AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

δωστε του ελπιδες γιατι μας εχει τρελανει!!!:smiley:

Έλα ποιος στη χάρη σας!
Βάλανε και το αχμ αχμαχμ.Τεσπα αν και θα το δούνε όλοι βάζω σε κολοspoiler το setlist
Ain’t a shaaaaame to be :lol:

[SPOILER] * Rock N Roll Train
* Hell Ain’t A Bad Place To Be
* Back In Black
* Big Jack
* Dirty Deeds Done Dirt Cheap
* Shot Down In Flames
* Thunderstruck
* Black Ice
* The Jack
* Hells Bells
* Shoot To Thrill
* War Machine
* Anything Goes
* You Shook Me All Night Long
* T.N.T.
* Whole Lotta Rosie
* Let There Be Rock

* Highway To Hell
* For Those About To Rock (We Salute You)

[/SPOILER]

Ευρώπη μο^νακια Αμερικάνοι.Έλα και από Powerage ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

P.S. Τώρα το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσουν να παίζουν όλα τα τραγούδια από το νέο αλμπουμ, εκτός από το τραινάκι και να βάλουν στην θέση τους COD,Nick of time,Down payment blues και κανα Squealer. Να πεθάνουμε δηλαδή ησύχοι :stuck_out_tongue:

Kαι για να δωσω ελπιδες στον Αρη λεω οτι:

Αν οι ευρωεκλογες γινουν την Κυριακη μετα τη συναυλια συνηθως την Παρασκευη ειναι κλειστα τα σχολεια κι αυτο μπορει να ισχυσει και για τις εξετασεις.

Παιζει,βεβαια,να λεω και μαλακιες…δεν ηξερα καν οτι θα γινουν ευροκλογες.

Γινεται να παιξουν απο το καινουριο μονο dream,train,black ice;;:wink:

Ρε πο^στη μου το Anything Goes είναι καθαρά κλεμμένο από Get it hot. Αφού στην κιθάρα τα ίδια ακόρντα πιάνω και το παίζω.Δεν το βγάζουν να μη μας χαλά τη βραδιά;
Πάλι το κοινό ασθενές.Όσο κατεβαίνουν τόσο θα αρχίζει το κοπάνημα.Μέχρι να πιάσουν πάτο (Ελλάς) που θα γίνει κακό κακό πράγμα. :slight_smile:

Ρε xxx γιατι τοσο κακια με το black ice?Γαμω τα σιντακια ειναι κι εγω να σου πω γουσταρω που θα παιξουν απο αυτο.Ειδικα rnr train,black ice, big jack kai war machine κωβουν κωλους!

ps shot down in flames???:bounce::bounce::bounce:

Προτιμούσες αυτό που παίξαν σήμερα ή ένα ακόμα από black ice;A;
Καμία κακία με το cd.Τίμιο αλλά όχι 4 τραγούδια από αυτό.

Τι θα γίνει θα βάλει κανένα μαλακισμένο Σουδάκι το Flames ή θα περιμένο όλο το βράδυ.Έχω να ξυπνήσω και το πρωϊ να βγάλω την άλλη για φαϊ :?

Λοιπον ε εισαι πονηρος εσυ!:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Εγω δεν σου πα να προσθεσουν κι αλλα απο black ice.Εγω θελω αυτα τα 5 που παιζουν να τα κρατησουν(μονο να αλλαξουν το anything goes με Stormy May Day η Spoilin’ for a Fight η Rock ‘n’ Roll Dream).Ετσι κι αλλιως περιοδευουν για προωθηση του αλμπουμ αυτου.Απο κει και περα ας προσθεσουν οσα περισσοτερα γινεται απο παλια, οπως προχθες που δεν αφαιρεσαν κανενα τραγουδι για να βαλουν το shot down in flames.

Ε αφου κανουν ολοκληρη γυρα τον κοσμο μετα ας μην παιζουν και κανενα απο το black ice αν δε γουσταρουν![/SPOILER]

Αλεπού σκέτη είμαι :stuck_out_tongue:
Καλά ας μην το ξαναπιάσουμε το θέμα του setlist. Εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν τα βγάζαν όλα πάντως.Τεσπά επειδή δεν θα γίνει ας ελπίσουμε στα στάδια να βγάλουν τουλάχιστον το anything goes και να βάλουν κανένα παλιό.

Oταν μιλατε για σετλιστς καλο ειναι να βαζετε σποιλερς.

Στη γενικη κουβεντα τωρα στα πλαισια προωθησης του αλμπουμ πιστευω πως η πενταδα

Rock N’ Roll Train, War Machine, Stormy May Day, Rock N’ Roll Dream, Black Ice

θα ηταν ιδανικη και στα ιδια επιπεδα (επιεικως βεβαια) με τα υπολοιπα.

[SPOILER]Για μενα τα Big Jack, Anything Goes οντως ειναι κομματια που υστερουν σε σχεση με τα υπολοιπα.Αν στη θεση τους εμπαινε καποιο απο τα αλλα θα ηταν ολα καλα.

SHOT DOWN IN FLAMES!!!:metal: :metal: :metal:

Aμα ακουγα και ενα εκ των Hard As A Rock, High Voltage, Are You Ready ή RnR Ain’t Noise Pollution δε νομιζα να 'βγαινα ζωντανος απο κει μεσα …αν πηγαινα :lol: [/SPOILER]

Oσο γι’ αυτο με τις ευρωεκλογες ξερει κανας πολιτικοποιημενος κετς του φορουμ ποτε θα ξερουμε σιγουρα για να καταστρωσω σχεδια πειθους-εκβιασμου;;;

Iron aris εχεις δικιο για το σετλιστ.Εγω τα διορθωσα τα ποστς μου…

[SPOILER]

Αντε ετσι το δεχομαι:p
Ουτε μενα το Anything goes μου πολυαρεσει![/SPOILER]

Αν και έβαλα spoiler παρακαλώ να μου πει ένας ότι δεν θέλει να ξέρει το setlist για να βάζω spoiler.
Αφου και τα τελευταία τοίχοι έπεσαν(crab,raspu) και πια βλέπουν τα setlist ποιός ο λόγος για spoiler;
Thodori στα στάδια πρέπει να κόψουν ένα από το νέο αλμπουμ.Τι διαόλο.
Αρη παιδί μου θα χάσεις AC/DC; :stuck_out_tongue:
Καλά πλάκα κάνω μην παίζω με τον πόνο σου.
Πόσες είναι…28 και σήμερα;Milano! :p:lol:

Ωχ ξεχάστηκα και έχω λιώσει με Crusadeeeer Crusaaadeeerrr! Κάτσε να δω για χχχχ στο youtube (βαριέμαι να βάζω spoiler) και πάω για ύπνο δεν μπορώ άλλο…

[SIZE=“5”]SHOT DOWN IN FLAMES ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣΣΣΣΣΣ!!![/SIZE]

Ημερομηνία εκλογών

Στις 7 Ιουνίου 2009, ημέρα Κυριακή στη χώρα μας, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 07:00 και θα λήξει στις 19:00. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

Από το site του ypes
http://www.ypes.gr/ekloges/content/gr/europ_fr.htm

To σημαντικό για το setlist είναι ότι πρόσθεσαν και δεν αντικατέστησαν κομμάτια :band:

Σίγουρα οι Αμερικάνοι φίλοι μας τα έχουν πάρει στο κρανίο :smiley:

καλα να παθουν!!:D:D:D!

Ποιες ειναι προσθηκες για την Ευρωπαϊκη περιοδεια??

Shoot down in flames και ποιο αλλο??

Έλα ρε θες κι άλλο; Σούπερ έκπληξη ήταν κι αυτό :band:

Kαι τι σχεση μπορει να εχει με τις 28/5;;; :-k

Εννοεις μηπως παει την προηγουμενη Κυριακη (31/5) και δεν ανοιξουν τα σχολεια στις 29/5 (παρασκευη) και 30/5 (σαββατο);;

Γιατι να γινει κατι τετοιο;;; :-s

Οσο για τη συναυλια, αν ο πατερας μου ενιωθε λιγο απο ροκ οπως καθε 45-50αρης που σεβεται τον εαυτο μου δε θα 'χα προβλημα.

Διαβαζα τεταρτη και λιγο πεμπτη και με πηγαινοεφερνε αυθημερον απο πατρα.

Κι ας μην εχω τοσο καλη θεση στην αρενα.

Μονο και μονο να ακουσω την καμπανα μου αρκει.

Νταξ, πιστευω χρονο εχω ακομα γιατι τα εισητηρια δεν πιστευω να εξαντληθουν συντομα.

Ενω ακομα και μια λογικη μαυρη αγορα δε με πειραζει.

Τα λεφτα τα 'χω μαζεψει.

ps:μη με λετε ΑΡΗ ρε …Γιωργο με λενε :stuck_out_tongue:
συμφωνα με τις 10 εντολες ειναι αμαρτια να αναφερουμε το ονομα του Θεου χωρις λογο :smiley:

Εγώ δεν θέλω να ξέρωωωωωωω!Αντιστέκομαι με νύχια και με δόντια, αλλά πιστεύω θα αντέξω!!Τουλάχιστον μέχρι το Μιλάνο δεν μείνανε και πολλές μέρες!!!
Υ.Γ γίνεται να βάλουμε στα spoiler κωδικό?Και να ανοίγουν μόνο με αυτόν! :p:p