AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Jim floyd μου δωσες ιδεα.Λοιπον εγω επειδη θα μαι λονδινο να τους δω στις 14 απριλιου αν υπαρχει κανενας που να του περισσευει εισητηριο για τις 16 απριλιου (που δε νομιζω να υπαρχει αλλα λεμε τωρα) το αγοραζω οσο οσο…
Σορι για το οφ τοπικ.

Thodori για να μην είμαστε off topic, να ποστάρουμε στο thread που έχω ανοίξει στις “Μικρές Αγγελίες”. Απλά όποτε θεωρήσεις πόσταρε για να συνεννοηθούμε

'Εκλεισα και γω ένα εισιτήριο για τον bro μου για Βιέννη 24 μαίου μέσω fan club.Λίγο ακριβά με τα μεταφορικά και τη συνδρομή…αλλά χαλάλι!

Ωραια, για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους. Γαμανε, σουπερ-ντουπερ, επιτελους θα τους δουμε, θεοι, ανυπερβλητοι, κτλ. κτλ. Τα καταλαβαινω και τα συμμεριζομαι ολα αυτα τα σχολια. Αλλα μονο σε μενα φαινεται προκλητικο το οτι πληρωνονται πανω απο 1,5 εκατ. ευρω για να παιζουν λιγοτερο απο 2 ωρες??:-k
Τωρα πολυ θα θεσετε το θεμα τις αντοχης. Ωραια. Ειναι ενα συγκροτημα που εχει την πολυτελεια να κανει μια συναυλια ανα 3 μερες, προγραμμα που πολλα αλλα συγκροτημα θα ζηλευαν. Εχουν ενα ματσο ειδικους μαζι τους (γιατρους, φυσιοθεραπευτες, γυμναστες, βιζιτουδες). ΔΕΝ περιοδεψαν σε εντονους ρυθμους τα τελευταια χρονια (ακριβως το αντιθετο). Ε με ολα αυτα, δεν μπορουν να παιξουν τουλαχιστον ενα μαμημενο διωρο?? Σε τελικη αναλυση ας κανουν διαλλειμα αν δεν την παλευουν με την καμμια.
Γιατι οπως και να το κανουμε 80 ευρω ειναι παρα πολλα για οποιονδηπωτε, ποσο μαλιστα για ενα σοου μιας ωρας και 45 λεπτων.

Το 80 ? ειναι σαν ενα ειδος πλαφον πια.Ειτε τους εβλεπες 45 λεπτα ειτε 3 ωρες ειτε εβλεπες και αλλα 5 συγκροτηματα απο κατω και παλι τοσα θα πληρωνες. Ειναι παγια αρχη των διοργανωτων να μην σκεφτονται ποσο θα χρεωσουν το εισητηριο :p. Σου λεει τι, να ξοδεψω φαια ουσια να σκεφτω αν οντως πρεπει να χρεωσω τοσο, αν αξιζει να χρεωσω τοσο.Οχι βεβαια 80 ? και καθαρισαμε!

Άλλο οι αρένες, άλλο τα στάδια. Πολλά συγκροτήματα παίζουν λιγότερο στις αρένες από ότι στα στάδια. Το πόσο θα κτατάει η συναυλία θα το μάθουμε όταν αρχίσουν να παίζουν σε στάδια.

Προσφορά και ζήτηση. Όπως σε όλα. H αλήθεια είναι ότι και αρκετά πιο ακριβά να ήταν τα εισητήρια πάλι οι συναυλίες τους θα ήταν sold out. Το λάθος που κάνει o φίλος ο METAL_LAWS είναι ότι συνδέει τη διάρκεια μιας συναυλίας με την τιμή του εισητηρίου. Δεν ξέρουμε στο κάτω κάτω αν αντέχουν να παίξουν παραπάνω. Αυτά είναι εικασίες. Είμαι σίγουρος ότι δεν βαριούνται να πουν 2-3 κομμάτια ακόμη. Το κάνανε άλλωστε στις προηγούμενες περιοδείες τους και μάλιστα κάναν και περιοδεία σε μικρά club με πολύ μικρό εισητήριο. Δεν ήταν αναγκασμένοι να το κάνουν αυτό. Μη ανακαλύπτετε λόγους να γκρινιάξετε. Ζήστε την εμπειρία της απόλυτης rock n roll συναυλίας. Τα λόγια είναι περιττά. (Είμαι ο πρώτος που θα ήθελα να παίζουν περισσότερο :wink: )

