AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Heatseeker and Crabsody: παντα τετοια μαγκες! :rockon:

πω πω μας πορωσατε αγρια παιδια!!!αντε μαιε!!!

Πόρωσε μας κι άλλο Heatseeker!!! Crab περιμένουμε αναλυτικό review και από τα 2 live!!!

10 μέρες είναι πολλές!!!

αντε να δούμε τι παραμιλητό θα πέσει το βράδυ της 28 Μαίου…

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑΑ!

Σε καμια ώρα σε 1 βδομάδα… :slight_smile:

Mas πορωσεσ Ηeatseeker:D Kαι εμεισ ετοιμαζομαστε πεταμε το σαββατο κανουμε τισ βολτεσ μασ πινουμε τισ καλυτερεσ μπυρεσ του κοσμου στη Πραγα και περιμενουμε την τριτη τουσ θεουσ8O

Στο Dusseldorf τα πάρτυ στην παλιά πόλη άρχισαν την προηγούμενη μέρα. Την μέρα της συναυλίας κατακλύστηκαν οι δρόμοι και τα bar με κερατωμένους οπαδούς. Τεράστιες ποσότητες μπύρας καταναλώθηκαν ενώ σχεδόν όλα τα μαγαζιά παίζαν μόνο AC/DC. Απίστευτα σκηνικά. Aργότερα στο στάδιο μια επανάληψη. Τεράστια η ουρά στην προσέλευση ([SIZE=“2”]προσοχή προσοχή: όποιος έχει fan club tickets να μην μπει στην ουρά. υπάρχει ειδική θύρα για να μπει[/SIZE]). Όταν τελικά μπήκαμε κάτσαμε λίγο στις θέσεις μας. Ήδη το στάδιο είχε γεμίσει αρκετά. Bλέποντας την καμπάνα μας έπιασε η πρώτη ανατριχίλα. Βγαίνουμε πάλι έξω για να πάρουμε μπλουζάκια. Απίστευτα σκηνικά και εκεί. Μεγάλες ουρές παντού, πολλοί ντυμένοι Angus (ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας) γενικά δεν έχω δει τέτοια πράγματα σε άλλη συναυλία. Αφού πήρα τα horns για μένα και τη γυναίκα και το γερμανικό μπλουζάκι αρχίσαμε να περιφερόμαστε για αρκετή ώρα πιάνοντας κουβέντα και με κάτι Γερμανούς που γνωρίσαμε το προηγούμενο βράδυ στο AC/DC πάρτυ. Μετά κάτσαμε να δούμε The Answer. Καλοί είναι μωρέ αλλά μέχρι εκεί. Και λίγο ποζεράδες κατά τη γνώμη μου. Το under the sky πάντως κομματάρα. H ανυπομονησία μας έφτασε σε τεράστιο βαθμό μέχρι να σβήσουν τα φώτα και να αρχίσει το φοβερό εισαγωγικό βίντεο και να εισβάλλει το τρένο στη σκηνή. Σοκ δέος είναι πολύ μικρές λέξεις. Άρχισε το απόλυτο rock n roll πάρτυ. Από την αρχή μέχρι το τέλος δεν υπήρχε ούτε η παραμικρή στιγμή η αδρεναλίνη να μην έχει χτυπήσει κόκκινο. Οι ύμνοι διαδέχονταν ο ένας τον άλλον. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω για να μην χαλάσω τις εκπλήξεις. Απλά να πω ότι θα πάθετε πλάκα με τις αντοχές των κυρίων. (Κάποιοι ελάχιστοι τιποτένιοι έχουν γράψει στο φόρουμ ότι δεν πάνε να δούνε τους δεινόσαυρους. Πραγματικα τους λυπάμαι) Ο Johnson σε φοβερά κέφια και τρομερή απόδοση και ο Angus απλά από άλλο πλανήτη. Αυτά. Δεν μακρυγορώ άλλο. Τα ίδια έγιναν και στο Oberhausen. (Και ακόμα καλύτερα θα έλεγα εγώ) Εκεί από το κοινό την παράσταση έκλεψε ο heatseeker !!!

Y.Γ1: Για κάποιους που έχουν παράπονα από το σετλιστ θέλοντας λίγοτερο κλασσικά κομμάτια πιστεύω όταν τους δουν θα καταλάβουν ότι το σετλιστ δεν έχει καμμία μα καμμία σημασία. Εντάξει και εγώ θα ήθελα να παίξουν το Riff Raff αλλά δεν θα με χαλάσει να ακούσω το ΤΝΤ μια ακόμη φορά.

