AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

7 και σημερα…:smiley:

Παιδιά SOS!!Μίλησα με ένα παιδί που θα είναι κι αυτός το Σάββατο 21 στο Μιλάνο, και μου είπε πως και οι θέσεις στην αρένα είναι αριθμημένες!!Ισχύει κάτι τέτοιο, ξέρει κανένας?Γιατί έχω σκοπό να πάω από τις 10 το πρωί!Μην πάω τσάμπα!

Πες του να σταματήσει να παίρνει ό,τι παίρνει και να το δώσει σε εμάς!

Aυτό γίνεται μόνο στην Αμερική και στο Wembley Arena :wink:

Ελεος ρεεεεεεε…τι αριθμημενες θεσεις σε αρενα λετε…???

Για συνελθετε λιγο και μην παιρνετε οτι σας δινουν…Λιγη κοινη λογικη ρε παιδια…

Λέει μεν στο εισητήριο Π.Χ. No.13099 αλλά αν ήταν αριθμημένες θα έλεγε π.χ. Ε2-S121 . Section και Seat.Μη μασάς.
Τελικά δε βρίσκω κάτω από 150Ε εισητήριο για Σάββατο, οπότε δεν θα πάω και τότε.Δε πηράζει θα τα πάρω ρούχα.Θα ρίξω και extra λύσσα την Τετάρτη γιατί με κόβω τον μοναδικό Έλληνα τότε.
Πάντως και για αυτούς που θα πάνε το Σάββατο, ρωτήστε πως μπορείτε να γυρίσεται πίσω το βράδυ γιατί είναι μακριά από την Πόλη το Στάδιο.Δεν ξέρω μέχρι τι ώρα θα έχει συγκοινωνια.

Κι εγώ του λέω οτι δεν παίζει αλλά μου απαντάει με μια σιγουριά, πως όχι, αριθμημένες είναι γιατί γίνονται και συνέδρια εκεί, και ξέρω.Ε, κάπου κόλλησα, όσο κουλό κι αν μου φαινόταν.¶ρα θα πάω από τις 10-11 το πρωί.

Φοβερός ο φίλος σου.Επειδή έχει συνέδρια και φέρνουν καρέκλες, θα κάθονται και στους AC/DC.
Anyway έχω μιλήσει με έναν ΓαλλοΙταλό που έχει ξαναπάει εκεί και είναι κανονικη αρένα.Τέλος.

ρε παιδια εχω ξαναπαει και εγω γηπεδο ειναι και αν σκεφτειται οτι ειναι και ιταλια η κατασταση ειναι πολυ χυμα.

χχχ οταν ειχα παει εγω ειχε λεωφορεια απο τουσ διοργανωτες(τσαμπα) που σε πηγαιναν ωσ τον σταθμο του μετρο και μετα το τελος.και απο εκει με μετρο

Δε με χαλάει να με πάει στο Metro.
Αλλά Τετάρτη μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτό;Θα το προλάβουμε;

Στο DatchForum ειναι η συναυλια? Καλα ξεμπερδεματα στην επιστροφη στο κεντρο του Μιλανου…:roll:

Εχω δει 2 συναυλιες εκει…

Queen+Paul Rodgers ειχαμε νοικιασμενο αμαξι και καναμε πανω απο 30’ να φυγουμε απο το parking.

Coldplay πηγαμε να παρουμε το πουλμαν που κανει την διαδρομη “DatchForum- Σταθμος μετρο” και οπως περιμεναμε, μεταξυ σοβαρου και αστειου καναμε οτοστοπ σε εναν Ιταλο που ειχε αδειο αμαξι και ευτυχως μας πηρε μαζι μεχρι το κεντρο της πολης, γιατι ακομα εκει θα ειμασταν:lol:. Βαζουν μονο 1-2 πουλμαν για 15000 ατομα οι αθεοφοβοι…

Το να φυγεις απο εκει ειναι μεγαλη ταλαιπωρια πραγματικα… αν ειστε μεγαλη παρεα (4-5 ατομα), νοικιαστε αμαξι για μια μερα. Θα σας παει λιγοτερο απο 30 ευρω το ατομο και θα εχετε μεγαλη ανεση

Τώρα ο Diracas λέει ότι έχει λεωφορεία και ο Giannis ότι δεν έχει. :-k

Δεν ειπα οτι δεν εχει… Ειπα οτι εχει 1-2 λεωφορεια για ενα σωρο ατομα… και αμα δεν βγεις εγκαιρως μολις τελειωσει η συναυλια, θα περιμενεις παρα πολυ ωρα για να μπεις σε ενα απο αυτα να σε παει στο πλησιεστερο σταθμο μετρο

Metro ξέρεις μέχρι τι ώρα έχει καθημερινές;

εμ στο wembley έχει καθίσματα ?!!?!?? 8O8O8O8O

Για το Wembley Arena το κλειστό λέει, μην τρελλαίνεσαι άδικα.

αχ οκ :D:D
επανήλθε η καρδιά μου στην θέση της … :p:p

Και παλι λαθος κανετε…Δεν ειναι μονιμα τα καθισματα (αν υπαρχουν) στο Wembley Arena…

Εκει ειδα πριν 20 μερες το Priest Feast και δεν ειχε καθισματα…

Λοιπόν. Μιλάνο ως την Πέμπτη θα έχει 8-16 βαθμούς. Από Παρασκευή και μετά θα έχει 0-10. Κοινώς θα παγώσει ο κ^λος σας στην συναυλία του Σαββάτου.

back in black… back in greece…

λογω προβληματος δεν εχω ιντερνετ ακομα σπιτι αρα δεν μπορω να επεκταθω περισσοτερα αλλα αυτο που εζησα στο ντορτμουντ απλα δεν περιγραφεται…

ηταν με μεγαλη διαφορα οτι καλυτερο εχω δει ποτε την ζωη μου…

θα ποσταρω εκτενεστερα συντομα…

ααα υπαρχει βιντεακι που πεταω την σημαια στον brian σκυβει την πιανει την σηκωνει και μου την ξαναπεταει… τρελο γελιο…!!!