Πάλι καλά που την πετάς στον Brian, είναι ο μόνος που έχει έρθει ελλάδα και ίσως ξέρει τι είναι αυτό το μπλε πράμα που του έριξε ο κάφρος 
Α,ναι…Και…Σε 2 μέρες,.Σε 2 μέρες,.Σε 2 μέεεεερες!!!
Άντε γιατί έχω γίνει καλά, να προλάβω πριν με ξαναπιάσει καμία γρύπη.
Μάλιστα, σε ρώτησα αλλού αν έγινες καλά και μου απάντησες εδω…
¶ντε καλό ταξίδι!Πέμπτη βράδυ θα είμαι κι εγώ Μιλάνο, αλλά 4 μέρες μέχρι να τους δω!4 μερεεεες!χαχαχα
3 και σημερα ρεεεεε…Τριτη πλεον…
Όχι δεν σου απάντησα εδω γιατί δεν είδα το message σου.
Ναι καλά είμαι, έτοιμος για βιασμό.Τετάρτη πρωϊ πετάω!
Άντε να ανοίξω το γλέντι εγώ πρώτα και μετά σειρά σας.
Περιμένουμε εκτενές ρεπόρτ… και χωρίς γκρίνιες…
Link για το βιντεάκι στα γρήγορα…
Check this out
http://www.youtube.com/watch?v=ZknfMJZsiPg Από το 2:52 και μετά…
Μπράβο ρε heatseeker…
Μμμ.Ρεπορταζ μάλλον θα με προλάβουν οι Σαββατιανοί, εκτός αν μπω στον κόπο να πληρώσω internet στο ξενοδοχείο.Αν και Πέμπτη πληροφορήθηκα ότι θα παίξουν ένα medley με COD,Dog Eat Dog και Ballbreaker :D.
Κοίτα γκαντεμιά τώρα.Θέλω να πάω να πάρω λεφτά από την τράπεζα και ρίχνει καρέκλες [-X
heatseeker
:respect: :respect: :bow2: :bow2: :bow2:

Heatseeker respect!!!
Πλησιάζει το Σάββατο!!!
P.s. Παίζει μήπως ειδική είσοδος για όσους πήραν ticket από fan club? Σε κάποια live στη Γερμανία αν δεν κάνω λάθος τα fan club tickets έμπαιναν από άλλη είσοδο κατευθείαν μπροστά στη σκηνή.
Ούτε ειδική είσοδος ούτε τίποτα.Τι θες, χαλί; :lol:
Λοιπόν χαιρετώ, πάω να φτιάξω πράγματα και ύπνο γιατί πετάω νωρίς.Άντε με τη νίκη!
Eννοούσα αν υπάρχει φάση golden circle για μπροστά. Σε κάποιες πόλεις υπήρχε για όσους έιχαν tickets του fan club
Dusseldorf και Oberhausen οι κάτοχοι fan club tickets δεν μπαίναν στην ουρά.
Προφανώς το ίδιο έγινε και στις άλλες Γερμανικές συναυλίες. Για άλλες χώρες δεν ξέρω.
Πολυ θα χαρω να περιμενουν ουρες και εγω να μπαινω σαν κυριος…Μ’αρεσει πολυ αυτο…
Mακάρι, να γίνει έτσι:)
πφφφ… καλα αυτο το βιντεακι την αδικει πολυ την ολη φαση αλλα δεν μπαινει ακομα το γαμημενο το ιντερνετ σπιτι για να ανεβασω το δικο μου που τραβηξα εγω απο 1 μιση μετρο αποσταση… και γενικως στο ιδιο βιντεο φαινεται παλι που ξαφνιαζεται ο brian οταν βλεπει παλι την σημαια και με δειχνει… υπομονη μεχρι να ανεβασω το δικο μου…
αλλα και γενικως περα παο αυτες τις “γραφικοτητες” αλλα πραγματα σου μενουν μετα απο ενα τετοιο λαιβ… θεωρω οτι θα κουρασω λεγωντας παλι ποσο γαματοι και θεοι ηταν…
παιδια θα το πω πολυ απλα αν θελετε να κανετε μια πολυ μεγαλη χαρη στον ευατο σας πηγαιντε στο λαιβ του οακα… αν πραγματικα αγαπατε αυτου του ειδους την μουσικη θα αντιμετωπισετε κατι που δεν φανταζεστε…
οι τυποι ειναι απλα ΘΡΥΛΟΙ.-
ή οπως μου λεγαν οι γερμανοι πριν το πρωτο λαιβ “Die beste Band im Welt.-”
τπτ αλλο…
Γιατι μου τα κανεις βραδιατικα αυτα ρε Παναγιωτη…??
Πως θα κοιμηθω εγω τωρα…??..Πως θα περασουν οι μερες μεχρι το Σαββατο…??
Εχω μια εντυπωση πως θα γυρισω και δεν θα βρισκω λεξεις να περιγραψω…Την εχω σωστα αυτη την εντυπωση…??
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αλλά σε 9 μερούλες έρχεται και η σειρά μου 
Πάνο, θα πάρω Τσίπουρα να χωθούμε μπροστά με την ελληνική κι εμείς, να πάθει νέα πλάκα ο Brian