Με τιν καμια ομως δεν ισχυει μιασ και τοτε θα βρισκονται στην N.C.
Προσωπικα αν τους εχανα θα εκανα τα παντα να τους δω…Με οτι κι αν προυποθετει αυτο…
Θα μου πεις δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα αλλα ρωτησες εμενα…
Οσο για το παλικαρι πρωτον δεν ξερει τι μερα θα ειναι (μπορει Παρασκευη ή Σαββατο) και ποτε θα ειναι οι πανελληνιες…
Και χωρις να θελω να παραδειγματισω κανεναν περσι για να παω Μεταλλικα εκαψα 4 μαθηματα εξεταστικης τα 2 εκ των οποιων χρωσταω ακομα και αν δεν τα χρωσταγα τωρα θα ειχα πτυχειο…Θελω να πω οτι η πορωση εχει και τιμηματα…Βαρια και λιγοτερο βαρια…Αν κατσω να σου λεω ιστοριες θα βγουμε εκτος οποτε αστο…Αυτα…
πιστέψτε με, είναι φοβεροί performers… μακάρι να έρθουν με όλο το show κ χωρίς περικοπές. Θα γίνει πανικός !!
Όπως τα λέει ο leris, rasputin…Εγώ ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως θα έκαιγα μαθήματα αν πήγαινα πανεπηστήμιο αλλά παννελήνιες ΔΕΝ μπορώ να κάψω και να θέλω…Αν ζούσα Αθήνα θα πήγαινα και ας είχα παννελήνιες,αλλά ζω Θεσσαλονίκη οπότε είναι μεγάλο πρόβλημα(όπως βλέπεις θα έκανα και εγώ τα πάντα)…Οπότε ναι θα γρινιάζω εάν έρθουν τότε,θα χάσω την αγαπημένη μου μπάντα…Έχω νομίζω κάθε δικαίωμα υπό αυτές τις συνθήκες.
Σου εύχομαι να μην τους χάσεις…Πραγματικά…Και μένα είναι η αγαπημένη μου μπάντα και σε καταλαβαίνω…
Τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων . Να έρθουν φέτος . Αυτό μόνο…Μήπως όμως να ετοιμάζουμε καμιά ομάδα για εξωτερικό??
ομάδα???μεγαλύτερη αποστολή και από αυτούς που πήγαν ολυμπιάδα θα είμαστε!!!
και δε θα είμαστε και ντοπε!!!

μήπως να ναυλώσουμε κανένα boeing??? :-k :-k 
Mην τους φέρει ο Βάζελος για τα 101 χρόνια?
Μακάρι να έρθουν αλλα ρε γμτ πόσο κόσμο λέτε να μαζέψουν? Θα έχει και κανα 100άρι το εισητήριο…
Το τελευταίο για να ανησυχήσει κάποιος. Και 200 ευρώ να έχει πάλι της πουτάνας θα γίνει. Η δύναμη των διοργανωτών.
Ομαδα θελεις…??..Μπορεις να με υπολογιζεις…Συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα μαλλον θα τους δω 3 φορες εξω και 1 εδω αν ερθουν…Οποτε μεσα…
@laharl…Man ευχομαι να τους δεις και ακομα και αν ερθουν μεσα στις Πανελληνιες να πεσει καμια Παρασκευη ή Σαββατο…Αν δεν σε αφηνουν ουτε εκει να κατεβεις σκασ’το απο το σπιτι…Μην το σκεφτεις…Δεν λεει να χαθει…
Ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες για Βόρεια Αμερική. Καλύπτουν όλο τον Ιανουάριο. Για να δούμε πότε θα έρθουν Ευρώπη
Dec. 20 - Ft. Lauderdale, FL - Bank Atlantic Center
Dec. 21 - Tampa, FL - St. Pete Times Forum
Jan. 05 - Cleveland, OH - Quicken Loans Arena
Jan. 07 - Pittsburgh, PA - Mellon Arena
Jan. 09 - Toronto, ONT - Rogers Centre
Jan. 11 - Cincinnati, OH - U.S. Bank Arena
Jan. 13 - St. Louis, MO - Scottrade Center
Jan. 15 - Omaha, NE - Qwest Center
Jan. 17 - Fargo, ND - Fargodome
Jan. 19 - Minneapolis, MN - Xcel Energy Center
Jan. 21 - Kansas City, MO - Sprint Center
Jan. 23 - Dallas, TX - American Airlines Center
Jan. 26 - Tulsa, OK - BOK Center
Jan. 28 - Little Rock, AR - Alltel Arena
Jan. 30 - Memphis, TN - FedEx Forum
Jan. 31 - Nashville, TN - Sommet Center
κανε παναγαθε θεε να ερθουν…αλλα τον ιουλιο…οχι οπως οι kreator που πεφτουν μαλλον στην εξεταστικη(αν και θα παω)…:papas::papas::papas::bow2::bow2::bow2:
Εσυ απωπανε!
Και τον ιουλιο παιζει εξεταστικη μεχρι τις 10-12 συνηθως.
Αν και αν ερθουν οι Ακεντεκε τα μαθηματα πανε περιπατο!
επειδη θα ακολουθησει Νοτια Αμερικη μετα προβλεπω να αρχιζει το Ευρωπαικο σκελος κατα Μαη μερια…Οποτε απο Μαη μεχρι και Αυγουστο μαλλον να τους περιμενουμε οποιαδηποτε στιγμη…
Σιγά ρε χουβαρντά,θα ξοδευτείς!!:p:lol::lol:
αν πεφτει σε εξεταστικη θα παω πιο μετα εξωτερικο…:p:p
Έτσι προβλέπεται. Μάλλον η Ευρωπαική θα αρχίσει τον Μάρτιο
Τι λέτε για ένα παιχνιδάκι; Ρίχτε τα πιθανά σετλιστ (με σειρά κανονικά) της περιοδείας των AC/DC που ξεκινά στις 28 του Οκτώμβρη. Για να δούμε
Ας κανω μια προσπαθεια…
Rock N’ Roll Train
Problem Child
Thunderstruck
Shoot To Thrill
War Machine
The Jack
New Song??
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Moneytalks
You Shook Me All Night Long
Whole Lotta Rosie
New Song??
Let There Be Rock
Back In Black
Hells Bells
Highway To Hell
T.N.T.
For Those About To Rock (We Salute You)
and maybe Shot Down In Flames
Θα ηθελα πολλα πολλα περισσοτερα αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες…
Eντάξει έβαλες 18 κομμάτια. Στις τελευταίες περιοδείες παίζουν 20. Έχεις περιθώριο για άλλα 2 
Επίσης το Hells Bells το παίζουν παραδοσιακά στη μέση της συναυλίας!!!