπτα. Απλα επρεπε να λεχθουν και αυτα για να φερουμε τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση.
Καλά, φοβερός…:lol::lol::lol:
AC/DC tickets double up the competition in the top events
http://www.ticketnews.com/AC-DC-tickets-double-up-the-competition-in-the-top-event-rankings09822188
Αρχικό μήνυμα απο de fender
If you’re wondering how this happens READ THE FOLLOWING…
They are selling out because the ticket brokers are buying up all the tickets. They have the best software on their computer systems to get ahold of as many tickets as possible. They employ several people who sit at their own computers and do the same for them. Then they turn around and sell them for double or close to double the money.
They have cornered the market on this and it sucks for all of us fans who just want to see them
… Εγώ απλά αναφέρω τα παραπάνω όχι για να κάνω τον έξυπνο απλά νομίζω ότι θα ήταν καλό να είμαστε όλοι υποψιασμένοι
[I]Ισχυει απολυτα. Αλλα τι να λεμε τωρα, ο μεγαλυτερος μαυραγοριτης ειναι νομιμος και βγαζει εκατομυρια (ticketmaster).
[/I]Εγω, ειμαι*
*METAL LAWS τι να πω?? Δεν κρατάς πλέον ούτε τα προσχήματα! Ουδέν Σχόλιο!!!
The band (AC/DC) also announced this week that it would use paperless ticket technology for members for their Fan Club who purchase select seats on the tour.
Μπράβο τους και πολύ καλά κάνανε και μακάρι να το υιοθετήσουνε κι άλλοι αυτό ή να βρούνε και άλλους τρόπους ώστε να αποφεύγονται οι μεσάζοντες και κυρίως οι μαυραγορίτες που ψάχνουνε τέτοια γεγονότα για σίγουρα λεφτά. Εκμεταλλεύονται την αγάπη, τη δίψα του κάθε οπαδού είτε είναι αγώνας ή συναυλία ή οτιδήποτε άλλο που θα έχει σίγουρα ανταπόκριση και χτυπάνε! Μπράβο στους AC/DC και σε όποιον άλλο μπλοκάρει αυτού του είδους τα παράσιτα:lightsabre:
Το blog της εκπομπής του Γιάννη Πετρίδη ( http://apotis4stis5.blogspot.com/ ), γράφει:
[I]"12 Μαϊου 2009 οι Depeche Mode στην Ελλάδα.
Περισσότερα θα μάθετε εν καιρώ από εκεί που τα μαθαίνετε.
Επίσης, έχουμε και το άλλο όνομα με τα αρχικά για τον ίδιο μήνα από την ίδια εταιρεία, αλλά δεν το γράφουμε, για να βγουν αυτοί που έχουν inside informations και το διαλαλούν. Καλό καλοκαίρι."[/I]
:-k Λες;
Μπορει να εννοει W.A.S.P.
Αν κάτσουν Μάιο οι AC/DC ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ…
Δεν θα μπορώ να κατέβω Αθήνα τότε λόγω πανελληνίων…ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ[-X
μακαρι, αλλα δεν παιζει!
Το πιστεύω. Θα έρθουν.
[-o<
Ναι, σιγά μην έρθουν πάλι.
Θα σε χαλασει ε…??
Αρχισαν απο τωρα οι γκρινιες για το ποτε και που…???..ΕΛΕΟΣ…!!!
Να χαρεί πολύ θες αν έρθουν και δεν μπορεί να πάει? Λίγη κατανόηση δε βλάπτει…
Εγω λεω να μας ρωτησουν ολους ποτε βολευει…Σοβαρευτειτε…
Απο κατανοηση δεν εχω ελλειψη αλλα ας μιλαμε λιγο λογικα…
Εδώ δεν έρχεται η Unholy Alliance, οι AC/DC θα έρθουν? Δεν πιστεύω… Ας ανάψουμε καμιά λαμπάδα στο μπόι του Angus Young και βλέπουμε…
8O8O8OToυ Angus???
Μόνο λαμπάδα στο μέγεθος της καμπάνας που έχουν στο σοου τους μας βοηθάει!!!
:lol::lol:
:lol2::lol2: Προσκυνώ!!!
Αν έχανες εσύ τους ΑΚ/ΔΚ θα χαιρόσουν πολύ???
Παιδες ειμαι 15 και εχω να πω μονο ενα (μπορει και κατι παραπανω)… Περιμενω ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ για να δω τουσ ΘΕΟΥΣ εδω στην Ελλαδα… Διστυχως δεν με κοβω να μπορω να τους δω αλλου εκτος Ελλαδας (λογικο ε?)…
Παρεπιπτοντος τι ακουσα απο ενα φιλο μου τισ προαλλες… Μιλουσαμε για συγγροτηματα κτλ. και φτασαμε στους AcDc και μου λεει πως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και πως τους ακουω και τους εχω αγαπημενη μπαντα μονο και μονο επειδη ειναι παλιο συγκροτημα και μεγαλο αλλα δεν το αξιζει… πραγματικα σχολιαστε ελευθερα!
Και κατι ακομα… ακουσα για μια λαμπαδα στο μεγεθος του Ανγκους! Τι λετε ρε… τι φτιναριδες εισαστε… τουλαχιστων στο υψος του Γιαο Μινγκ για να αρχισουμε να ελπιζουμε! Παντως εγω ακουω πολλα! Μια μερα ενας πιτσαδωρος με σταματισε στο δρομο γιατι φοραγα μπλουζα AcDc και μιλουσαμε για αυτους και τον ρωτησα αμα ξερει τιποτα για συναυλια και μ ηπε 18/10 ή 18/12 θα μας ερθουνε.