AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Θα προλαβει να την παθει Μιλανο…Θα ειναι η 3η πλακα που θα του ριξετε εσεις…

Θα βλεπει Ελλαδα και θα τρελενεται…Δεν τολμω να σκεφτω τι σχολιο θα κανει εδω οταν ερθει…

Σωστό! Κι εσείς θα είστε και πολλοί! Και η αλήθεια είναι, πιο φανατικοί από εμάς :lol:

ακριβως αυτο. με ρωτανε ολοι πως ηταν το λαιβ και τι να τους πω? γαματα? απιστευτα? φανταστικα?
οτι και να πω δεν μπορω να δωσω σε κανεναν να καταλαβει πως ηταν…
πρεπει να δει ο καθενας μονος του…

ετσι…!!!
καντε τους μπουρδελο των γερμανων και αλλη μια δικια τους συναυλια… να νομιζουν οτι παιζουν ελλαδα παλι…!!

Μωρε θα τον κανουμε να τρελαθει…Η κατασταση αμοκ που θα βρισκομαι εκεινη την ωρα δεν θα μου επιτρεψει να θυμαμαι ευκολα μετα ή να ελεγχω κινησεις αλλα σου εγγυωμαι οτι θα νιωσει στο πετσι του την ελληνικη αποβαση στο Μιλανο…

Ζημια μου κανατε ατιμοι βραδιατικα…Εχω βαλει Stiff Upper Lip live και δεν λεω να ξεκολλησω…Και εχω και ξυπνημα αυριο νωρις…

Αχ τετοια ακουω και τρελαινομαι.Δεν περνανε κι οι μερες…4 εβδομαδες ακομα…

cozy και Rasputin αναμένουμε εκτενές report… να περάσετε πολύ καλά!!!

heatseeker καμμιά διαφορά Dortmund με Oberhausen?

Ποιο από τα νέα κομμάτια σου άρεσαν περισσότερο ζωντανά;
Εγώ καραγούσταρα με War Machine

δεν υπαρχει ελπιδα να ακουσουμε κανα ride on ε?

Μην ξύνεις πληγές:(
Άμα 'επαιζαν το Ride Οn δεν μπορώ να φανταστώ τις αντιδράσεις μου… A ρε Bon…

Λοιπόν έφτασε Τετάρτη και το Σάββατο είναι κοντά!!! Milano here we come!!!

Aυτο το πως περναν οι 4 μερες με σκοτωνει.

Άσε μια από τα ίδια. Μπές στο blog μου να δείς! Πόσταρα 15 videares χτές!!! Όλα AC/DC!! Στη σελίδα δεν φαίνεται άλλο group!

παρτε αλλη μια με μενα στο τελοσ του λαιβ του ντορτμουντ…

και υπομονη ερχεται και το φοβερο βιντεακι… :stuck_out_tongue:

παρτε…

http://www.youtube.com/watch?v=B6YT5encTVc

ωραιος ο παιχτης!!!αντε να ερθει μαιος!!!

heatseeker τι ελεγε ο ηχος εκει μπροστα ?Δυνατοσ?

φιλε τα αυτια μοθ βοθιζαν δυο μερες μετα απο καθε συναυλια…

αλλα ετσι ειναι το σωστο… να ματωνει το αυτακι…

α και κραμπσοντι σε αυτα που με ρωτησες… οσον αφορα τις διαφορες αναμεσα στα δυο λαιβ τελειως υποκειμενικα το δευτερο το χαρηκα πιο πολυ κυριως… αφου να φανταστεις στο ομπερχαουζεν στην αρχη για το πρωτο μισαωρο απλα προσπαθουσα να συνειδητοποιησω οτι τους εβλεπα ζωντανους μπροστα μου + οτι μου την εσπασε λιγο ο ηχοσ στα πρωτα τραγουδια επειδη δεν πολυακουγοταν ο μπραιαν… ειχα τους ενισχυτες του μαλκολμ φατσα φορα και μου ματωσε τα αυτια… στο ντορμουντ ο ηχος ηταν απο τους καλυτερους που εχω ακουσει ποτε μου… ειδικα ο ανγκους… ο θεε μου… αφου στο σολο του ροσι και μεχρι το τελος του τραγουδιου κλεινω τα ματια μου και δεν πιστευα πως μπορει μια μπαντα να παιζει τοσο δαιμονισμενα…
και οσον αφορα τα τραγουδια το rock n roll train λογω σταρτερ και μονο κερδιζε πολλους ποντους και εγω πορωθηκα πολυ στο big jack…

κριμα που δεν βρεθηκαμε μετα… στο τελος του λαιβ να φανταστεις με βλεπαν ολοι με την σημαια και με ρωταγαν ποσοι γερμανοι αν ημουν εγω ο τρελος ο ελληνας μπροστα και ειδικα οι ελληνες μου διναν συγχαρητηρια… :lol::lol:

Συμφωνω και εγω .Ο ηχος πρεπει να ειναι τσιτα

Eπειδη ο Κραμπσοντι ποσταρε το μπλουζακι απο Γερμανια εχω να δηλωσω οτι τον κοροιδεψαν. :lol:

8O 8O 8O

Απιστευτα μπλουζακια…

Παρτε και το φοβερο και τρομερο…

Καποιο απο αυτα θα γινει δικο μου.-

hahahahahahah ρε θεε παναγιωτη!

“ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ”

:lol: