AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Εγω παντως που εχω κατεβασει τη συναυλια που κανανε τον δεκεμβριο στο madison square garden κομπλε ακουγεται ο μαστορας!Ενταξει δεν ειναι και οπως ηταν το 80 αλλα μια χαρα βασταει!

Κοίτα να δεις οι Γερμανοι…Παρασκευή βράδυ έκλεισα εισιτήρια για Βιέννη…Σήμερα τα χω στα χέρια μου!!!

αυτα ειναι…εγω ακομη περιμενω…τους εχω στειλει και 2 mail και με συνδεσαν με καιρο…

Τουλάχιστον τον είπε η Πετρούλα??? :D:p

Η Βιέννη είναι στην Αυστρία. Πρόσεχε όταν θα κλείνεις τα αεροπορικά!:stuck_out_tongue:

Το fan club club όταν μου έδωσε κωδικό μετά την εγγραφή με παρέπεμψε στο ticketmaster.de.Απο κει τα έκλεισα τα εισιτήρια.

λόγω που χάνω τους ac/dc αθήνα λέω να τους δώ έξω και έχω βρει εισητήρια από το worldticketshop.com
τι λέει ρε παιδιά αυτό το site είναι αξιόπιστα τα εισητήρια ή θα σκάσω 220ε τζάμπα…?

220?για ένα εισιτήριο;πολλά ρε φίλε!με fan club βγάζεις δυο στην ίδια τιμή!

Δεν χρειάζεται να τα σκάσεις εκεί. Πουλάω εγώ το εισητήριο για Wembley Stadium στις 26/6 όσο το αγόρασα. Δηλαδή 90 Euro. Και πίστεψε με αξίζει να πας εκεί παρά οπουδήποτε αλλού. Εγώ δεν πάω γιατί μου προέκυψαν δυσκολίες (Οικονομική κρίση :D:D). Απλά μπορούμε να συνεννοηθούμε. Από το Ticketmaster το αγόρασα φυσικά.

φίλε ευχαριστώ αλλά μπαίνω φαντάρος μάιο και γιαυτό δεν μπορώ τις άλλες ημερομηνίες…δεν είχα χρήματα και πριν…έκατσε συγκυρία…

2 μηνες μενουν πλεον για μενα!:yahoo::yahoo::yahoo:

27 και σημερα για Μιλανο…

22 και σημερα…

Ειστε αλητες ρε!Ειπα να γραψω εγω σημερα γιατι ειμαι 2 μηνες ακριβως πριν τους δω και πεταγεστε εσεις κ μου λετε οτι θα περιμενετε το ενα τριτο απο μενα…

Αν σε παρηγορει εκανα λαθος απο την τρελα μου…

35 και σημερα… :stuck_out_tongue:

Αντε εσενα σε συγχωρω με τον χιτσικερ ομως θα χουμε ασχημα ξεμπερδεματα!

Χα χα 20 και σήμερα!!!

Rasp κατι πρεπει να γινει με τους γερμανους ε!

Ασε μην μου τα θυμιζεις αυτα…Για τις συναυλιες που λενε οι παραπανω κυνηγουσα και εγω στην αρχη αλλα πηρα τα @@ μου…

Μιλανακι και παλι Μιλανακι…

Α και εσεις οι Γερμανοι…Δεν θελω κουβεντα εκτος σποιλερ στην επιστροφη σας…

Κοντευω να ξεχασω και το σετλιστ και τα σκηνικα…Εχω καιρο να δω…Οποτε τσιμουδια…

Για σιγουρια προσεχε το σχεδιαγραμμα με τα μελη του φορουμ που θα πανε σε διαφορα μερη να δουνε τους θεους και την επομενη μερα καθε φορα στελνε πμ στο freedom να τσεκαρει. :stuck_out_tongue: :lol: