AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Eιπαμε να καυλωνεις με AC/DC, αλλα μεχρι ενος ορισμενου σημειου. :stuck_out_tongue: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Mεγαλες στιγμες αυριο…:smiley:

σε μερικές ώρες πετάω κι εγώ για τ’ όνειρο… :smiley:

πρώτη στάση Βρυξέλλες και Priest Fest…
ακολουθεί η Φρανκφούρτη και η μεγάλη στιγμή…
και κλείνουμε με Αμστερνταμ και Metallica…

άντε καλά να περάσουμε όλοι ρεεεεεεεεεεεεεε
και μετά στις 28 Μαϊου όλοι μαζί σε ένα φλεγόμενο οακα να τους δείξουμε την υπέρτατη τρέλα…

Αύριο!!! Milano here we come!!!

Τα λεμε απο Κυριακη βραδυ…Φυγαμεεεεεεεεεεεε…

Mολισ γυρισα απο Πραγα.AC/DC FOR EVER Το κατιαλλο.Ξεκινησαμε 7 ατομα και μολισ φτασαμε στην Αρενα βρηκαμε 2 φοιτητεσ απο Αθηνα που εψαχναν απεγνωσμενα εισητηρια στην μαυρη,τελικα βρηκαν με 120 ευρω και μπηκαν.Βρηκαμε στο σταδιο αλλουσ 6 Ελληνεσ οποτε συνολικα ειμασταν 15.Το SAZKA ARENA ειναι ενα απο τα 2-3 καλυτερα και πιο ομορφα σταδι τισ Ευρωπησ 3φοπα εχω παει.Εξω απο το σταδιο εβλεπεσ Γερμανουσ,Δανουσ,Πολωνουσ,Ρωσουσ,Ιρλανδουσ,Ιταλουσ με σημαιεσ φυσικα και εμεσ ειχαμε μια μεγαλη:D Μπαινοντασ μεσα πλακωθημε στισ τσεχικεσ μπυρεσ με 1,5 ευρω αρε Ελλαδα#-o ΚΑΙ περιμεναμε ολοι για το International party που θα ξεκινουσε.Το κοινο ηταν απο 6-60 χρονων περιπου 18000 αλλα καμια σχεση με το δικο μασ ολοι στα μαυρα:lol: την συναυλια ανοιξαν οι ANSWER ενα σφιχτοδεμενο grup που επαιξε για 50 λεπτα hard rock καλοι αλλα αμα περιμενεισ τουσ θεουσ…Το παρτι ξεκινησε με ROCK N ROLL τRAIN και ολο το SHOW ηταν φανταστικο.εμεισ χτυπιομασταν απο το πρωτο δευτερολεπτο και στισ κερκιδεσ καθοταν οι περισοτεροι λεσ και ηταν θεατρο.μακρια απο μενα ο εθνικησμοσ.Α ρε τι εχει να γινει στο ΟΑΚΑ .ΟΙ AC/DC ΤΑ εδωσαν ολα.Τα κανονια η ROSIE ΤΟ σολο του ANGUS τα ρεφραιν ολο το SHOW ειναι ανεπαναλυπτο,ο ηχοσ ηταν τελειοσ δεν ξερω αν μπορουν να βγαλουν το ιδιο στα ανοιχτα αλλα ελπιζω.επαξαν 1.51 λεπτα περιπου.Οποιοσ δεν παει Αθηνα χανει μια απο τισ καλυτερεσ συναυλιεσ τισ ζωησ του …και πο το 1980 εχω δει παρα πολλεσ.Μαζεψτε χρημα να γεμισουμε το ΟΑΚΑ γιατι λεει πολλα αρε να ζουσε Ο BON κριμα:metal:

Εύγε ρε. Ωραία πράγματα. Μου λείψανε :slight_smile:

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ο rasputin ειναι thunderstruck.

Στην κυριολεξια.

Λογικα κοιτεται στο χωρο της συναυλιας και τον κανουν ηλεκτροσοκ για να συνελθει. :lol:

Εντάξει τα λόγια είναι περιττά!! 2η φορά τους είδα χτες μετά από 5 1/2 χρόνια και γαμάνε όσο ποτέ!!!

Δεν γράφω τίποτα για το live, ακόμα δεν έχω συνέλθει… Αλλά και τι να γράψεις για τους θεούς!!!

Μην τους χάσει κανείς στην Αθήνα, θα χάσετε το μεγαλύτερο live όλων των εποχών αν δεν πάτε!!!

[SIZE=4][B]Cause the walls started shaking,
The earth was quaking,
My mind was achin’,
And we were makin’ it and you

Shook me all night long,
Yeah you, shook me all night long[/B][/SIZE]

Δεν εχω συνελθει ακομα…Η αναμονη 15 χρονων (τουλαχιστον) σβηστηκε σε 2 μαγικες ωρες…Δεν θα μιλησω για το live…Απλα να σας πω οτι στις 28 Μαιου η ιστορια εχει κλεισει ραντεβού στην Αθηνα…Μην την αγνοησετε…

Y.Γ Ισως ο καλυτερος ηχος που εχω ακουσει ποτέ σε live…

Ναι.Τζουμ ταρατατζουμ.
Εγώ έχω βιντεάκι με τον Brian να μας κάνει νόημα να ηρεμήσουμε λίγο.
Τεσπά τελικά θα γίνω ο κακός της ιστορίας αλλά αύριο.
Απλά να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το live να είναι καλύτερο από των 2000-2001.(Δε μιλάω για τι σαπίλα-σαπίλες που έγιναν εκεί μέσα)
Οκ, καλοί φοβεροί, αλλά όχι καλύτεροι απο τότε.
Έχω αρκετά σχόλια, θα τα αφήσω για αύριο.
2 πραγματάκια μόνο:(Α πέτυχα και τον Cliff στο Duomo, στην πλατεία στο Μιλάνο δλδ).
1ο)Πως γυρίσατε από το στάδιο; (Cozy,Carvou, ποιός είχε πει για τα λεωφορεία + 1 megacredit)
2o)Πως κατεβήκατε αρένα, όσοι κατεβήκατε, γιατί δεν πάνε καλά οι Ιταλοί.
Α και ένα τρίτο.Για όποιον είπε ότι οι Γερμανοί είναι πιο δυναμικοί και καλά…Χα, απλώς, χα φίλε μου.Το τι έδειξε η Τηλεoραση στο Μιλανο για την Πέμπτη τα πρόλαβε κανένας από τους Σαββατιανούς; Τα παπούτσια που φεύγαν;To ξύλο;Ta pits;Μόνο να πω ότι απο ένα σημείο και μετά, προσπαθούσα να πάω στην άκρη μια κοπελίτσα που είχε χεστεί πάνω τις και έκλαιγε.Πραγματικά τόσο ξύλο σε Ροκ συγκρότημα δεν έχω ξαναδεί, δώσει,φάει.
Στην Αθήνα η συνέχεια.
Μπράβο που είχα πει ότι θα κάτσω ήρεμα να τους δω.Οι κακές παρέες όμως… :slight_smile:

Νομίζω ο Giannis… το είπε :wink:

Το μετρό είχε κλείσει απ’της 11!!!
Πάλι καλά που βρήκαμε ταξί!
Α.Ένα αστείο.Νόμιζα ότι είχα χάσει την μπλούζα μου αλλά από τον ιδρώτα είχε κολήσει στην πλάτη μου και δεν είχα καταλάβει μία. :slight_smile:

Και μία ο Angus.Μπροστά, μπροστά…Χωρίς σημαία αλλά και γενικά με ελάχιστα ρούχα :wink:

Έχω και βιντεάκι με τον Brian να τρώει πετσέτα μπάνιου!!Δεν κάνω πλάκα…Μμμ βίντεο δεν βάζεις απλά…Τέσπα.

Ρε χχχ βαλε το βιντεο να γουσταρουμε!

Πως;
Αν είναι θα μπει youtube.Όταν αξιωθώ φτιάξω account και κόψω βίντεο κλπ…Αν το θέλετε πολυ θα μπει όμως.
Πρέπει να κοπεί γιατί είναι μέσα σε 4λεπτό Highway to hell που τα είχα παίξει πια και είχα πάει πιο πίσω και τράβαγα…Τελικά τώρα που το ξαναβλέπω,σημαία είναι;Τι διάολο έφαγες ρε Brian δε μπορώ να καταλάβω. :lol:

Βγαίνοντας από το Datch forum, πήραμε το λεωφορείο του διοργανωτή και μας πήγε στο metro

[QUOTE=xxxloko;592351]Ναι.Τζουμ ταρατατζουμ.
Εγώ έχω βιντεάκι με τον Brian να μας κάνει νόημα να ηρεμήσουμε λίγο.
Τεσπά τελικά θα γίνω ο κακός της ιστορίας αλλά αύριο.
Απλά να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το live να είναι καλύτερο από των 2000-2001.(Δε μιλάω για τι σαπίλα-σαπίλες που έγιναν εκεί μέσα)
Οκ, καλοί φοβεροί, αλλά όχι καλύτεροι απο τότε.
Έχω αρκετά σχόλια, θα τα αφήσω για αύριο.
2 πραγματάκια μόνο:(Α πέτυχα και τον Cliff στο Duomo, στην πλατεία στο Μιλάνο δλδ).
1ο)Πως γυρίσατε από το στάδιο; (Cozy,Carvou, ποιός είχε πει για τα λεωφορεία + 1 megacredit)
2o)Πως κατεβήκατε αρένα, όσοι κατεβήκατε, γιατί δεν πάνε καλά οι Ιταλοί.
Α και ένα τρίτο.Για όποιον είπε ότι οι Γερμανοί είναι πιο δυναμικοί και καλά…Χα, απλώς, χα φίλε μου.Το τι έδειξε η Τηλεoραση στο Μιλανο για την Πέμπτη τα πρόλαβε κανένας από τους Σαββατιανούς; Τα παπούτσια που φεύγαν;To ξύλο;Ta pits;Μόνο να πω ότι απο ένα σημείο και μετά, προσπαθούσα να πάω στην άκρη μια κοπελίτσα που είχε χεστεί πάνω τις και έκλαιγε.Πραγματικά τόσο ξύλο σε Ροκ συγκρότημα δεν έχω ξαναδεί, δώσει,φάει.
Στην Αθήνα η συνέχεια.
Μπράβο που είχα πει ότι θα κάτσω ήρεμα να τους δω.Οι κακές παρέες όμως… :)[/QUOTE
ΤΕΛΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕς Η ΟΧΙ;