AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

ναι…

Ε,όχι και Riff Raff, μην το γαμ%σουμε τελίως. :lol:
Τεσπά ο γερο loko τα είχε πει πέρι του setlist.
Στα στάδια τα σπουδαία. :wink:

Για δειτε εδω…

The Norwegian media is reporting that tonight’s (February 18) AC/DC concert at the Telenor Arena at Fornebu, just outside Oslo, started and ended in chaos. Before the show, people ran along the E18 (European route which runs from Craigavon in the United Kingdom to Saint Petersburg in Russia, passing through Norway, Sweden, and Finland) and formed a long queue, which started in Bygdøy and ended at the concert arena. The show reportedly ended with bottles being thrown at police and some of the 23,000-strong crowd tearing down a fence on Snarøyveien, allowing them to walk down the congested road. There were also reports of several fights after the concert. Police vehicles at the site were the bottle-throwers’ primary targets.

Χτεσινα γεγονοτα…

Ετσι ρεεεε ο κοσμος διψαει για την μεγαλυτερη μπαντα στον πλανητη…Ας ερθουν να μου πουν μετα οι φλωρομπαντες οτι δεν γαμανε…

AC DC PEEEEEEEEEEEEEE…!!!

Δηλαδή τα Επικροτείς; 8O
Θες να πας έξω όπου πας και να σου πετάνε μπουκάλια και να γίνεται χάος;
Είπαμε, το ξύλο ΜΕΣΑ στην αρένα.Μετά σπιτάκι.

Οχι δεν τα επικροτω και σιγουρα δεν θα μου αρεσε να μου συμβουν αλλα με πιανει θετικη ανατριχιλα οταν βλεπω κατι τετοια…

Δεν τα επικροτεις αλλά σε πιάνει θετική ανατριχίλα;
Δεν σε κατάλαβα αλλά anyway…

Ειναι μερικα πραγματα που γουσταρεις να τα ακους να συμβαινουν γιατι δειχνουν κατι που σε πορωνει αλλα δεν θα ηθελες να συμβουν σε σενα οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι πιθανον να σε καθυστερησουν απο κατι που θελεις πιο πολυ…

Ε κατι τετοιο ειναι και αυτο και αν μου συμβει θα με καθυστερησει ή θα με ενοχλησει να δω τους θεους…

Εγώ θα γούσταρα πολύ κάποιο μαλακισμένο να μου πέταγε μπουκάλι μέσα στην συναυλία.Θα πέρναγε πολύ όμορφα.Από το να κατστρέφει τα πάντα έξω και να ενοχλεί τους άλλους που δεν έχουν καμία όρεξη να γίνουν commando για να πάνε σε μία συναυλία Rock n Roll.

Ενταξει προφανως δεν καταλαβαινεις πως το εννοω οποτε αστο…

Για την ακριβεια στη συγκεκριμενη συναυλια δεν παω για ξυλο…Αν ειναι να χτυπηθω θα χτυπηθω μονος μου και οχι με αλλους και σε καποια σημεια θελω και να βλεπω…Οι κυκλοι και οι λοιπες χορογραφιες δεν ειναι του γουστου μου…

Σε ποιά από όλες τις συναυλίες :wink:
Εγώ Milan-Paris για να χτυπηθω μονος μου και να δω και ΟΑΚΑ για ξύλο κοπάνημα και γενικά ασχήμιες. :smiley:
Άντε ένα μηνας ακριβώς!!

Δεν μπορουμε απο καπου να πληροφορηθουμε ποσα εισητηρια εχουν πουληθει μεχρι τωρα ,εστω και στο περιπου? Παντως εγω το κοβω μιας και ως ελληνες ειμαστε της τελευταιας στιγμης να γινει τις τελευταιες μερες παλι κανενας χαμος και να ψαχνουν εισητηρια.

Thunderstruuuuuuuuuuck! Aν και μεχρι το μαιο εχουμε ακομα ας κανουμε απο τωρα προθερμανση…:stuck_out_tongue:

Κάπου 40000 πρέπει να είναι.

