AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Λογικα θα παιξουν περισσοτερα καινουρια…ας ερθουν ομως κ ας παιξουν οτι θελουν.

Kαινούρια θα παίξουν 3 με 4. Τα υπόλοιπα 17-16 θα είναι classics

Στο worldticketshop έχουν βγάλει ημερομηνίες για Παρίσι. 25 & 27 Φεβρουαρίου στο Bercy
Bέβαια δεν είναι επιβεβαιωμένες αλλά…

http://www.worldticketshop.com/concerts/acdc_tickets

Δεν ξέρω αν είναι αληθινές και οι τιμές των εισητηρίων αλλά είναι από 125 μέχρι 165 ευρώ!!!

Τι έλεγα??? :frowning:

Eντάξει μην τα παίρνουμε τις μετρητοίς. Δεν είναι τίποτε επίσημο. Τα εισητήρια στην Αμερική έχουν 95 δολλάρια και μην ξεχνάτε ότι η Γαλλία έχει τα πιο ακριβά της Ευρώπης

από το ίδιο site…

ACDC European Tour 2009
With new album “Black Ice” under their belts, AC/DC will shortly be going on tour again! AC/DC tour dates Europe have recently been CONFIRMED and a concert could be coming to your city soon!

άντε γαμώ την πουτάνα μου!!!ανακοινώστε τίποτα επίσημα!!!

Οι AC/DC κοντά στην Ελλάδα
Οι AC/DC ας πούμε το αυστραλιανής «κατασκευής» γκρουπ, ζωντανός θρύλος του χαρντ - ροκ, «βρίσκεται» κοντά στο «σίγουρο» να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ερχόμενη χρονιά. Αν και ακόμα η πληροφόρηση για το γεγονός δεν μπήκε στην τροχιά του επισήμου, θεωρούμε πως το συγκρότημα θα είναι ανάμεσα στους ροκ καλεσμένους που θα δούμε λάιβ στη διάρκεια της μουσικής σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2009.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11380&subid=2&tag=8796&pubid=1684631

Eλπίζω να βρουν έναν κατάλληλο χώρο και να κάνουν μια σωστή διοργάνωση. Ελπίζω η Ελλάδα να τους δει όπως τους αξίζει

Αποκλειεται. :smiley:
Αφου ρε παιδια ουτως ή αλλως ολοι οι πορωμενοι θα σκορπισουμε ανα την Ευρωπη…:slight_smile:

αρα μια φορα θα τους δουμε εδω…

αντε να ανακοινωθει και ολο το ευρωπαικο τουρ να δουμε που αλλου θα παμε…

Σε αλλα 3 μερη στανταρ…Πιθανο πρωτο το Ντισελντορφ στις 7/3…

geia sa paidia,eimai neomelos tou forum kai tha ithela na sas ekfrasw kai egw thn epithimia mousan fan twn ACDC oti psaxnw kai egw gia atoma na thn kanw gia exwteriko na apw na toudw dw,mipws exetkleisei omada?tha ithela re paidia an einai dynaton na erthw kai egw ,na mpw sthn oamada?gia pote to vlepete eseis?pws mporw na epoikinwnhsw me enan apo esas gia na kanonisoume gia ta eishthria kiagia ths hmeromhnes gia exwtreiko euxaristw.

Τα greeklish απαγορεύονται, οπότε γράφε με ελληνικά.:slight_smile:

Θα βρεις εδώ πολλούς τρελαμένους εισιντισάκιδες!

Το ξερα οτι θα πεταχτεις εσυ αμεσως γι’αυτο σταματησα απο πτυχιακη για να ποσταρω…

Γεια σου ρε μοδερατορα φανταστικε…

Το παλικαρι ειναι φαν των θεων και ειναι ευπροσδεκτο…Εχει δικιο ο απο πανω…Ειμαστε οντως τρελαμενοι…!!!

Παιδιά ετοιμάστε από τώρα πιστωτικές και κάντε false επιθέσεις σε ticketmaster κτλ για να είστε “ζεστοί”. Δεν βλέπω να ζουν και τα Ευρωπαικά εισητήρια πολύ όταν βγουν. Εννοείται δεν μιλάω για Ελλάδα όταν λέω Ευρώπη έτσι…

ok ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓς ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ACDC ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΥΣ ΔΩ,ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ,ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΕ TOUR ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Θα συνεχίσω να γίνομαι σπαστικός, αλλά γράφε και με μικρά γράμματα γιατί τα κεφαλαία κουράζουν.

:lol::lol::lol::lol:

Δεν παιζεσαι…Εισαι μορφη ρε σε παω…Σοαβαρος μοδερατορας…:p:p

Εμ, πάντα στο καθήκον:p

Νιόνιο, μη το ξαναγράψεις το κείμενο ε, δε χρειάζεται:P

ΟΚ παιδιά,ελπίζω να έχω νεα σας σ΄ύντομα,σασ θερμοπαρακαλώ να με υπολογίζετε για το εξωτερικό,καλό βράδυ και keep rocking…