Άντε, καλή πόρωση!
Το κακό είναι ότι έξω είσαι με μπουφάν και μέσα θα σκάς. :-k
Ετοιμάζω μπαγκάζια. Σε 2 ώρες “πετάω”!!!
Δωωωωσεεεεε Crab! 
αυριο πεταω για γερμανια…
την δευτερα τα σπουδαια…
θα γραφτει ιστορια…
θα τα πουμε συντομα…
η γαλανολευκη θα κυματισει πολυ ψηλα μεσα στις μουρες των γερμαναραδων…
σι για…
Εσυ ο απο πανω και ο αλλος που εφυγε πιο πριν ακουστε…
Σας οριζω προσωπικους πληροφοριοδοτες μου…Φτιαξτε με για 21/3 και πειτε αυτα που πρεπει να πειτε…Οτι βαλω στο μυαλο μου πριν παω θα το εχω βαλει απο τα ποστ σας…
Γι’αυτο το νου σας ρεμαλια…!! 
Α και το setlist σε spoiler…Αμα το ανοιξω το ανοιξα…
sori gia ta greeklish alla den ginetai allios…
paidia polu apla kai me liga logia auth einai i megaluterh mpanta tou planhth…!!!
itan to apolito rock n roll live.-
autoi oi 5 anthropoi ine o orismos ts mousikis pou latreuoume.-
imoun kagelo stin gonia aristera, i kaliteri thesi tou stadiou, o brian ksafniasthke foul me tin elliniki simaia.!!
kai genikos den ksero ti na po. matosan ta autakia mou tiflothikan ta matakia mou kai xreiazomai toulaxiston duo meres na iremiso…
pragmatika den ksero ti na po.
(oi parakato fotos xoris katholou zoum…)

kai i kaliteri ap oles…

parte kai mia special

epomenos stathmos -> dortmund, westfallenhalle
see ya…
Ωραίος ρε τρέλα!
Εισαι θεουλης!Με πορωσες ακομα περισσοτερο τωρα!35 και σημερα!
τρέλα!!!
Μόλις γύρισα από Dusseldorf - Oberhausen. Εντυπώσεις αργότερα μόλις ηρεμήσω λίγο!!! Ο heatseeker απίστευτος. Πρώτη θέση γωνία με την ελληνική σημαία.
Γιατι μου τα κανετε αυτα ρεεεεεε…???
Πως περνανε τωρα 11 μερες…??
Έλα ρε, χαλαρά.
Εσύ 11 και εγώ 9. Αμέσως θα περάσουν.
Κάποιος που τους έχει ξαναδεί παλιά μπορεί να μου πει για τον ήχο;
Το μπάσο βαρά πάλι στα πόδια;
Τα κανόνια;
Το θέμα ήχος είχε μεγάλη διαφορά στο Dusseldorf με Οberhausen. Στο Dusseldorf ψιλοαπογοητεύθηκα. Αρκετά θαμπός. Στα κανόνια πήγαν να σπάσουν τα τύμπανα των αυτιών μας
. Στο Oberhausen ο ήχος ήταν φανταστικός και τα κανόνια επίσης. Την μοναδική άλλη φορά που τους είδα το 2000 ο ήχος ήταν καταπληκτικός όπως και στο Oberhausen χτες
Heatseeker απλά Μ Π Ρ Α Β Ο !!!
για να ζηλευουμε εμεις τα κανετε αυτα ρε?ωαλτε μια το σετλιστ να δουμε τι θα ακουσουμε.λογικα αυτα δεν θα παιξουν και εδω?
Παίζει να γίνουν κάποιες αλλαγές μέχρι τότε. Το σετλιστ έχει μπει ήδη αρκετές φορές στο φόρουμ
Μπραβο ρε Χιτσικερ!!
Μεγαλες στιγμες μας περιμενουν στις 28/5.
Eγω φωτο απο τη συναυλια των θεων δεν εχω, αλλα θα βαλω μια απο το βιβλιο μου στη Φυσικη Γενικης που αναφερεται στον ηλεκτρισμο και διακοσμηθηκε αναλογα.
(Βασικα ηθελα να το ποσταρω και δεν ηξερα που)

υγ.1:Οι φωτογραφιες δεν ειναι καλες ωστε να αναδεικνυουν το μεγαλειο του εργου μου.
υγ.2:Ω ρε αδικιες που κανει η πουτανα η ζωη. :x
Heatseeker ο ηχος τι ελεγε εκει μπροστα? ο Johnson ακουγοταν?
Iron-aris: σωστός, μουρλάθηκα στα γέλια…