Λοιπόν κάτι πολύ συμαντικό για τη ζωή που ξέραμε ως τώρα στη γη και δεν το έθιξε κανείς.
Ο Angulas όταν δίχνει το σώβρακο ΔΕΝ έχει τη σημαία της κάθε χώρας.
Ελπίζω να αλλάξει αυτό στα stadium γιατί μια φορά θα έρθει, αν δεν έχει στον κόλο του την Ελληνική σημαία, ε τι διάολο;
Αν δεν το κάνει στα στάδια προτείνω να βάλουμε όλοι σώβρακα με ελληνική σημαία και όταν έρθει η ώρα να τα κατεβάσουμε για να μάθει :stuck_out_tongue:
Οι κοπέλες ας έχουν ότι νανε, αρκεί να τα κατεβάσουν και αυτές μμμμμ 8O:lol:
Η μάλλον να έρθουν χωρίς εσώρουχα και όταν έρθει η ώρα να γίνουν όργια με μουσική AC/DC.Άλλωστε για τι τραγουδάνε τόσα χρόνια; She’s got the jack,ε;E τώρα θα δεις! :stuck_out_tongue:
Α και απ’όσο είδα στο oslo,οι οπαδοί, έχουν λίγο πιο πολυ ενέργεια απ’ότι στην Αμερική.Μωρέ καλά λέω εγώ θα έρθουν εδώ και θα τα παίξουν.Ελληνάρες.Θα περάσουν καπνογόνα, θα πετάνε μπουκάλια που ένα θα με πετύχει και θα κάνω ομορφιές στον κάτοχο, θα γίνουν Pits, crowd surfing, σαπίλες…Τεσπά εκεί μπροστά ότι μπορούμε θα κάνουν για να δουν οι τύποι τι είναι η Ελληνική σύψη που τόσα χρόνα έχουν περάσει και δεν την έχουν δει.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΟ%ΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! 8O

Στο for those το κόβω να γίνετε άνετα …
και θα είναι και μεγάααααααλο … 8)8)8)8)

(εντομεταξύ παίζει λόγω ευρωεκλογών να αρχίσουν ποιο νωρίς οι πανελλήνιες … και καθόμαστε με τον bro και μετράμε πιθανές μέρες μπας και έρθει και αυτός στην συναυλία …:papas::papas::papas::papas:)

Π**Τ@#Α ΟΛΑ??? Πρεπει μολις μπουν οι ac/dc στην σκηνη να γινει σεισμος 10 ριχτερ απο τον κοσμο.8)

ωπα ωπα κατσε για καντο λιανα αυτο

ημερομηνιες και λοιπα θελω

Τι ημερομηνίες ρε;Έχουμε κα%λώσει όλοι εδώ πέρα απο τώρα λέμε!!Μόλις βγουν κοπάνημα και ξύλο!Θα γίνει χαμός.Προσωπικά μόλις μπει το shoot to thrill ανοίγω pitακι μόνος μου με την μία!
Τι, Ελλάδα δεν θέλατε να έρθετε;Τώρα θα τα πούμε. :slight_smile:

Μεχρι ποτε λετε να εχει εισητηρια? Θα ηθελα σαν τρελος να κατεβω οακα για την συναυλια αλλα δεν μπορω να ξερω απο τωρα αν θα μπορω εκεινη την ημερομηνια το μαιο.

man τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα …
απλά την 1η βδομάδα του Ιουλίου είναι οι ευρωεκλογές
οπότε υπάρχει μια περίπτωση να αρχίσουν ποιο νωρίς οι πανελλήνιες
αν αρχίσουν μέχρι και 16 και δίνεις 6 μαθήματα τότε gratzz θα δεις ac/dc

ξαναλέω όλα αυτά είναι φήμες / ελπίδες …

Eiμαι β’ λυκειου…

Αν τα πραγματα πανε οπως ειναι τωρα η γ’ τη μερα της συναυλιας και εγω κι η υπολοιπη β’ την επομενη θα δινουμε το 5ο μαθημα.

Τωρα για ξαναριξε μια ξηγα πιο συγκεκριμενα, μην παρω και τζαμπα ελπιδες.