Για σένα που είσαι Β λυκείου μάλλον τπτ αλλά για όσους δίνουν πανελλαδικές μπορεί να γίνει κάτι …
Δηλαδή δεν έχεις ιδέα;;; Σωστός!!! Ε αφού άντεξες μέχρι σήμερα είσαι οκ. Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες
Έλα ρε Twisted που δεν ξέρεις,έλα τώρα :roll:
Ok spoiler για το παιδί.
Γαμ% τα spoiler και τα διπλά διαφορικά και ότι άλλο. [-X
Παιδιά όποιος βρε videακι με το τελευταίο τραγούδι που πρόσθεσαν ας το βάλει το Link εδώ.
Τι διαφορα υπαρχει ρε τυφλε;; :-s
Σιγα σιγα την κανουμε ρε παιδια στισ 14 πεταμε τελικα 7 ατομα στισ 17 μαρτιου τρελενομασται και η συνεχεια υπαρχει 28 ΑΤΗENS
Φωτο και ριβιου απο τις 2 πρωτες συναυλιες επι ευρωπαικου εδαφους.
Θεος ο τυπας στην 1η φωτογραφια.Ετσι με Βλεπω να κανω κι εγω στις 16 απριλιου!
Παιδες, υπαρχει καποιος που να ειναι προθυμος να ανταλλαξει εισητηριο/α για τις 14/4 στο O2 του Λονδινου με 16/4??
Οχι ρε, καθε προσθηκη ειναι πολυ ευπροσδεκτη απλα νομιζα οτι ειχαμε περισσοτερες απο μια προσθηκες. 
Στα στάδια…
Που είσαι ρε ghost_of_freedom ???
Εδώ είμαι…ναι τους είδα χθες το βράδυ…ναι έχω πολλά να γράψω…εντός των επόμενων ημερών θα έχετε περιγραφή…ακόμα είμαι σε άλλον πλανήτη…
αναμένουμε…αναμένουμε…αναμένουμε…γιατι αργείς?
ghost βιάσου!!! 

Ο καιρός γαρ εγγύς…
12 μερες…
25 και σήμερα!!
P.s. Ανακοινώθηκε και επίσημα η Λισσαβόνα στο Alvalade 3 Ιουνίου με ακριβότερο εισητήριο 60 ευρώ.
Ξεκινώ…
Το βράδυ της κυριακής είχα 2 εισιτήρια για την αρένα του globen,το οποίο είναι ένα κλειστό στάδιο σε σχήμα μπάλας. 16000 κοσμός είχε κάνει sold out τη συναυλία σε 4 λεπτά από τον οκτώβρη όταν βγήκαν τα εισιτήρια…οι πόρτες ανοίγανε στις 18.30 και εμείς στηθήκαμε στην ουρά στις 17.30. Έξω να έχει 25 πόντους χιόνι και να χιονίζει ασταμάτητα…όλα τα λεφτά!!!Γύρω στις 7 παρά είμαστε μέσα στην αρένα σε μια τεράστια σκηνή με έναν διάδρομο να βγαίνει στη μέση της αρένας.Πιάσαμε κάγκελο στο πλάι του διαδρόμου και αναμέναμε…αφήνουμε το support…και στις 20.30 σε ένα τεράστιο videowall ξεκινάει ένα παιδικό με ένα τραίνο και τους ACDC πάνω και με αυτό το intro σκάνε μύτη οι θεοί. Brian και Angus αεικίνητοι,να τρέχουν πάνω κάτω σαν έφηβοι…ότι και να πω θα ναι λίγο…εκείνες τις στιγμές ήμασταν αλλού…από πίσω τους υπήρχε ενα τεράστιο βαγόνι…που το καβάλησε η Rosie…η καμπάνα της κολάσης παρούσα και αυτή…ο κόσμος να είναι σε αλλή διάσταση και το καλύτερο γύρω μου έβλεπα κυρίως νεολαία. για την απόδοση της μπάντας τα ξέρετε στα γνωστά υψηλά στάνταρ, ο angus μεγάλος showman…respect…εκπληκτική η ακουστική του χώρου και η οργάνωση όπως σε όλες τις συναυλίες εδώ άλλωστε…για φωτός και σετλιστ σας παραπέμπω στο γνωστό ιταλικό blog που έχει αναφερθεί προηγουμένως…αυτά…δεν ξέρω αν σας κάλυψα…τους είδαμε κ αυτούς…και η μεταλλική καταιγίδα συνεχίζεται στη Στοκχόλμη…πέμπτη Kreator, παρασκευή Children Of Bodom, σάββατο Priest Feast…
Μεταλλικούς χαιρετισμούς από Βορρά