Θα με έψηνε να έρθω και 19 αλλά φτάνω Μιλάνο γύρω στις 11 το βράδυ.¶σχετο, παίζει κανα ροκ/μεταλ κλαμπ εκεί?Όποιον ρωτάω δεν ξέρει κανένα!
Αν έχεις καλό εισητήριο είσαι μια χαρά. Γενικά οι Γερμανοί είναι ψιλοξενέρωτοι οπότε δεν είχε και μεγάλη διαφορά.
Οι δικές μου θέσεις ιδίως στο Dusseldorf ήταν φοβερές πάντως. Για μένα τον παππού ήταν και ξεκούραστο. Πήγαινα συνεχώς για μπύρες και να χαζεύω κόσμο στους βοηθητικούς χώρους οπότε αν ήμουν αρένα δεν θα μπορούσα να τα κάνω αυτά. Από την άλλη ο heatseeker θα είχε σίγουρα άλλη εμπειρία. Πιστεύω το καλύτερο είναι να πας αρένα πολύ νωρίς όπως ο heatseeker για να πας κάγκελο μπροστά. Αν όμως δεν μπορείς τότε ίσως είναι καλύτερα μια καλή θέση στην κερκίδα όπου και θα βλέπεις πολύ καλά και θα είσαι ξεκούραστος και θα απολαύσεις τα προεόρτια 
Υπαρχει το Rolling Stone Club στο οποιο επαιζαν και οι Airbourne και μετα γινεται κλαμπ με μροκ/μεταλ μουσικη κλπ…
Πολυ καλο αν ομως το πετυχεις σε μερα…Ας πουμε εγω το πετυχα Σαββατο μετα τη συναυλια και ηταν γαμω…
Παιρνεις το τραμ 60 απο τον κεντρικο σταθμο γι’αυτο…
Ρε συ, βρήκα το σάιτ του μαγαζιού και στις 20 λέει κάτι για gay lesbo and friends :lol::lol::lol:
Που με στέλνεις?:lol::lol:#-o
Σουπερ θεσεις εχω.Στη γωνια της σκηνης 10 σειρες πανω.Απλα ηθελα αρενα…Δεν πειραζει, you cant always get what you want…
:lol::lol::lol:
Τι να σου πω…Παντως 6/12 που ημουν εγω για τη συναυλια και καθισα και μετα δεν μου επιασε καμια πουσταρα τον κωλο…Ασε που υπηρχαν και αφθονα κοριτσακια ομορφα εκει…
Κανε μια αποπειρα μονο βαλε τσιγκινο μποξερακι… 
Κοίτα, Γερμανία μπορείς σε μεγάλο στάδιο να χωθείς πολύ μπροστά.Τώρα για κλειστό…Αν έχεις θράσος και σπρώξεις τότε και παλι άνετα θα είσαι.Ελλάδα που είμαστε καφρόπουλα,αν φτάσω τελευταία στιγμή σε συναυλία, πάω άνετα 5-6 θέσεις πίσω, αλλά άνετα.Οπότε για έξω το κόβω 3-4.Απλά θα προσπαθήσω στο διάδρομο για να βάλω τρικλοποδιά(τρικλοχεριά) στον Angus. :lol:
Α καλά για Ιταλίδες είναι πολύ μου^αρες.Θα σου βγει το μάτι 
Για Ελλαδα τι θα χρειαστει να εχω;
Την ταυτοτητα του πατερα μ που εχει δωσει τα στοιχεια τ στο σαιτ;Τη ταυτοτητα τη δικη μου;Την ταυτοτητα της μανας μ π εδωσε η μανα μ στον κουριερα;Απλως το εισητηριο;
Ελπιζω οχι πιστωτικη καρτα που διαβασα!
για ελλαδα δεν θα χρειαστει να εχεις τιποτα.αλλωστε και για εξω αυτα τα χρειαζεσαι για εισητηρεια που εκτιπωσες μονος σου οχι κανονικα
Τόσο καιρό με ζηλεύατε που πλησίαζε ο καιρός για να τα live τώρα ζηλεύω εγώ τους επόμενους. Πώς αλλάζουν οι καιροί. 
Εγώ αρρώστησα 8O
Για να δούμε θα είμαι καλά από Δευτέρα.Αλλιώς bye-bye [-X
Τί εννοείς bye bye; Όταν έρθει η μέρα της συναυλίας θα γίνεις περδίκι. Χάλια ήμουν κι εγώ τις προηγούμενες μέρες. 
xxxloko μείνε κρεββάτι 2-3 μέρες χώρίς κάπνισμα και μπύρες και θα είσαι εντάξει!
Δεν παίζει να χάσεις τους θεούς για μια ιωση
Ακομα και αρρωστος αξιζει να πας…
ELA ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ FREND

Άντε όμως να ανακοινώσουν καμιά Τουρκία να πάμε και εμείς 
Τι καλά να έμενα στο κρεβάτι όλη μέρα.
Αλλά δε μπορώ δυστυχώς.
Η ξενέρα είναι ότι αν δεν είμαι καλά στην συναυλία θα πρέπει να κάτσω κάπου πίσω και να βλέπω.Αυτή είναι Ή ξενέρα.Αυτό έλεγα να το κάνω αν βρω για 21 που θα έχω πεθάνει στο κοπάνημα στις 19.
Κοίτα έτσι όπως είμαι τώρα που δε μπορώ να σταθώ καλά καλά δεν παίζει να πάω πουθενά.Το καλό είναι ότι με χτύπησε τώρα και πιστεύω μέχρι Δευτέρα-Τρίτη να είμαι οκ.Ίδωμεν…
Τι μας λες ρε συ…Εσύ τους είδες και εγώ πρεπει να περιμένω μεχρι τον ιούνιο!!!Πως θα περάσουν οι μήνες…?