AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Εγω με 100 ευρω και 1 ωρα δεν θα πηγαινα να δω ουτε την δευτερα παρουσια. :slight_smile:

Εσύ :slight_smile:
Νύχτα γιατί είμαι και από Ksiding.

Kαι να βγουν και να μην παιξουν τπτ μας αρκεί…:lol: (σχημα λογου…)

Metal Laws βρήκα ένα καλό ρε.
Λεπόν.100 Ευρώ για AC/DC 1ώρα,αλλά…Έρχονται Gagarin με συγκεκριμένο αριθμό εισητηρίων, για να μη γίνουμε σαρδέλες και φέρνουν μαζί και 2 κανονάκια και την καμπάνα που θα μας κάψουν τα αυτιά μας.Πατάς ή όχι;
Εγώ όχι πάταγα, τούμπες έκανα!

E κατσε…τωρα αλλαζουν οι συνθηκες… :stuck_out_tongue: :smiley:

Παιδια συγνωμη που αλλαζω συζητησει αλλα σιγα σιγα ερχοννται οι συναυλιεσ στην ΕUROPE TOUR και ακομη περιμενω κανα Τ -SHIRT που λεγαμε .Θα γινοταν καλη φαση να συναντιομασταν κανα 3ωρω πριν την συναυλια και να τα πιναμε ολοι εμεισ που ειχαμε την δυνατοτητα να τουσ δουμε εξω κανα drink .Στην Πραγα θα γινει ο χαμοσ αλλα στην Αθηνα θα γινει τισ πουτ… εστω με 55000

Όλα καλά αυτά αλλά Μιλάνο στην πρώτη συναυλία δεν θα είναι κανείς.Οπότε εγώ είμαι εκτός :frowning:

E κατσε…τωρα αλλαζουν οι συνθηκες…

Εεεετσι.:smiley:

Λοιπον παιδια ειναι μαλα… συζηταμε για τιμεσ οπιοιοσ θελει να παει Θα παει. ειναι ακριβα τα εισητηρια στην Ελλαδα σιγουρα .αλλα ac/dc 1 φορα τουσ βλεπεισ.θα ειναι μαλακια αν δεν κανουμε SOLD OUT

Τα εισιτήρια στην Ελλάδα είναι ακριβώς στον μέσο όρο της περιοδείας τους(σε ανοιχτά γήπεδα).Το οτι δεν τα έχει κάποιος να τα δώσει ή του φαίνονται πολλά δεν σημαίνει πως είναι κιόλας.

Ρε ένας Έλλην πουλά 300Ευρώ 1 εισητήριο για Μιλάνο.Οκ για βγες έξω ρε καραγκιο.Το ξέρω ότι το βλέπεις το μήνυμα.Ακούς ρε;300 ευρώ δεν θες,ε;Να…Πάρε τα @@ μου. :lightsabre:
Μαλά%α Έλληνα. Μα τι παναγία θα μπω αν το ξαναπουλάει και θα του το αγοράσω μουσαντε τελευταίες μέρες να μη προλάβει μετά να το πουλήσει ούτε 5 ευρώ.Γα%ω τη Madonna σου χάμο.Ρε ξεφτ&λα.AC/DC είναι ρε τελιωμένε.Βγες ρε αν τολμάς να σε βιάσω.ΒΓΕΣ!

Ειχαμε και εδω στο φορουμ κατι ξεφτιλισμενους που φιλουσαν κατουρημενες ποδιες για να σιγουρευτουν οτι θα μπορεσουν να παρουν εισητηρια για τις συναυλιες τους τον Απριλη στην Αγγλια και αφου βρηκανε το παιζανε μαυραγοριτες. Εννοειται οτι δεν ξαναεγραψαν στο φορουμ!
“Σας παρακαλω ρε παιδια, πες μου ρε φιλε, τι να κανω για να βρω εισητηρια??!! Ειναι μεγαλη αναγκη!!”
Αει στο διαολο.

Αλλα τι περιμενεις οταν ο μεγαλυτερος μαυραγοριτης του κοσμου ειναι το ιδιο το ticketmaster???

Εγώ μια φορά το πουλάω για το Wembley όσο ακριβώς το αγόρασα :):D:):D:):smiley:

Και πολυ καλα κανεις. :wink:

Λαιλαπα εχουν γινει ιδιως στο εξωτερικο οι μαυραγοριτες.

Την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτήριων για την συναυλία των AC/DC στις 28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

90 Ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα
70 Ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.
60 Ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κε ρκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.
80 Ευρώ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.

Σημεία Προπώλησης:

Ticket House:
Αθήνα ? Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00

Online Sales: www.ticketpro.gr

Εισαι παλαιοημερολογιτισσα?:stuck_out_tongue:

Ναταλία προσκυνώ, γιατί έγραψες στο τέτοιο σου όλα τα μηνύματα του topic και πόσταρες ότι γούσταρες.
Μπράβο κοπελάρα μου. :stuck_out_tongue:

Υ.Γ. Μαυραγορίτες κακά σκυλιά

A. Και άλλο να το βάλεις σε αρχική τιμή 60 Ευρώ και να στο χτυπήσουν και να πάει 500.Εκεί ΟΚ, ο άλλος είναι τρελός.Αλλά να το βάλεις αρχική 300, ε είσαι αδελφή.

Σορρυ και κάτι άλλο.Τύπε σίγουρα μπαίνεις εδώ μέσα γιατί είδα τι αγοράζεις και είναι όλο rock και metal.Πήρες και το Chinese Democracy (κορόϊδο). Τεσπά είσαι κότα με πέταλα και σε έκανα και report στο ebay φυσικά.

Eπιφυλαξεις για την κατασταση της φωνης του brian εχω μονο,ειδα σε καποια βιντεακια οτι δυσκολευται σε καποια κομματια να βγαλει φωνη.:-s

Σας τα λεγα 'γω.

Τζαμπα λεφτα δωσατε.

Ουφ παλι καλα που δε μ’ αφηνει τελικα ο πατερας μου.

[-X [-X [-X [-X

Λολ.#-o