AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Κάνω double post, γιατί το παρακάτω review της συναυλίας στο Hammersmith αξίζει δικό του post!!

Λοιπόν αυτό το review είχα ποστάρει αλλού και το παραθέτω αυτούσιο

Hammersmith Apollo 21-10-2003 London
(αν και το έχουμε μάθει ως Odeon, εδώ και κάποια χρόνια έτσι λέγεται)

Είχα περίπου 20 μέρες στο νησί (Bristol ήμουνα) ως μεταπτυχιακός φοιτητής το 2003 και ακόμα δεν είχα βάλει internet. Κοιτάζοντας ένα πρωί στους υπολογιστές του πανεπιστημίου βλέπω την εξής ανακοίνωση στο internet και μου κόβονται τα πόδια!!
AC/DC tickets sold out for the Hammersmith show in a few minutes :frowning:
Μαλάκα δεν είναι δυνατόν, γαμώ την γκαντεμιά μου παίζουν live οι θεοί (για κάποιο μαλακισμένο λόγο δεν ήξερα καν οτι θα παίζανε) και παίρνω τ’αρχίδια μου.
Δε γαμιέται πάω London κι ότι γίνει. Θα στηθώ απ’ έξω κι ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Σκάω Λονδίνο και την πέφτω απ’ έξω γύρω στις 3 το μεσημέρι και κόβω κίνηση. Tα κοράκια πούλαγαν εισητήρια στη μαύρη για 300,400,500 λίρες κλπ. Έλα όμως που τα εισητήρια συνοδεύονταν από βραχιολάκι και όποιος δεν το είχε δεν έμπαινε με τίποτα (O μόνος τρόπος να βγάλεις το βραχιολάκι ήταν να το κόψεις, οπότε τον πούλο).
Ψιλοαπογοητεύομαι, γιατί δεν έβλεπα φώς, πάω σ’ένα φίλο αφήνω τα πράγματα μου και κατά τις 6 ξαναγύρισα Hammersmith.
Έπιασα κουβέντα με διάφορους που δεν είχαν εισητήριο, είδα τη λιμουζίνα που τους έφερε στο Hammersmith (O Brian Johnson μας χαιρέτησε!!) και απλά περιμέναμε μήπως, λίγη ώρα πρίν βγούν, το box office αρχίσει και κόβει εισητήρια που ίσως είχαν καβάτζα.
E μάλλον o θεός με λυπήθηκε εκείνη την ημέρα, γιατί στις 8:00pm ο πρώτος από μας που δεν είχε ticket μπήκε μέσα και έκοψε εισητήριο, εγώ γύρω στις 8:10 πήρα το δικό μου, το οποίο είχε τιμή τσάμπα μόνο 10 λίρες (τα έσοδα θα πήγαιναν για charity, βρίστε με όσο θέλετε) και αμέσως μετά μπήκα στο foyer και αγόρασα μπλουζάκι.
Μπαίνοντας μέσα στο Hammersmith (α support έπαιξαν oι Hundred Reasons τους οποίους φυσικά έχασα) μετά από 2-3 λεπτά ξεκινάνε!!!
Eντάξει έχασα τον κόσμο!!! Aσφυκτικά γεμάτο με 4000 κόσμο (είχαν βγάλει τις καρέκλες και ήταν κανονική αρένα, της πουτάνας δηλαδή) και ξεκινάμε με Hell Ain’t A Bad Place To Be!!
Aρρώστεια!!! Back In Black, Thunderstruck, The Jack, οι καμπάνες του Hell’s Bells,TNT, You Shook Me All Night Long τι να λέμε τώρα!!!
Tο όνειρο έγινε πραγματικότητα!!! Tραγούδι, headbanging και AC/DC επί 1:30 ώρα!!!( Έπαιξαν λιγότερο απ’ ότι συνήθως, γατί ο Brian δεν ήταν καλά στην υγεία του και τραγούδησε παρά τις συμβουλές του γιατρού να μην το κάνει)
Για το τέλος τα καλύτερα: Rosie,Let There Be Rock και encore με Highway To Hell
και οι θρυλικές κανονιές που μας έχουν στοιχειώσει τόσα χρόνια :For Those About To Rock…Fire…We Salute You!!!Πω ρε μαλάκα, τα θυμάμαι πάλι και συγκινούμαι. Έχω τραβήξει ταλαιπωρία,αυπνία, ταξίδια αυθημερόν εντός και εκτός Ελλάδος αλλά να πα να γαμηθεί όταν βλέπεις το Θεό να κατεβαίνει στη γή με τέτοια live!!!
Heavy Metal Ρe!!!

O Brian Johnson να σε στέλνει με τις τσιρίδες του, ο Bon Scott από εκεί ψηλά να χαμογελάει…
Kαι βέβαια Angus!!!Tι να πεί κανείς για τον Angus Young!! Μόνο που τον βλέπεις μ’ αυτή τη στολή να παίζει σαν να μην υπάρχει αύριο φτάνει!!!

Mπορώ να γράψω πολλά ακόμα αλλά ήδη το post παρα βγήκε μεγάλο!!

HAMMERSMITH WE SALUTE YOU!!!

Setlist

Hell Ain't A Bad Place To Be
 Back in Black
 Stiff Upper Lip
 Dirty Deeds Done Dirt Cheap
 Thunderstruck
 Rock N Roll Damnation
 Hard As A Rock
 The Jack
 Hell Bells
 If You Want Blood
 TNT
 You Shook Me All Night Long
 Whole Lotta Rosie
 Let There Be Rock
 ------------------
 Highway to Hell
 For Those About To Rock

ban στον από πάνω …

[-X[-X[-X

:ban::ban::ban::ban::ban:

Συμφωνώ!!! Πήγε σε ένα από τα σημαντικότερα live των τελευταίων ετών!!! Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξουν οι AC/DC σε τόσο μικρό χώρο. Άσε που από τότε κάναν 5 χρόνια να παίξουν…

Μπορείς να μου κάνεις ban στο Wembley, που θα είμαστε παρέα!!!:smiley:

και ban και μπαμ :D:D:D8)8)8)8)

(πρέπει να κλείσω εισιτήρια σε αεροπλάνο κάποια στιγμή :P:P)

Καλά στα τέτοια μας. :stuck_out_tongue:
Και εμείς έχουμε πάει παντου. :wink:
Λοιπόν ετοιμαζόμαστε για Μιλάνο σιγα σιγα.Θα φάει η μύγα σίδερο…
Α και την γαμοσειρά για εισητήριο εδώ. [-X

mrmaiden εχεις υποψιν σου κανα ξενοδοχειο εκει στο Datchforum?

Έχω κλείσει κοντά στο Milano Centrale, τον σταθμό τρένων.Είναι κοντά και στο κέντρο της πόλης και κοντά στο Datchforum( με τα δεδομένα του μετρό κοντά). Και βολεύει και στην αναχώρηση για Malpensa, γιατί από εκεί φεύγει το λεωφορείο.

Mπές στο booking.com να τσεκάρεις ξενοδοχεία για Μιλάνο

Νεες ημερομηνιες 5 και 7 Ιουνιου σε Μαδριτη και Βαρκελωνη…Τα εισητηρια βγαινουν στις 6/2 στις 8.00 τοπικη ωρα, δηλαδη ωρα Ελλαδος 10.00…Οσοι δεν εχετε προλαβει στα προηγουμενα να ειστε ετοιμοι…

Επισης ξεκινησε και η προπωληση για τη συναυλια της Μασσαλιας στις 9/6…Ακομα εχει εισητηρια…

Xτες ήταν η τελευταία συναυλία στην Αμερική. Τώρα έρχεται η περιοδεία στην Ευρώπη στη Νορβηγία στις 18 του μηνός!!! Οι μέρες πλησιάζουν!!!

βασικα οσο δεν ανακοινωνονται οι ανσερ ως σαπορτ στο δευτερο σκελος της ευρωπαικης τοσο πιο πολυ ελπιζω (αφου τους ανσερ ηδη τους εχω δει και θα τους δω κι αλλες δυο) να παρουν τους airbourne για σαπορτ στο δευτερο σκελος!!!

πλιζ γκαντ!!!

Kαλα,αν παρουν τους Airbourne support θα εχουμε θύματα…:!:

Καλά αν φέρουν τους Airbourne θα γίνει της ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!!

Συμφωνω αν ερθουν και οι airbourne που ειναι πολυ δυνατη μπαντα θα εχουμε μια υπεροχη rock βραδια.μακαρι.Με τα μπλουζακια τι εγινε ρε μαγκεσ.αλλεσ 42 εμειναν μεχρι την πραγα

Πρωτον οι Αirbourne οντως τα σπανε…Σας μιλαω απο προσωπικη εμπειρια (6/12 Μιλανο, δεν ξεχνω…)

Ομως το καλοκαιρι θα βρισκονται σε δουλεια για την ηχογραφηση του νεου τους δισκου οποτε και δεν θα περιοδευσουν…Ξερω οτι σας ξενερωνω αλλα για να μην ελπιζετε τσαμπα…

Αλλωστε δικαιουνται λιγη ξεκουραση…2 χρονια σερι στο δρομο ειναι…

να ποσταρουμε και το εισιτηριο …τι λετε?
οριστε! σημερα το πρωι το πηρα! :smiley:

Παιδιά καλησπέρα!
Χτύπησα και γω τι εισιτήριο την Τρίτη.Θέλω να ρωτήσω το εξής.Αν μάλιστα έχει βγάλει κάποιος ticket για να τους δει στι εξωτερικό θα με βοηθούσε πολύ.Ο αδερφός μου θέλει να τους δει σηι Βιέννη.Ο μόνος τρόπος είναι μέσω του fan club.An ανοίξω εγώ λογαριασμό και βγάλω δυο εισιτήρια μέσω fan club για Βιέννη και του τα στείλω,στο χώρο του live θα χρειαστούν κάποιο ID για τα μέλη τοθ fan club ή μπάινει κανονικά όπως ολοι οι υπόλοιποι;

Κοίτα, στην Βιέννη αν δεν κάνω λάθος έχει γίνει σολντ αουτ και του φαν κλαμπ.Σε περίπτωση όμως που δεν έχει γίνει,κατα 99% δεν θα χρειαστεί ταυτότητα ή τπτ τέτοιο.Στο Μιλάνο τουλάχιστον που έχω κλείσει εγώ,δεν έλεγε τπτ τέτοιο.

Έλα παίζουν και στο Βελιγράδι.Μα πόσο χρηματάκιδες είναι πια? :stuck_out_tongue:
Οι maiden 2 να πούμε.
Μένει και η Ρώμη τώρα…

Καλησπέρα σε όλους,

Aυτό είναι το πρώτο μου post στο forum, παρόλο που το παρακολουθώ για αρκετό καιρό. Απλώς θα ήθελα να postαρω κάτι που έβαλα και στην κατηγορία “Μικρές Αγγελίες” του forum. Ελπίζω ο Moderator να μήν μου την πεί :D:D:D

θα ήθελα να πληροφορίσω οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, ότι πουλάω το εισητήριο που είχα κλείσει για τους AC/DC στο Λονδίνο στο στάδιο Wembley. Πρόκειται για θέση στην κερκίδα. Το εισητήριο το αγόρασα στην τιμή των 85 Λιρών (ή αλλιώς 89 Ευρώ), συμπεριλαμβάνει και τα μεταφορικά και αυτή είναι και η τιμή πώλησης.

Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να επικοινωνίσει