Πλέον μπαίνω και εγώ στο γκρουπ των χρηστών που θα τους δούνε ΚΑΙ στο εξωτερικό. Εισιτήριο για Ζυρίχη ευρέθη!!! :yahoo:

Κοίτα, δεν παίρνουν ακριβώς 1,5 μύριο μόνοι τους. Σκέψου πόσο κοστίζει όλη η παραγωγή, πόσοι δουλεύουν για αυτή, μεταφορές, φαγητά κτλ κτλ…
Όχι ότι θα παίρνουν λίγα βέβαια, αλλά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των χρημάτων αυτών, απλώς καλύπτει τα τεράστια έξοδα.

Άντε είσαι ο μόνος για Ζυρίχη μέχρι στιγμής

AC/DC Rocking European Tour 2009

Stockholm SE The Globe

ghost_of_freedom

Paris FR Bercy

BrianMay

Dusseldorf DE ISS Dome

crabsody

Oberhausen DE KoPi Arena

heatseeker, crabsody

Dortmund DE Westfallenhalle

heatseeker

Prague CZ O2 Arena

rockmanspiros66

Milan IT Datch Forum

xxxloko, rasputin, Davidian, twisted_sister8, geokrules, Dragonfly_X,
maiden1979, karja_kurunen, mrmaiden

Frankfurt DE Festhalle

non_serviam

Munich DE Olympiahalle

cozy, tsipouras

Zurich CH Hallenstadion

karvou

Barcelona ES Sant Jordi

fotis

London GB O2 Arena

diracas, METAL_LAWS, nionios, big_dude, thodoris

Birmingham GB NEC

ks9

Paris FR Stade de France

xxxloko

Amsterdam NL Amsterdam Arena

Turin, stavros1974gr, diracas

London GB Wembley Stadium
guardian_of_the_blind, hokam, mrmaiden

Όταν οι Bon Jovi και οι U2 σταμτατήσουν να πέρνουν μύρια γιά το (τιποτένιο μπροστά στους AC/DC) show τους, τότε θα σταματήσουν και οι AC/DC.
Τώρα εσύ για το 1 τέταρτο διαφορά σκας;
Και ποιός σου είπε ότι το καλοκαίρι δεν θα παίξουν 2ώρο;E;E; :wink:
Έλα μετά την συναυλία και πες αν άξιζαν τα 80Ευρώ.Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με facts.
(Αν δενπαίξουν 2ωρο και 3πλο encore με Squealer,Given the dog a bone και Night prowler τους Γάμ%^α! :lightsabre::lightsabre: :stuck_out_tongue: )

Οι Jovi παίζουν 2+ ώρες όμως έτσι;:wink:

σουτ εσυυυυ!!!

δεν εχεις δικαιωμα να μιλας…!!!

να πας να παρεις πρωτα εισιτηριο και μετα τα λεμε…

Τρέχοντας:P

Eπ ξεχασατε εμενα…με κοτσαρα μοναχος μου…:stuck_out_tongue:

Θα’ναι κ ο αδερφός μου στη Βιέννη.Isis και συ μέσω fan club έκλεισες;

Kατ’αρχας πραγματικα δεν ψαχνω λογο για να γκρινιαξω αλλα να μην πω και τον πονο μου?? Θα τελειωσει η συναυλια και δεν θα το 'χω παρει χαμπαρι (βεβαια θα μου πει αυτο θα μπορουσε να ειχε γινει και αν παιζαν 2μιση ωρες). Φυσικα και εχει να κανει με τον κανονα προσφορας και ζητησης. Δηλαδη αν μπορουν να παρουσιασουν το ιδιο σοου και να παρουν 1,5 εκατ. αντι για 1 γιατι να μην το κανουν?? Και οχι δεν προσπαθω να συνδεσω αμεσα την τιμη με την διαρκεια της συναυλιας γιατι πανω απ’ολα θα παω για την ποιοτητα της, οχι για την διαρκεια της.:wink:

Ε ναι ρε κοζυ, δεν παιρνουν 1,5 μονοι τους, παιρνουν 1! Παλι εκει ερχομαστε!

Οι Bon Jovi μια φορα παιζουν 2μιση ωρες με διαφορετικο σετ λιστ καθε βραδια. Και φυσικα δεν κολλαω στο ενα τεταρτο. Το ζητημα ειναι τυπικο. Μπορει να περασω πολυ καλυτερα απο οτι περασα στους Bon Jovi περυσι αλλα το θεμα ειναι να δειχνουν λιγο περισσοτερο σεβασμο στον πελατη. Τωρα αν θα το κανουν αυτο με διαφοροποιησεις στο σετ λιστ ή με λιγο μεγαλυτερη διαρκεια αυτο ειναι δικο τους θεμα. Το θεμα ειναι οτι απο πλευρας stage show των Jovi ειναι σιγουρα τουλαχιστον το ιδιο ακριβο οποτε μαλλον λες τιποτενιο και αυτο των AC/DC.
Και φυσικα και πιστευω οτι θα αξιζουν τα 80 ευρω, αλλιως δεν θα πηγαινα να παρω εισητηριο. :wink:

Μην αρχισετε τωρα τα δικα σας γιατι αυτες ειναι συμπεριφορες 15 χρονου που θα δει για πρωτη φορα το αγαπημενο του συγκροτημα. Ειπαμε τρελα και αγαπη αλλα να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους. Εχω δει σε τελικη αναλυση σχεδον ολα τα τεραστια συγκροτηματα για να μπορω να εχω μια σφαιρικη αποψη αλλα και μετρο συγκρισης. Εξαλλου ο πιο αυστηρος κριτης του αγαπημενου μου συγκροτηματος ειμαι εγω ο ιδιος γιατι απο τους καλυτερους απαιτω τα καλυτερα.

Ας πάρουν όσα γουστάρουν, μαγκιά τους. Ισχύει για όλες τις μπάντες.

Ενα repeat.

Α τότε και οι Saxon που τα σπάνε 3ώρες θα έπρεπε να πέρνουν 2μύρια;
Έλα άλλο AC/DC άλλο Bon Jovi. Τι ίδιο show;Μα τι λες τώρα;! [-X
Τεσπά τελεύταια φορά που παίζαν σε στάδια ήταν 2ώρα.Εγώ προτιμώ με 1000 να παίξουν 1:30 ώρα και να βγάλουν όλα τα νέα τραγούδια από το setlist - εκτός RnR train και να πούνε 2-3 κουλά (What’s next to the moon,Big balls και ξερωγω Meanstreak).Έλα 80 ευρώ και AC/DC στην Έλλαδα στο ΟΑΚΑ.Μια χαρά είναι.Αν δεν έρχονταν δλδ τι θα λέγαμε τώρα;Θα σου πω…Ας έρθουν για 1 ώρα και δίνω 100Ευρώ. Αυτό θα λέγαμε και τώρα τρωγόμαστε.
Το 1.5 είναι πλαφόν για όλα τα show τους.Εσύ θες έκπτωση δλδ;Πάλι 80 θα το είχε η didi και θα γλύτωνε 500000.Άσε να τους πονέσει λίγο :lol: