AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Ψηθηκα ηδη για μπλουζακι…Μεσα αν το κανονισετε…

Καλη φαση θα ειναι να βγει ενα μπλουζακι για οσους θα πανε εξω να τους δουνε…και παραληλα να φορεθει και στο ΟΑΚΑ να ξεχωριζουμε :wink:

Για βγαλτε κανενα καλο σχεδιακι !!!

Turin , diracas που εχεται παρει τικετς αρενα η κερκιδες ?

Επιτέλους παίδες στο Official επιβεβαιώθηκε για Αθήνα…
Ξέρει κανείς τι θα παίζεται στην προπώληση στην Παν/μίου? Λεω να παω απο νωρίς γιατί φαντάζομαι πως θα γίνει της π…

Εδω λέω να πάρω άδεια τι μου λέτε…

Θα γίνει χαμός! Άδεια σίγουρα. Θα νομίζουν ότι πάμε για πορεία!:stuck_out_tongue: Λέτε να σκάσει καμιά κλούβα?:lol:

εγώ μάγκες να το ρισκάρω απο ticketpro?έχω ξαναπάρει απο εκεί…

Ναι θα κοιμηθούμε απο την προηγούμενη σαν τους άστεγους μπροστά απο Παν/μείου… :lol:

Λογικα δεν θαχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα!

Ρώτησα σήμερα και ανοίγουν 10:30

λογικά θα είμαι κάνα 2ωρο ποιο πριν εκεί …
(αν δείτε κάποιον να κοιμάται έξω από το ticket house με ένα i-pod ξυπνήστε με :p:p)

ναι εχεις δικιο δεν το ειχα ξαναγραψει

κερκιδες

Kαλη φαση με το μλουζακι. βγαλτε κατι πρωτοτυπο και ειμαι μεσα Θα βρεθουμε στο ΟΑΚΑ ΧΑ ΧΑ

κάποιος που να ξέρει φοτοσοπ ας ρίξει καμιά ιδέα … :wink::wink::wink:

Παιδια ποιοι θα πετανε με την πτηση της Easyjet για Ιταλια για Malpensa στις 21/3 ???

Μαζί πετάμε στις 21/3 και έχω την εντύπωση ότι το αεροπλάνο θα είναι γεμάτο μαλλιάδες!!!

P.s Σε όσους δώ από κοντά θα τους πώ την ιστορία για το πως κατάφερα να δώ τους AC/DC σε sold out συναυλία στο Hammersmith. Δεν το γράφω εδώ γιατί στάνταρ θα φάω ban!!!

ρε μάγκες να βγάλουμε και rocking μπλούζες άμα γουστάρετε και για την αθήνα!και θα ξεχορίζουμε και θα φέρουμε κ άλλο κόσμο στο forum!

AC/DC To Headline London’s HYDE PARK CALLING? - Jan. 27, 2009
Bruce Springsteen’s Italian promoter has reportedly revealed that AC/DC will be the headliners at this year’s Hyde Park Calling, a music festival held annually in Hyde Park, London, England. Springsteen will supposedly headline the event on June 28, with AC/DC topping the bill on June 27.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!

26 ΣΤΟ WEMBLEY AC/DC
28 ΣΤΟ HYDE PARK BRUCE SPRINGSTEEN

:papas::papas::papas:

Αρα mrmaiden θα παμε μαζι στο Datchforum ε?

Αρένα…Επλίζω δηλαδή γιατί δεν ξέρω και την γλώσσα…

XEXE το μπλουζάκι καλή ιδέα…

Το κοινο ομως απαιτει να την ακουσει! Ριξ’το! Ηταν μοναδικο σοου για οποιον πηγε, απο τις ιστορικες τους συναυλιες.8)

H ιδεα για το μπλουζακι πολυ καλη.Παντως μην ανησυχεις mrmaiden.Θα την βρουμε την ακρη με τους Iταλους.Απλα θα μας παρει λιγακι μεχρι να φθασουμε στο σταδιο

για το μπλουζάκι κάποιος με φοτοσοπ (ή κάτι σχετικό) φτιάχνει τα σχέδια και όταν τα δούμε και αποφασίσουμε τα φτιάχνει μία φορά σε (πολύ) μεγάλη ανάλυση τα κατεβάζουμε και πάει ο καθένας σε σταμπάδικο και φτιάχνει για πάρτι του 8)8)

Δεν ανησυχεί κανείς φίλε geokrules.Έχω ξαναπάει Μιλάνο+ κάποια βασικά ιταλικά ξέρω!:smiley: