μας εφτιαξες τωρα!!!περιμενουμε…
Σειρά του BrianMay
Και μετά…
αντε και στα δικα μας!!!
πω πω πράγμα που σαλεύει… Όσοι πάτε έξω να τους δείτε ανταποκρίσεις παρακαλώ…

Μια εβδομάδα είναι πολύ;;; Που σαι ρε BrianMay???
Ρε συ Κραμπσοντι,μη τραβας Χ πανω στα ατομα,σβηνε τα venues καλυτερα,ειναι λιγακι σπουκι…λες και τους"εφαγε"κανενας ξερω γω!:p:p:p
Καλά εσένα θα σε περάσω ξώφαλτσα!!! :lol:
Την Τρίτη κλεινω αεροπλάνα και ξενοδοχείο.
Χμμ σκεφτόμουν μπας και κάτσω και για τις 21 εκεί.Αλλά είναι πολύ πιασοκολικα να αγοράσεις εισητήριο τώρα :-k
Από την άλλη θα είστε όλοι εκεί πέρα στις 21 και θέλω να σας πάω με το ζόρι μπροστά γιατί κάποιοι λέγαν ότι θέλουν (άκουσον άκουσον) να δουν και λίγο AC/DC και να μην τα κάνουν μπουρδέλο 
Μμμ αλλά ξέρω γω, ο raspu δε θα μου μιλάει και θα κρυφτεί :lol:
Τι να κάνω τι να κάνω :-k
Πάντως εγώ θα σας διαγράψω όλους ταυτόχρονα!!! 
Ζαβολία βέβαια γιατί θα τους έχω δει 2 μέρες νωρίτερα, αλλά τέσπα. :lol:
Άντε πάω καμία βόλτα στην άδεια Αθήνα 
εγώ κινδυνεύω να μη τους δω… Με στέλνουν σε 5θημερο συνέδριο εκείνες τις μέρες. Αν καταφέρω να το σκάσω με το τρένο θα τους δω. Προσευχηθείτε μαζί μου 
Εγώ δεν προσεύχομαι. Ίσα ίσα. Εύχομαι να μην τους δεις…
…και να πουλήσεις το εισιτήριο 400 Ευρώ στη μαύρη, βγάζοντας τα λεφτά για τις επόμενες 10 συναυλίες που θα δεις
(αφού έτσι κι αλλιώς θα τους δεις εδώ :p)
Αύριο “πετάω”. Κυριολεκτικά και μεταφορικά… 
AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Κόλλησα γρίπη εγώ κόλλησε και ο Brian και ακυρώθηκε η χθεσινή συναυλία στο Βέλγιο!!! Απ’ ότι λένε μάλλον θα γίνει η συναυλία αύριο στη Λειψία. Ρε γαμώ την τύχη μου μέσα.
Παιδια φιλικά πάντα θα ήθελα να εκφράσω το παράπωνο μου για την διεξαγωγή της συναυλίας των Ac/Dc ημέρα πέμπτη που για όλους εμάς στην βόρεια ελλάδα μας σκοτώνει πραγματικά γιατί λόγο υποχρεώσεων δεν μπορούμε να παρεβρεθούμε. Δυστιχός πάλι οι διωργανωτές διαλέγουν να φέρουν μια μεγάλη μπάντα 20 λεπτά απο το σπίτι τους αγνοώντας τους οπαδούς - πελάτες τους εκτός Αθήνας που τα σκάνε φανατικά εδώ και χρόνια και πολλές φορές γυρίζουμε σπίτια μας απογοητευμενοι απο την άθλια διοργάνωση και με πονεμένη τσέπη. Οι φίλοι απο τις σέρρες και απο την θράκη εχούν δίκαιο που πηγένουν στα φεστιβάλ και στις συναυλίες που γίνονται στην βουλγαρία και στην σερβία γιατί πληρώνουν λιγότερα για καύσιμα (σε αντίθεση με τα 150 ευρο για να κατέβουν αθήνα) λιγότερα στα εισητίρια , βλέπουν μπάντες που στην ελλάδα ούτε καν τις γνωρίζουν οι περισότεροι (βλέπε symphony x) έχουν καλήτερη διοργάνωση και πολύ καλήτερο ήχο! Φυσικά θα δούν και μπάντες απο τον χώρο του rock που λείπουν απο το φεστιβάλ της ελλάδας,Αν πώ δε για το gods of metal της ιταλίας θα κλάψουνε μανούλες.
Θα ήθελα καποιος απο τους διοργανωτές να απαντήσει στο ερώτημα γιατί τόσο μακρια? γιατί τόσο ακριβά? και γιατί τόσο άθλια?
α) δεν είναι μακριά. Είναι το μέρος που βολεύει τους περισσότερους Έλληνες, αφού καλώς ή κακώς η Αθήνα έχει κάμποσα εκατ. κατοίκους και βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας
β) παντού τόσο ακριβά είναι. Οι διαφορές το πολύ να είναι 10 ευρώ και όχι για όλες τις άλλες πόλεις που περιοδεύουν οι AC/DC
γ) την ημέρα δε την επιλέγει ο διοργανωτής μόνος του. Έχει λόγο και το συγκρότημα σε αυτό. Κατά τα άλλα, έχουμε δει άθλιες συναυλίες αλλά και καταπληκτικές, όπου έγιναν από τον ίδιο διοργανωτή. Δεν έχω ιδέα γιατί είναι τόσο άθλιες μερικές φορές, αλλά θέλω να ελπίζω πως αυτή δε θα είναι και δε θα σιχτιρίζω την επομένη…
φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση, 
είναι μακριά γιατί δεν ζούμε στην ευρώπη και ο δρόμος άθλιος, 8 διόδια πολύ βενζίνη και όπως καταλαβαίνεις μία μέρα πάει στο ταξίδι οπότε ξενοδοχείο 1 μέρα την άλλη φαι μπυρες διαφορα χαζα , συναυλία ξανά ξενοδοχείο και την άλλη μέρα ξανά βενζίνες ξανα φαι , δηλαδή πρέπει να πάρω ρεπό τετάρτη , πέμπτη , παρασκευή που αν γίνετε θα το μάθω οταν δεν θα υπάρχουν εισητήρια 150 καύσιμα + κανα 20 ευρο διόδια +60 ξενοδοχείο + 80 εισητίριο βάλε και αλλο ένα 30ευρο για μπύρες και φαγιά = 340 αντε πες θα πάρεις κάποιον μαζι θα δοσεις τα μισά για βενζίνη οπότε 200 . σκέψου να πάς στο ticket house και να σου πούν
- Ορίστε τι εισιτίριο 200 ευρό κάνει. Δεν θα σου φαινόταν κάπως :-k ? Θα ήθελα να δώ οπως και στις άλλες χώρες να βλέπουμε μεγάλα συγκροτήματα σε 2 μέρη … τέσπα σας έπριξα με τα κλαψουρίσματα μου ! μακάρι να μπορέσω να τους δώ … έυχομαι σε όλους που θα πάτε καλή διασκέδαση
φιλικά , Μήτσος
Παίδες τελικά τι έγινε;Θα παίξουν ή να κάτσουμε στα σπίτια μας;
Crab,έφυγες;;
Αύριο το μεσημέρι πετάω. Ελπίζω να παίξουν αύριο στη Λειψία. Του πούστη ακόμα και Ντύσελντορφ να μην παίξουν στη χειρότερη θα τους δω στο Ομπερχάουζεν