Υ.Γ2 Η ροκ μουσική έχει εδώ και καιρό αρχίσει να αργοπεθαίνει. Όταν οι AC/DC σταματήσουν να υπάρχουν αυτό θα είναι η χαριστική βολή.

:smiley: Ωραία!!!

Για πες για τα όργια του Χιτσίκερ :lol:

¶ντε, 2 βδομάδες και 2 μέρες!!!

Φοβερός φοβερός. Είδα τον Brian να τον κοιτάει έκπληκτος. (Μάλλον για την σημαία) :wink: Να μας πει τί ώρα πήγε και στήθηκε απ’ έξω

Αυτό ισχύει παντού?Ενδιαφέρομαι να μάθω για Ιταλία,αν ξέρει κάποιος ας πει.Πετάω σε 7 μέρες,και σε 9 τους βλέπω!!:smiley:
Ναι ας μας πει τι ώρα πήγε απ’έξω.Γιατί στο Μιλάνο λέω να πάω από τις 10 το πρωί.Καλά θα είναι ή να πάω πιο νωρίς?(και να μας πει πως την έβγαλε και με το κατούρημα… :smiley: )

Σε Dusseldorf και Οberhausen ίσχυσε. Λογικά ισχύει παντού.

Καλά πως έγινε και έχεις Fan Club ticket από Ιταλία???
Εγώ έχω κανονικά εισητήρια, αν και τα πήρα μέσο του ac/dc site.
Crab, τιι ώρα έλεγα το εισητήριο και τι ώρα βγήκαν;
Καλά Γερμανία είναι λίγο τα ζώα μου αργά οι οπαδοί.Εδώ που θα γίνει τις π%ρνης να δούμε :wink:

EDIT. Τι 10 το πρωί ρε; Ήρεμα.Θα σπρώξεις λίγο (Έλλην = καφρος) και θα πας μπροστά.Εκτός αν θες κάγκελο οπότε πάσο.Αλλά εγώ αν και φανατικός δεν υπάρχει περίπτωσει να πάω πριν τις 7.Κάνε και κανένα ψώνιο.Στο Μιλάνο θα είσαι…Dolce Gabbana ολέ :stuck_out_tongue:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Με τα εισιτήρια που εκτυπώνονται τι παίζει ακριβώς; Χρειάζεται να έχεις μαζί και καμιά πιστωτική ή ταυτότητα; Ή απλώς παίρνεις την εκτύπωση και πας στην είσοδο;

20:00 έλεγε. Οι Answer βγήκαν παρά δέκα. Οι AC/DC 20:55

Δεν μου ζήτησαν πιστωτική αλλά καλό είναι να την έχεις μαζί σου :wink:

Για Γαλλία μου είχαν πει ότι και τίποτα να μην έχεις, αρκεί η εκτύπωση.Αλλά πάρε μια ταυτότητα…

Βασικά κι εγώ τα πήρα από το σάιτ τους αλλά για τα μέλη του φαν κλαμπ(έχει 2 επιλογες αν θυμάσαι,public tickets και fan club tickets).Τώρα δεν ξέρω αν έχουν κάποια διαφορά.Δεν γράφει φαν κλαμπ πάνω.Ένα posto unico διαβάζω, και δεν ξέρω και αν σημαίνει και κάτι. :lol:
Ψήνομαι για κάγκελο, ελπίζω να τα καταφέρω…

Ρε λάθος.Ταυτότητα θέλουν μόνο.Είδα το mail τώρα…Για Γαλλία πάντα.

Posto unico=Pit.
Κανονικό εισητήριο είναι.Αν μπορέσω και βρω και για 21 θα σας πετύχω εκεί.Κουρασμένος από το ξέσκισμα στις 19 βέβαια,αλλά δε μασάμε!
Κάγκελο θέλει πολύ νωρίς.Τεμπελιά ολέ!3-4 θέσεις πίσω να πέφτουν και μπουκετίδια στους μακαρονάδες :slight_smile:

Crab πες μου μονο οτι δεν ειναι ξενερωτα στην κερκιδα.
Λογω βιασυνης δεν πηρα εισητηρια για αρενα :tomato: