AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Ρε συ χιτσικερ, από τι ώρα στήθηκες για να καβατζώσεις κάγκελο?Γιατί το Σάββατο με βλέπω από το πρωί.Η Ελληνική σημαία πάλι θα κάνει την εμφανισή της στην πρώτη σειρά!Το βιντεάκι τα σπάει!Μου έφυγε και το άγχος(λέμε τώρα), μην στραβώσει κανένας για την φωτογραφική.:stuck_out_tongue: Όποιος πάει Μιλάνο και θέλει να κάνουμε Ελληνική αποικία ας στείλει pm για λεπτομέρειες.Α ρε σε 19 ώρες πετάω(μπρρρρ)!!!

Γιατί ρε φίλε,γιατί μας το κάνεις αυτό…
Θες να πάθουμε κανένα εγκεφαλικό βραδιάτικα…
Άξιοοοοοςςς…

Η φαση στα 50 δευτερολεπτα που σε κοζαρει και θυμαται ολα τα λεφτα!!!

Γαμ@ς!

heatseeker θεός:!:8O αντέ και στα δικά μας σε κανένα μήνα:D

Απολυτο respect Παναγιωτη…!!

heatseeker…άξιος!! άξιος!! respect!

Eνα μεγαλο respect στον Παναγιωτη…εισαι παλικαρι ρε…

Δηλαδη ρε Heatseeker ησουν και στις δυο συναυλιες που τους ειδες, καγκελο??? 8O

ναι την μια απο την αριστερη πλευρα και την αλλη απο την δεξια… και οχι απλα καγκελο αλλα στην γωνια του καγκελου και τις δυο φορες… ηταν η καλυτερη θεση του σταδιου για να δεις το συγκεκριμενο λαιβ…

Θεός!!! Πες μας από τί ώρα στήθηκες;

Ναι ρε πες μας!Αντε γιατί σε 3 ώρες φεύγω για αεροδρόμιο και παπαλα το ιντερνετ μέχρι να γυρίσω!

μην φανταστεις τρελα πραγματα…

ε 6 ανοιγαν οι πορτες εγω και στα δυο λαιβ πηγα κατα τις 4 με 4 και μιση απ’εξω… φλωροι μωρε οι γερμανοι… τους ποδοπατησα λιγο στο εμπα και ετοιμη η δουλεια…

α ενας απο τους επικεφαλεις σεκιουριτι ηταν ελληνας!! τρελο γελιο…!!! πιασαμε την κουβεντα ηταν ακριβως μπροστα στο ομπερχαουζεν αλλα δουλευε απ’εξω στο ντορτμουντ… ακομα και κατι γερμανοι σεκιουριτι με θυμοντουσαν στο ντορτμουντ και φωναζαν “die griechische die griechische!!”… επικα σκηνικα λεμε…

Ε κυριλέ τότε.Οι Ιταλοί είναι πιο φλώροι από τους γερμανούς οπότε δεν θα πάω από το πρωί.Γύρω στις 2-3 με βλέπω.Ευχαριστώ!Το μόνο που θα εμποδίσει πλέον το να πιάσω κάγκελο είναι μην με πιάσει κανά κατούρημα!χαχαχα!Θα επανέλθω δημήτριος την Δευτέρα που γυρνάω!

Παρε παπια… :stuck_out_tongue:

χαααααααα…ωραίος

Ετοιμοι…???

1 και σημερα…!!!

καλα να περασετε μαγκες…!!!

και χαιρετισματα στους αλλους…

Ρε δωσε στα παιδια που πανε ιταλια και μια φωτογραφια σου να την δειξουν στον Brian, ετσι να τρελαθει και τριτη φορα!:stuck_out_tongue:

Τον εχω φωτογραφια απο Revenge Of Rock…Θα την παρω να του τον δειξω… :stuck_out_tongue: